Yok canm bunlar ayrı ayrı vitamin ampulleri. Biri e vitamini (evigen), biri karışık b vitamini (bemiks), birisi de saç için önemli bir vitamin olan provitamin dediğimz d-pantotenat (bepanthen). Sen yurt dışında mı yaşıyorsun ? Orada belki aynı içerikte fakat başka bir isimde satılıyor olabilir çunku yurt dısında türkiyeden daha çeşitli ürünler var. Tabı ulkeye de bağlı. Cok da ucuz 1 kutuda 5 ampul var 4 lira. Toplam 3 kutusu 12 liraya geliyor. Yumurtanın sarısına üçünden de birer tane kırıyorum ek olarak da badem yağı, sarımsak yağı ve zeytinyağı koyuyorum 1 kapak. Karıştırıp enjektörle suruyorum 2 saat bekletıp yıkıorm ilk denemede bile yıllarca durduramadıgım ve kel kalmama ramak kalacak dökülmemi durdurmayı başardıysa hayli etkili bir yöntemdir bence. Ama yumurta sarısız kullanıodum ben bunu. Aşırı döküyodu saçımı 300 tel rahat gidiodu. Şimdi böyle etkisini gösterdii. Valla tavsıye edıyorum :))
bencede al fazlasıyla temin et bana bile yaradıysa bence herkese yarar yani :)) yağları önceden de suruyodm fayda etmıodu dedim gibi daha fazla döküyordu. Evet yumurta kötü kokuyor braz ama olsn tek dert koku olsunn yeterki :) 300 tel döküldüğü zamanlar çoktu tabiki. Benim elime tuttuğum ufacık saçtan 5 tel geliyodu. Bi kez farklı hacim veren bi şampuanla yıkayım dedimm abartmıyorum tek tek saydım 400 ustuydu. Dökülen Saçları topluodum örgü örülen top yumaklar gibi oluodu. Aşırı dökülmeler yaşadım ben ya. Allah kımsenın başına vermesın. Saçı dökülenlerin de bunu kullanmasını öneriyorum nasıl bi dert oldugunu cok iyi biliyorum cnku.Boyle bir ampul hicc gormedim.nede birinin kulandigini gormedim. Turkiye gittigmde bu yaz kutu kutu alirim bende denerim :)
Yumurta saci sadece yumsatiyor bende denemistim yumurta yumurta kokardi sacim :))) sarimsak yagi ile o dedigin ampuler fayda etmis olabilir ve cok sevindim adina. Sakin inancini kaybetme. Her defasina inanarak kulan.. insallah boylede devam eder. 300 telde cok fazla ciddimi okadar dokuluomuydu sacin?
yine cevap yaz a bas. Aşağıda eklenti ekle diye bir yazı çıkacak ona tıkla. Bi sayfa açılacak sağ üstte dosya ekle ye tıklayıp yükleyebilirsin..Gecen sac diplerime baktim. Tepemde cizgimde seyrelme vardi. O seyrelme kapanmis 1 a 2 cm.. nasil oldu bilemiyorum. Minoxidilin etkisi dgl bu. Ya vitamin biotin hapi ve sampuan yada isirgan suyu.. belkide sac dokulmem durdu diye yeni saclar cikmis fark etmeden :))
Foto paylasmak isterim gormek isteyenlere gecen seneki halim ile simdiki halim. Nasil ekliyebilirm foto ?
yine cevap yaz a bas. Aşağıda eklenti ekle diye bir yazı çıkacak ona tıkla. Bi sayfa açılacak sağ üstte dosya ekle ye tıklayıp yükleyebilirsin..
Ben bir ay önce kafamın tepesi açılmaya başladı diye doktora gitmiştim zaten senelerdir saç dökülmesi ve az saçtan muzdaribim. Minoxidile hayat boyu kullanacağim için hiç sıcak bakmıyodum hep erteledim fakat saçlarımın artık gerçekten azalması ve cidden dikkat çeken saçlarımdaki açılma canıma tak etti. Ne var ki dedim her gece 5 fıs yani bundan mı üşeniyorum, her gece dişimi fırçalıyorum yüzümü yıkıyorum, serumla kremlerden üşenmiyorum (ve bunları da hayatımız boyunca kullanıcaz seve seve itiraf edelim:)) ) bundan mı üşenicem dedim. Fiyatı da 50 tl bişi ve inanın saçlarınız ince, az ve çok dökülüyorsa zaten güzel göstermek için ayda 50 tl civarı bişi kesin ödüyorsunuzdur. Doktor testler yaptı herşey normal ve bana erkek tipi dökülme yani genetik dedi. Minoxil kullanabilirsin dedi(zaten bunu bekliyordum) erkek versiyonunu verdi sadece akşam sür hiç bişi olmaz dedi. YAn etkisi var mı yani hayat boyu kullanıcam vücuduma birşey yapmasın tek çekincem bu dedim o da hayır öyle bir yan etkisi yok sadece yastığına falan dikkat et yüzüne gelmesin dedi.
Vee başladım kullanmaya.. İki hafta sonra o açıklık öyle güzel kapamaya başladı ki! Ben herhalde psikolojik iki haftada sonuç mu alnırımış diyodum. Etraftan da ailem akrabalarım senin saçın canlandı ve gürleşti diyince artık müptelasıyım. Her gece 5 fıs fıs fıs:), bazen parmaklarımla ovalıyorum 5 sn, bazen üşenip onu bile yapmıyorum sadece kafamı sağa sola öne arkaya döndürüyorum dağılsın diye. En uykulu anlarımda dişimi bile fırçalamaya üşeniyorum ama en az 3 fıs sıkıyorum acayip basit ve sonuca değer!
Yalnız benim bir sorunum oluştu, kafam inanılmaz kaşınıyor ve sivilce mi bilmem kabartılar (tek tük) oluşmaya başladı. Kafa derimi tırnaklarımla sökmek istiyorum. minoxilden önce de kaşınırdı ama bu kadar çok değil. Erkek tipi olduğu için mi bilemiyorum bu tüp bitince kadın versiyonuna geçicem. Aranızda böyle bi sorunla karşılaşıp kaşıntıyı geçiren var mı? Minoxili bırakmak istemiyorum, çünkü herşeyi denedim saçlarım hiç bu kadar çoğalmamıştı, çok mutluyum:)
Cnm benimde dokulmem var nerdeyse 5 yil oldunhala dokuluo yanlarim önlerim cok seyreklesti bence buda erkrk tipi dökülme dogum kontrol hapini nasil kullaniyorsun lütfen yardmci olursan cok sewnirmEvet baktim kel kalicam goze aldim minoxidili. Kadin dogum hapinida kulaniyorum..
3 senedir kafamda bir acilma gormuyorum kulanali. Ama dokulme oluyuyor arada. Onuda sampuan fayda etti dokulmeyi durdurdu allahtan .
Karafilmis , isirganmis, balmis, sarimsakmis, mayamis. Sanki doktorlar bilmiyormu bunlarlari?
Erkek dokulmeler icin guclu bir ilac degil bunlar.
Merhabalar. Ben Eylül 2013'den beri erkek tipi saç dökülmesimden muzdaribim. 2.5 yıldır hiç azalmayan çok şiddetli bir dökülme yaşıyorum. Kafamda çok ciddi açılmalar meydana geldi. Normal saçımın 10'da 1'i kaldı kafamda. Sizin bu konuya gönderdiğiniz yazıları da ancak bugün görebildim. Siz son yazınızı yayımlayalı 2 seneyi aşmış. Dilerim benim bu yazımı hemen görüp yanıtlarsınız. Sizin şu anki saç durumunuz nedir? Minoxidil'i hala kullanıyor musunuz? Minoxidile ek olarak başka takviyeler alıyor musunuz? Alıyorsanız bunlar neler? Minoxidil hakkında olumsuz pek çok söylem var ve minoxidil kullanmak gözümü çok korkutuyor. Bana minoxidili tavsiye eder misiniz?Gecen sac diplerime baktim. Tepemde cizgimde seyrelme vardi. O seyrelme kapanmis 1 a 2 cm.. nasil oldu bilemiyorum. Minoxidilin etkisi dgl bu. Ya vitamin biotin hapi ve sampuan yada isirgan suyu.. belkide sac dokulmem durdu diye yeni saclar cikmis fark etmeden :))
Foto paylasmak isterim gormek isteyenlere gecen seneki halim ile simdiki halim. Nasil ekliyebilirm foto ?
Bende 4 aydır minoxil kullanıyorum panplus tablet ve şampuana ek olarak. Minik minik saçlar çıktı bazı yerlerden, çok mutlu oldum ama ileride ne olur bilmiyorumMerhabalar. Ben Eylül 2013'den beri erkek tipi saç dökülmesimden muzdaribim. 2.5 yıldır hiç azalmayan çok şiddetli bir dökülme yaşıyorum. Kafamda çok ciddi açılmalar meydana geldi. Normal saçımın 10'da 1'i kaldı kafamda. Sizin bu konuya gönderdiğiniz yazıları da ancak bugün görebildim. Siz son yazınızı yayımlayalı 2 seneyi aşmış. Dilerim benim bu yazımı hemen görüp yanıtlarsınız. Sizin şu anki saç durumunuz nedir? Minoxidil'i hala kullanıyor musunuz? Minoxidile ek olarak başka takviyeler alıyor musunuz? Alıyorsanız bunlar neler? Minoxidil hakkında olumsuz pek çok söylem var ve minoxidil kullanmak gözümü çok korkutuyor. Bana minoxidili tavsiye eder misiniz?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Minocidil kullanmamaya kesin karar verdim ben.Bende 4 aydır minoxil kullanıyorum panplus tablet ve şampuana ek olarak. Minik minik saçlar çıktı bazı yerlerden, çok mutlu oldum ama ileride ne olur bilmiyorum
Siz ne gibi ürünler kullanıyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir ürün veya yöntem varmı?Yanıtınız için teşekkür ederim. Minocidil kullanmamaya kesin karar verdim ben.
Ben 22 Şubat'ta Xpecia tablete ve Alopecia saç spreyine başladım. Henüz daha çok yeni olduğu için hiçbir etkisini görmediğimden dolayı size tavsiye etmem mümkün değil. Daha önce saçım için bir şey yapmadım. Çünkü saç dökülmemin sebebini anlayamamışlardı. Şimdi anlaşıldı ve bu tedaviye başladım.Siz ne gibi ürünler kullanıyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir ürün veya yöntem varmı?
Xpecia tabletten memnunmusunuz ? ben panplus almıştım doktor tavsiyesiyle ama vücudumda inanılmaz tuylenme yaptı doktor yapmaz dediği halde. xpecia nin böyle bi etkisi var miBen 22 Şubat'ta Xpecia tablete ve Alopecia saç spreyine başladım. Henüz daha çok yeni olduğu için hiçbir etkisini görmediğimden dolayı size tavsiye etmem mümkün değil. Daha önce saçım için bir şey yapmadım. Çünkü saç dökülmemin sebebini anlayamamışlardı. Şimdi anlaşıldı ve bu tedaviye başladım.
Daha önce diyet yapmıştım sonra stres falan baya döküldü dermatolojiye gittim testler normal çıktı. panplus tan önce tuylenme sorunum yoktu. ilaçtan sonra oldu. polikistik over sendromu için kadin doğum bölümüne mi endokrin bolumune mi gitmek gerekir kafama takılır gitmezsemBu tip sac dokulmesi polikistik over belirtisi olabilir önce bu konuyla ilgili bir doktorla görüşün derim.Ona gore bir tedavi olabilir.
Iki bölüm de bakiyor diye biliyorum.Panplusi internetten mi aldınız ?Daha önce diyet yapmıştım sonra stres falan baya döküldü dermatolojiye gittim testler normal çıktı. panplus tan önce tuylenme sorunum yoktu. ilaçtan sonra oldu. polikistik over sendromu için kadin doğum bölümüne mi endokrin bolumune mi gitmek gerekir kafama takılır gitmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?