• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir..siz buna katılıyormusunuz?

?

• Ahh bayılırım

OY: 89 30,0%
  • Ne alakaası var?

OY: 100 33,7%
  • Fark etmez benim için erkek olsunda :)))

OY: 5 1,7%
  • Ne üniforması olduğuna bağlı

OY: 103 34,7%

• Ankete Katılan
    297
Kesinlikle katılıyorum özellikle;
Denizci,çevik kuvvet,yunuslar ve ordu mensubu bu üniformalar oldukça ilgimi çekiyor/du
ancak herşey üniformayla bitmez onu taşıyanda önemlidir... sengözlerimebaksanab

benim eşimde uniformalı ama ben onu sivil gorup sevdigim için hiç sevmiyorum onları giyince :S

AsO
aynen
farketmez benim için erkek olsunda
olayına bayıldım
:roflol: :roflol: :roflol:

AsO
aynen
farketmez benim için erkek olsunda
olayına bayıldım
:roflol: :roflol: :roflol:

aynen! hatta işaretledim :roflol:

hiii ciddiye almayın sakın he:kedi: :roflol:

aslen hiç de özellikle ilgimi çekmez.. ama zaten karizma bi insansa üniformayı da aynı karizmayla taşır a.s

denizcilerin bembeyaz kıyafetlerıne bayılırım. ama sadece unıforması var dıye bır erkege bakmam. kaptan kıyefetlerını, denızcı unıformlarını severım. oğlum olsun giysin şöyle gurur duyayım ısterdım.

fark etmez benim için erkek olsun da =) ayol bu nasıl seçenekk:)) kahkaha attım gece gece:))

daha çekici gelebiliyor bana...asker polis üniformaları sengözlerimebaksanab
daha erkeksi bir hava katıyor galiba..kaydirigubbakcemile3
mesela üniformalı diye süzmeye başlıyorum birini uzaktan yerimseniben..sonra bi kaskını veya şapkasını çıkarınca amanın diyip diğer tarafa dönüyorum.laelaelaelaelae.yani içindeki önemli aslında :jeyyar:

ben üniormalı biriyle evlenmek hiç istemedim.arkadaşım denizciyle evelirken ayy allah korusun dedim.hele denizaltıcıyla hayatta evlenmem dedim.ama oldu eşim denizci ve hatta denizaltıcı.kaderimmiş.iyi ki de olmuş.şuan çok mutluyuz.hele ütüden dolayı hiç istemezdim. :))

Ahh bayilinmaz mi :kedi: esim itfaiyede elektronik teknisyeni olarak calisiyor gerci eve hep kirli gelir ama özel günler icin güzel üniformalari var. Ay nede yakisikli gözel oluyor icim gidiyor o an şutarafagitti

Back
X