• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir..siz buna katılıyormusunuz?

?

• Ahh bayılırım

OY: 89 30,0%
  • Ne alakaası var?

OY: 100 33,7%
  • Fark etmez benim için erkek olsunda :)))

OY: 5 1,7%
  • Ne üniforması olduğuna bağlı

OY: 103 34,7%

• Ankete Katılan
    297
Üniformalılarda kadınların dikkatını çektiklerini bildikleri için havalarından geçilmiyor.:kızgın: Benim yanımdan üniformalı geçse kafamı çevirip bakmam:1no2: bana çekici gelmiyorlar -tatlicadiarzu-çünkü.

Kadınlar için uniforma bilinç altlarında bir tür güç simgesi.

Kadınlar güçlü erkeklere bayılır..opuyorumnanaktan

benim için alakasız bi durum, benimkinin doğal üniforması ilgimi çekio :kedi: kaydirigubbakcemile3

4. secenek çok komıgıme gitti :))
uniforma neye yarar adam olsun yeter (bu arada benım kocıs askeri personel de olsa once insanlık dıyorum) askeriyeden biriyle hiç istemedim çok seyler duyduk korkmustum ama nasibim ordanmıs.
haa aklıma gelmısken ben arkadaslarımın arasında ilk evli olanınım mdiğer kızlarda unıforma olayında kafayı yemıslerdi yok fallarda hep uniformalı birileri çıkıyormus ya polismıs ya askermıs bılmem nee... ayy bölee seyler bana sacma gelıyor..cunku sız o ınsanın meslegi için giysisi için veya rutbesi için evlenmıs oluyorsunuz yada sırf oyuzden yanı..ben erkek olsaydım sırf unıformam sayesınde benle cıkan bir kız istemezdim.benı ben olarak kabul eden bıriyle cıkıp evlenmek isterdım.

Allah gonlunuze gore bir eş versın kızlar..

bence özel tim ile yunus polislerin üniforması süper
kızlar çok bakıyo vede onlara
birde ameliyathane önlüğüylede doktorlar karizma duruyo :)

Benm aşkımda üniformalı öyle tanımıştım onu ama bende çok fazla üniformaya takılmam adam olsun yeter ama yanımızdan geçen kızların bakması beni çok sinir ediyorrrr

askeri üniformalara biterim ama cılız insanlara hiç yakışmaz benim nişanlımda bahriyeli ve iri yapıya sahip süperrrrr oluyoooo...ama kıskanıyom valla sadece banamı tatlı geliyo yoksa herkezemiiiiiii
:((((((((((((((((((((((((((

Aman amann kızlarr beğenmeyinn üniformalılarıı gerçektennn benimkidee üniformalıı kıskanırımm yoksaa bennnnn
Benimkiide şahinlerdee sarıı giyinenlerr varyaa uzunn boylu,sarısınnn boy postt o biçim eşimdee resmenn tekrarrr aşıkk oluyorummmm onuu öylee görünceeee ,
Beğenmiyorumm dedikçee çokk sevindimmm ,biz nişanlıykenn lisee kızlarrııı pencereeyee yapışrdııııııı

bu sıralar hastayım ben ama asker olacak kaydirigubbakcemile3 polis olursada cevikkuvvet olsun kaydirigubbakcemile3 ruyalarımda jandarma arabalarına biniyom falan benimki asker ya ondan heralde asker gordummu cok seviniyom

hiç sevmem üniformalı erkeği ..accayip itici bulurum .ne o öyle ..asker takımını zaten oldukça itici buluyorum ..çoğunun psikolojisi bozuk ..polisler filan ..yok yok ben almayayım mümkünse ...

hiç sevmem üniformalı erkeği ..accayip itici bulurum .ne o öyle ..asker takımını zaten oldukça itici buluyorum ..çoğunun psikolojisi bozuk ..polisler filan ..yok yok ben almayayım mümkünse ...

bu kelime olmamıs uniformalı erkek sevmem vs tamam ama asker takımını itici buluyorum demek cok yanlıs onlar bu vatanını korumak uzere gorevlendirilmis insanlar itici olan cok insan var ama askerler bu kısma giremes

bu kelime olmamıs uniformalı erkek sevmem vs tamam ama asker takımını itici buluyorum demek cok yanlıs onlar bu vatanını korumak uzere gorevlendirilmis insanlar itici olan cok insan var ama askerler bu kısma giremes

niye itici bulurum ne var bunda ..ben özgür bir vatandaşım ..görevleri ayrı bu konu ayrı ..olayı saptırmayın hemen lütfen ...

asker takımını zaten oldukça itici buluyorum..lafını demiycekseniz ozaman derseniz farklı anlamlar cıkarılmasıda olasıdır..siz boyle cumleler kurmayın boylede yorumlar almayın olayları saptırdıgım yok..yanlıs anlasılmaya musait cumleler kuruyorsunuz ozaman

asker takımını zaten oldukça itici buluyorum..lafını demiycekseniz ozaman derseniz farklı anlamlar cıkarılmasıda olasıdır..siz boyle cumleler kurmayın boylede yorumlar almayın olayları saptırdıgım yok..yanlıs anlasılmaya musait cumleler kuruyorsunuz ozaman

neyi itici bulup neyi itici bulmayacağıma siz karar veremezsiniz ...itici buluyorum işte ..sizinle aynı düşünmek zorunda değilim ....ayrıca size ne benim anlamlarımdan ..faklı da olur olmaz da ..derdi size mi düştü ..lütfen herşeyi politik algılamayı bırakın ..

Back
X