• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar,yardımınıza ihtiyacım var...

vinotinto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
52
0
86
38
Balıkesir
uzun süredir kalbim boştu...aslında o kadar yalnızım ki
yani anlamıyorum çirkin de değilim(öyle olmadığını söylüyolar)
ama erkek arkadaşım da olamıo.biliorum benden kaynaklı.hayatıma birisini kolay kolay sokamıorum.
en sonunda birisinden hoşlandım...bi iki kere bakıştık,benimle ilgilendiğini hissediorum ve malesef etrafında pervane gibi dolanan bi kız var.işin kötüsü kızla aynı ortamda çalışıo.biz aynı ortamda olamıoruz her zaman.sadece yemeklerde karşılaşıyoruz
kızlar napıcamı bilemiorum ve çıldırıcam.çocuk utangaç biri gibi.çok hoşlanıorum.bana bi tüyo verin...gerçekten bende aklı varmı önce bunu anlamam gerek ama nası olucak?
o kızın kafasını koparasım gelio.ilk görüşte hoşlanmamıştım ondan zaten

hayırlı olsun ilk olarak :) cocugun peşinden kosuomus gbi olma agırdan sat ilk olarak, rastlantı seklınde karsılasmaya bak... ortak arkadas bulmaya bak. onun arkadaslarından biriyle falan seni konusurken görsün meselaki onun sana ulasabileceği bi kapı acılmıs olsun, egerkı oda senden hoslanıosa zaten devreye girer die düşünüorm

canım her zaman söylüyorum çekingen erkek yoktur
eğer gerçekten senden hoşlanmışsa kesinlikle gelir!
zaten gelmiyorsa da hiç üzülme, hayırlısı değilmiş demekki de geç
genelde erkekler kendilerine yapışan kızlardan değil ulaşamadıkları kızlardan hoşlanıyorlar
o yüzden özel çaba harcamana gerek yok
ama deneme amaçlı sana rahat ulaşabilceği ortamlar hazırlayabilirsin
mesela günümüzden insanlar birbirilerine en çok faceten ulaşıyorlar ismini tam olarak öğrenmesini sağlayabilirsin
ya da ortak arkadaş edinmeye çalışabilirsin
ya da iş çıkışı vs gibi yalnız kalabileceğin yanına gelebileceği bi ortam hazırlayabilirsin
bunları yaptığın halde tık yoksa
erkek milleti bakar tabi bende iki bakışa aldanmışım deyip geçersin

Back
X