dikkatimi çektide bekarlar çok beğeniyrlarmış genelde üniformalıları ama
üniformalılarla evli olan arkadaşlar "ben pek sevmem, ütüsü zor" vs gibi şeyler yazıp pek memnun olmadıklarını belirtmişler zemuszemus biraz korkmuş gördüm onları:icecream: sanırm rahatsızlık duydular kaydirigubbakcemile3
uzman çavuş eşi olan biçok arkadaşım oldu, onlarda çok rahatsızlardı özllikle bekar kızların eşlerine olan ilgilerinden dolayı...
laf atanlar bile oluyor diye şikayetlenen bi arkadaşım dahi vardı :hulya:
ama eşine bakıyordum hiçmi hiç yakışıklı değildi
içimden diyordum ya yuh buna nasıl laf atmış kızlar diye
sanki memlekette erkek kalmadı
hani belki üniformasız görselerdi "dünyada son erkek sen olsan varmam" diyecekleri bir tipti kaydirigubbakcemile3
tabi üniformalı erkekler daha karizma duruyorlar kabul ama üniformasız olupta genede karizma olan erkeği tek geçerim kaydirigubbakcemile2
ama benim için daha önemlisi erkeğin gönlünde ve beyninde olandır..
ozman bazı fiziki kusurlarını dahi görmez oluyorum :asigim:
güzel muhabbet edebilcem, beni anlayan, boş olmayan(yani kültürlü olması benim için çok önemli), keyifli zaman geçirebilcem bir erkek benim içinen "karizma erkek"...
yoksa çok gördüm üniformalı, yakışıklı ama ağzından bir iki kelime çıkar çıkmaz kaçasınız geliyor a.s
canım son söylediğin çok doğru benim eşim polis okulu mezunu yani fazla kız olan ortamda çok bulunmadığı için tanıştığımız ilk iki yıl aynı dediğin gibi doğru düzgün konuşamazdı öyle pastanede falan oturmazdı oturduğumuzdada hep tedirgin olurdu bizde o soğuk kış günlerinde bile dışarlarda gezerdik çok uyuz olurdum kendine güveni sıfırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?