• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir..siz buna katılıyormusunuz?

?

• Ahh bayılırım

OY: 89 30,0%
  • Ne alakaası var?

OY: 100 33,7%
  • Fark etmez benim için erkek olsunda :)))

OY: 5 1,7%
  • Ne üniforması olduğuna bağlı

OY: 103 34,7%

• Ankete Katılan
    297
Yani evet göze hoş görünüyorlar ama yüzleri değil üniformaları :1: Hele ki asker üniforması bi de çelik kuvetlerin ve jandarmaların ve denizcilerin de olabilir ..

Ben katılmıyorum.Şahsım adına konuşuyorum.Üniforma çoğu zaman korkutucu bir otoritenin resmi olmuştur çünkü. ben serseri,hiçbir şeyi olmayan,tozlu erkekler sevdim...

benim için böyle bir durum sözkonusu değil ama
kadınlar makam sahibi erkeklerden hoşlanıyor
üniforma da afilli durduğundan tercih sebebi olabilir :26:

üniförmalı erkekler asker polis gibi devlet memuru olduğu için yani işi garanti olduğu için bir çok kadın tarafından beğeniliyor heralde . birde üniforma şık mı gösteriyor erkeği bilemedim ki . ben sevmem mesela . çokda talibim olmuştur geçmişte asker . bilmiyorum ben sevmiyorum ama tabi aşık olsaydım iş değişirdi o zaman ne iş yaptığına bakmam zaten ...

Katiliyorum...hep bi asker esim olsun istemisimdir ama kismet olmadi ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sozlumde TSK da Askeri Personel ben onu uniformalida uniformasizda begeniyorum ..gerci askeri uniforma giyince cok yakisiyo kiskaniyorumm :( yaninda ben olunca gurur duyuyorum sozlumden o uniformayi tasidigi icin ... ayri bir hava katiyo :)) allah gonlume gore olanini verdigi icin binlerce kez sukurler olsun askimiiii cooook ama cooook seviyorummmmm yasadigi sehirde de bayanlar uniformali pesinde... birde şu hemsirelerin asker takintisini anlamiyorumm.. !!

Son düzenleme:
esimi evlenmeden önce hiç üniformalı görmedim evlendikten 4 ay sonra 1 kez gördüm.benim esim benim gözümde her haliyle yakısıklı cuval giyse yakısır:38::48::77:

Benim sozlumde TSK da Askeri Personel ben onu uniformalida uniformasizda begeniyorum ..gerci askeri uniforma giyince cok yakisiyo kiskaniyorumm :( yaninda ben olunca gurur duyuyorum sozlumden o uniformayi tasidigi icin ... ayri bir hava katiyo :)) allah gonlume gore olanini verdigi icin binlerce kez sukurler olsun askimiiii cooook ama cooook seviyorummmmm yasadigi sehirde de bayanlar uniformali pesinde... birde şu hemsirelerin asker takintisini anlamiyorumm.. !!

canım hemsirelerle ne alakası var esimi ben bulmadım esim beni buldu mesela......:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

bazı bayanlar gerçekten çok seviyor üniformayı.abim hep anlatır bayanlar genelde adres sorma bahanesiyle tel numarısını istermiş üniformalıların.abimde genelde verirmiş numarasını :) önemli olan hayırlısını istemek ama işte bazen istek oluyor demek ki :)

canım hemsirelerle ne alakası var esimi ben bulmadım esim beni buldu mesela......:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
Gozlemlediklerimden ve duyduklarimdan yola cikarak soyledim hatta yolculuk esnasinda hemsire bir bayanla muhabbetimiz olmustu bana arkadaslarim asker buldu tayini cikti bende bulsamda kurtulsam dogudan demisti... tabiki de her insan ayni degildirde cogunluk boyle...

Gozlemlediklerimden ve duyduklarimdan yola cikarak soyledim hatta yolculuk esnasinda hemsire bir bayanla muhabbetimiz olmustu bana arkadaslarim asker buldu tayini cikti bende bulsamda kurtulsam dogudan demisti... tabiki de her insan ayni degildirde cogunluk boyle...

canım o sekilde ögretmen yada baska mesleklerde olanlarda var.mesela bi askeri personel arkadasım vardı bi ögretmen kız anlasmalı evlilik teklif etmişti görüştüğü biri varken hemde.mesleklere göre sınıflamayalım bence.o insanın yapısıyla ilgili bence.ama hemsirelerde üniformalı aynı sekilde üniforma asıgı erkeklerde var ne yazıkki.bu kişiliğe baglı.

Back
X