Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir..siz buna katılıyormusunuz?

?

• Ahh bayılırım

OY: 89 30,0%
  • Ne alakaası var?

OY: 100 33,7%
  • Fark etmez benim için erkek olsunda :)))

OY: 5 1,7%
  • Ne üniforması olduğuna bağlı

OY: 103 34,7%

• Ankete Katılan
    297
ay hemen paylaşmam lazım bu sabah markete gittim 2 asker gördüm, biri pek ilgimi çekmedi ama diğeri o kadar yakışıklıydı ki anlatamam
kardeşim olsun ama çok hoştu ya valla insanın gözü gönlü açılıyor bir tuhaf oluyor insan ......
ay kasada tesadüfen benim arkamdalardı ben arkaya ikidebir dönüp dönüp bakıyorum, onlar gülüyorlar
ya inanamayacaksınız belki ama kendimi zapt edemiyorum utanmasam 2 saat usanmadan bakabilirdim yani
hani bişey olacağından değil ama dediğim gibi kalbim hoş oluyor sadece ondan yani....

ya neden bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor kamuflajlı yakışıklı erkekler, hani aynı adam normal giyim kuşam içinde olsa umrumda olmaz ama kamuflaj ayrı bir karizma katıyor onlara ya
acaba psikoloğa gidip tedavi mi olsam ne
allahtan eşim yakışıklı bir askerde gözümü gönlümü tatmin ediyorum yoksa halim yamanmış yani

Son düzenleme:
Vallaha ne uniforması olduguna bağlı, ki türkiye için naddiren geçerli bu durum dış ülkelerde ispanya amerika İTAYAA :) oralarda uniforma başka

nişanlım iyi ki işten cıkarken uniformasını cıkarıp dısarda giymiyormus aferin ona

en iyisini yapıyor bence =) insanı tahrik edip durmasınlar sapığı var hastası var (ben gibi ) =)
şaka şaka allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah
sevgiler.....

Son düzenleme:
en iyisini yapıyor bence =) insanı tahrik edip durmasınlar sapığı var hastası var (ben gibi ) =)
şaka şaka allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah
sevgiler.....

teşekkür ederim canım amin... darısı başına, senin de hayatını aydınlatır uniformalı bir prens umarım

Son düzenleme:
Takım elbisenin asaletini üniformaya asla değişmem.O yüzden üniforma hiç dikkatimi bile çekmez.

Allahtan benim aşkım dağ başında ha :S burada yazılanları okudukça keşke subay olmasaydı dedim kendi kendime :) Ağustosta 2. yıldızıda taktı üsteğmen oldu neyseki görebildiği tek bir dişi bile yok insan olarak :) ayy bunalıma girdim avutuyorum kendi kendimi burda

bence kesinlikle bir hava katıyor :) e boru değil asker sonuçta yada pilot falan

ama sırf üniforma var diye de takmam. sadece beğenip geçerim :)

benim eşim emniyette amir sınıfında ben onu sivil tanıdım ve sevdim üniformalarını giyinip hazırlandığı zaman sanki havası değişiyor :) 8 yıllık evliyiz ve ben hala onun üniformasında ayrı bir karizma olduğunu düşünüyorum.

bahriyeliler,askerler,yunuslar,polisler:111::111::111::111::111::111:

hele bir de sarı boylu poslu oldummu

bunların hepsini bir arada gördümmü kalbim dayanmaz benim

yani ayrı bir kazrizma ve çekicilik katıyor üniformalar

Son düzenleme:
bayılırdım özellikle de polislere ne mi oldu şu an bir polisle evliyim ama sivil polis oldu sans işte

benım esıme öyle yakısıyorkı asker üniforması bırkez daha asık oluyorum ona

Bayylırım bayyyyylırım
Eşimin üniforması yok ama takım elbise giydirmeye uğraşıyorum işte

Benimkide uniformali ama ben her haliyle seviyorum.daha hic canli uniformali gormedim resimde gordum sadece.ama ise gittiginde kiskaniyorum gercekten.ne bileyim cuvalda giyse bana guzel...her halini seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…