Melek9000 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Haziran 2016 352 247 18 27 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek9000 #1 Eşleriniz bir bayanla konısurken seslerini inceltip kibarlaşırlarmı ve sizin buna tepkiniz ne olurr
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.668 102.604 1.123 46 28 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek9000 #2 Melek9000 .!.: Eşleriniz bir bayanla konuşurken seslerini inceltip kibarlaşırlarmı ve sizin buna tepkiniz ne olurr Genişletmek için tıkla... Yok benimki istese de inceltemez. Kaba ve sert bir adamdır. He öyle bir şey yapsaydı,gülerdim kahkahalarla,eminim çok komik olurdu.
Melek9000 .!.: Eşleriniz bir bayanla konuşurken seslerini inceltip kibarlaşırlarmı ve sizin buna tepkiniz ne olurr Genişletmek için tıkla... Yok benimki istese de inceltemez. Kaba ve sert bir adamdır. He öyle bir şey yapsaydı,gülerdim kahkahalarla,eminim çok komik olurdu.
eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.689 398 11 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek9000 #3 Melek9000 .!.: Eşleriniz bir bayanla konuşurken seslerini inceltip kibarlaşırlarmı ve sizin buna tepkiniz ne olurr Genişletmek için tıkla... Valla benim eşim kurumsal bir şirkette bölge sorumlusu bayanlarla da erkeklerle de konusurken telefonda pek bir kibar konusuyor ben de aynı şekilde iş icabı erkeklerle ya da bayanlarla konusurken daha dikkat ederek konusuyorum iş ortamı bunu gerektirir iş dısında da eğer tanımadıgı bir bayansa konusurken dikka eder eşim kibar konusur ama arkadası falansa normal konusur
Melek9000 .!.: Eşleriniz bir bayanla konuşurken seslerini inceltip kibarlaşırlarmı ve sizin buna tepkiniz ne olurr Genişletmek için tıkla... Valla benim eşim kurumsal bir şirkette bölge sorumlusu bayanlarla da erkeklerle de konusurken telefonda pek bir kibar konusuyor ben de aynı şekilde iş icabı erkeklerle ya da bayanlarla konusurken daha dikkat ederek konusuyorum iş ortamı bunu gerektirir iş dısında da eğer tanımadıgı bir bayansa konusurken dikka eder eşim kibar konusur ama arkadası falansa normal konusur
Mevrouwtje Dürüstlük pahalı bir mülktür,her insanda bulunmaz Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.250 1.036 133 39 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek9000 #4 eceezgi .!.: Valla benim eşim kurumsal bir şirkette bölge sorumlusu bayanlarla da erkeklerle de konusurken telefonda pek bir kibar konusuyor ben de aynı şekilde iş icabı erkeklerle ya da bayanlarla konusurken daha dikkat ederek konusuyorum iş ortamı bunu gerektirir iş dısında da eğer tanımadıgı bir bayansa konusurken dikka eder eşim kibar konusur ama arkadası falansa normal konusur Genişletmek için tıkla... Evet benimkiside böyle , evde de telefon gelmiyor geldinde konusup kapatinda , dile getiriyorum hele pek de kibarsın diyorum ve ikimizde gülüp geciriyoruz
eceezgi .!.: Valla benim eşim kurumsal bir şirkette bölge sorumlusu bayanlarla da erkeklerle de konusurken telefonda pek bir kibar konusuyor ben de aynı şekilde iş icabı erkeklerle ya da bayanlarla konusurken daha dikkat ederek konusuyorum iş ortamı bunu gerektirir iş dısında da eğer tanımadıgı bir bayansa konusurken dikka eder eşim kibar konusur ama arkadası falansa normal konusur Genişletmek için tıkla... Evet benimkiside böyle , evde de telefon gelmiyor geldinde konusup kapatinda , dile getiriyorum hele pek de kibarsın diyorum ve ikimizde gülüp geciriyoruz
erguvan06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2016 14 2 1 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek9000 #5 ben gıcık olmuştum.gereğinden fazla kibar konusuyor gibime gelmişti