• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir..siz buna katılıyormusunuz?

?

• Ahh bayılırım

OY: 89 30,0%
  • Ne alakaası var?

OY: 100 33,7%
  • Fark etmez benim için erkek olsunda :)))

OY: 5 1,7%
  • Ne üniforması olduğuna bağlı

OY: 103 34,7%

• Ankete Katılan
    297
asker polis pilot kaptan üniformaları okey ama çöpçü itfaiyeci üniforması gibi şeyler seksi falan durmuo yanee

babasi olmasaydi benim kocisimde su an cevik kuvvet olabilirdi
canim benim ya babasinin moktan bi sebepten aldigi sabika sebebiyle polis okuluna alinmamis üstelik bütün puanlari tutuyordu

hic de alakasI yok bence , daha cok erkekler üniformali bayanlardan hoslaniyordurlar bence....

oldum olası bayılırım çok şükür eşimde ordu mensubu valla onu bunu bilmem ayrı bir çekicilik katıyo erkeklere

Hiç ilgisiyok. İçindeki üniformasızken ne kadar çekiciyse üniformalıykende o kadar çekicidir benim için. Ama takım elbiseye bayılıyorum işte. Benim için takım elbise erkeğin cazibesini arttırıyor. Hep dua ederim inşallah eşimin takım elbise giymesini gerektiren bir işi olur diye :Saruboceq:

Hiç ilgisiyok. İçindeki üniformasızken ne kadar çekiciyse üniformalıykende o kadar çekicidir benim için. Ama takım elbiseye bayılıyorum işte. Benim için takım elbise erkeğin cazibesini arttırıyor. Hep dua ederim inşallah eşimin takım elbise giymesini gerektiren bir işi olur diye :Saruboceq:

tam bunu yazmak için girdim bu başlığa,
sevdiğim adam işi gereği hep takım elbise giymek zorunda.
ama takım elbise de bi erkeğe bu kadar mı yakışır :nazar:
(gerçi kuzguna yavrusu anka gözüküyor da olabilir :kedi:)
o yüzden ben üniformadansa takım elbiseli erkek daha seksidir diye düşünüyorum.

çocukken o eski polis üniformalarına bayılırdım... büyüyünce polisle evlenicem derdim :kedi:halaa hayranlıkla izlerim nedense sempati duyuyorum asker ,bahriyeli ,polis farketmezkaydirigubbakcemile3tabii içindeki diil üniforması beni cezbeden:olmaz:dilerim ilerde çocuğum olursa üniforma giymesini gerektiricek bir mesleği olur.

Back
X