- Konu Sahibi felsefiket
-
dilara mı zeynep mi??
ben işin içinden çıkamıyorum artık..eşim kayınvalidem kayınpederim, etrafımdaki çoğu insan zeynep adının olmasını istiyor ama ben zeynep adını sevmiyorum..benim annem babam da zeynep güzel dediler ama ben dilara istiyorum diyince saygı gösterdiler..ancak kayınpederim ağzına zeynep'i alıştırdı bile çoktan..eşim de artık babam zeynep der adı ne olursa bebeğin diyor..ama büyük ihtimalle bebeğimin adı dilara olacağı için kayınpederim zeynep derse nasıl davranacağımı bilemiyorum..sizce nasıl davranmalıyım ve sizce hangi isim??
bana kalırsa zeynep daha sempatik ama etrafta cok yaygın bir isim.
bebegin ismi dilara olacaksa da herkesin bu sekilde hitap etmesi en doğrusu. çünkü çocukta karmaşaya neden olabilir farklı isimlerle hitap edilmesi.
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.isim telaşesine ve savaşına girip bu keyifli günlerinizin bozulmamasını temmenni ediyorum.
çok tesekkür ederim..inşallah..evet işte benim korkum da zaten çocukta karmaşaya sebep olması..bu sebeple iki isim koymayı hiç düşünmedim bile..eşim sonunda kabul etti dilara ismini..hatta kızına dilara diye seslenmeye bile başladı..ama kv ve kp zeynep nasıl diye soruyolarmış hala eşime..
ya canım bırakın büyüklerin ne dediğini sen ne istiyorsan onu koy..Ne derse desin kayınpederin boşver sizin ne dediğiniz önemli,ancak sakın 2 isim koyma
onlarda zamanla kabullenir.
dert etmeyin.
dilarınızla nice güzel günler geçirmek nasip olsun.
dilara mı zeynep mi??
ben işin içinden çıkamıyorum artık..eşim kayınvalidem kayınpederim, etrafımdaki çoğu insan zeynep adının olmasını istiyor ama ben zeynep adını sevmiyorum..benim annem babam da zeynep güzel dediler ama ben dilara istiyorum diyince saygı gösterdiler..ancak kayınpederim ağzına zeynep'i alıştırdı bile çoktan..eşim de artık babam zeynep der adı ne olursa bebeğin diyor..ama büyük ihtimalle bebeğimin adı dilara olacağı için kayınpederim zeynep derse nasıl davranacağımı bilemiyorum..sizce nasıl davranmalıyım ve sizce hangi isim??
öyle tabi..benim korkum ilerleyen zamanlarda çocuğumun aklının karışması..sonucta ona zeynep diye seslenen biri olacak..e çocuk demicek mi bana neden zeynep diyor diye :)
bilemiyorum yaa..daha zaman var ama ben uyarırım sanırım demeyin diye..tek basıma dilara adı için savaşıyorum herkesle :))) umarım başarırım :)))
zeynep te güzel dilara da bu arada bebeğin hayırlı olsun insallah bak bebeğin diyorum o senin kızın senin istediğin basrol oynamalı bence dilara istiyorsan o ismi koy bu konuda arıza cıkarmaya ne gerek var ki sen saygını kaybetme yine de onlar bırak istediklerini desinler zamanla alısacaklar bu duruma zeynep deseler bile surat asma yaslılar böyle iste dediğim gibi alısacaklar bir derler iki derler sonunda sen de sasırırsın dilara demeye baslarlar rahat konusuyorum cünkü benim de basımdan gecti ve suan hepsi nehir diye sesleniyorlar sen kendini sıkma logusalıkta da cok sıkıntılı ve alıngan oluyor insan o yüzden kendini kasma fazla derim benim düsüncem böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?