- Konu Sahibi sezenaksu1
Teyzen ne diyor bu duruma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne teyzesi?Teyzen ne diyor bu duruma![]()
Tamam abla gerçekten tamam sensin daha fazla kendimi açıklamayacagım istediğinize inanmakla özgürsünüz ayrıca ne diyim biriyle konuşuyor kesin beni aldatıyor biliyorum diye görmediğim emin olmadığım birşey için veryansın mi ediyimBir sey degismeyecek. Sadece insanlar taniyor ve taniyinca da farkli kisi gibi davranman dikkatlerini cekip yaziyor. Bu kadar rahat taninman da yasadigin olaylar ve verdigin tepkiler yuzunden.
Baskasi gibi davranman da aldigin yorumlari degistirmedi farkindaysan. Neyse bana ne. Istersen on tane nickle gel, yine benzer yorumlar alacaksin cunku yasadiklarin ortada.
Ve yine her zamanki gibi duymak istemedigin yorumlar gelince agiz degistirip hemen sevgilini temize cikarmaya calisiyorsun cunku insanlarin ayan beyan gördüğü seyleri kabul etmek istemiyorsun.
Neyse sen gercekten akillanmayan uyelerden birisin. Tanıyan tanimayan kac kisi dil döküyor, acikliyor, her konunun sonu "oyle degil icim rahatladi" ile bitiyor. Rahatlasin icin, cocuk ayrilirsa iyice rahatlarsin artik.
Adım Menekşe kaldıMENEKŞE İŞE GİRDİN Mİ ARTIK.
Allah için yeter. Git bir iş bul. İnsan 26 sene boş boş oturur mu ya. Sürekli gireceğim gireceğim diyorsun, ortada bir şey yok. Sevgilim bana iş buldu bulacak diyorsun, ortada aylardır lafı geçen bulaşıkçılık dışında bir şey yok. Gerçekten tüm sorunun sıkıntın İŞSİZLİK. Kendine bir uğraş bulsan 7/24 bu beş para etmez adamı düşünmekten kurtulacaksın.
Doğum gününü kutladı mı?
Şuan pek konuşuyor gibi durmuyor daha doğrusu ben laf ettikten sonra daha sesi sedası çıkmadı wp a fazla girmedi gün içinde çözemedim yinede‘Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik’ kısmından sonrası per perişan..
Ciddi adım için sürekli itikledi demişsiniz (itiklemeyi zorladı olarak anladım ben) evlenme konusunda mı zorlama yaptı?
Gece çevrimiçi olup sizin mesajlarınızı cevaplamıyorsa, sizden daha önemli biriyle konuşuyor demektir.
Ahshdhdhdhd gerçekten sesli guldum. Onlarca konunda yuzlerce sayfa insanlar bunu yapti zatenbenim görmediğimi karşımdaki insan görüp yazar bak sen şurda yanlış düşünüyorsun aslında böyle der tecrubelidir görür
3 aylik kutlama suresi doldu mu kiDoğum gününü kutladı mı?
Konularınızın bire bir olması tesadüf mü? Olaylar, sevgiline verdiğin tepkiler, burda verdiğin tepkiler birebir aynı. Neyse tamam menekşe olma. Çalışıyor musun?Adım Menekşe kaldı![]()
Yok ispatli bir şekilde kendimin çözdüğü bir olaydı tamamen yanlış anlaşılma hatta sonradan olayı çözünce çok şaşırdım gerçekten yargısız infaz son zamanlarda soguktum çok fazla uzaktım artik dayanamadı patladı ama yinede insan böyle yapmazSize bunu düşündüren nedir? Sizce adamın yaptıkları, sizin onu bırakıp gideceğinizden korkan birinin yapacağı şeyler mi? Kendinizi kandırmayı bıraksanız mı? Belkide yargısız değildir yaptığınız infaz? Ona inanmamanız belkide boşa değildir...
Menekşe olmaKonularınızın bire bir olması tesadüf mü? Olaylar, sevgiline verdiğin tepkiler, burda verdiğin tepkiler birebir aynı. Neyse tamam menekşe olma. Çalışıyor musun?
Bu kızdan tam olarak akraba kızı vibeı alıyorum. Her olay sonunda saçma sapan bir bahane bulup içim rahatladı diyerek işin içinden çıkması yok mu..3 aylik kutlama suresi doldu mu ki![]()
Tam tersi yaptım ne yazık ki. Yaptığıma da pişman oldum baya üzülüyordum yazdım o da yazdığım şeylere üzüldü tuhaf birşeyler oldu barıştık evet çocuk gibi nazlanıyor o beni çekeceğine ben onu çekiyorum birde onun siniri tribi 1 2 hafta da zor geçip kendine geliyor dediğiniz gibi yapacaktım ama olmadıKendinizi geri çekin sizde ama trip yaparak, tavır alarak değil. Kaybetmek istemiyorsa adım atar karşılıklı konuşur çözersiniz. Böyle çocuk gibi naz yapıp sabahlara kadar wp konuşup oyalıyor sizie.
Aile tanışması isteyen, ciddiyet isteyen insan böyle yapmaz.
Sorduğum sorudan ne çıkardınız peki ? Yazdığım şeye hiç yorum yapmadınızBu kızdan tam olarak akraba kızı vibeı alıyorum. Her olay sonunda saçma sapan bir bahane bulup içim rahatladı diyerek işin içinden çıkması yok mu..
Ici rahatlamak zorunda ki devam edebilsin.Bu kızdan tam olarak akraba kızı vibeı alıyorum. Her olay sonunda saçma sapan bir bahane bulup içim rahatladı diyerek işin içinden çıkması yok mu..
Neden çalışmıyorsun, 26 yaşındasın. Üniversite okudun mu? Bu tipten sana hayır yok. Tüm gün de wp girdi, wp çıktı, 5 dakika çevrimiçiydi diye saya saya hayat geçmez. Adamın yakasından biraz düş, kendine meşgale bul. Biraz uzaklaş ki olanları net görMenekşe olmahayır şuan çalışmıyorum
Neyi yaşayıp görücem anlamadımIci rahatlamak zorunda ki devam edebilsin.
Neyse laftan anlamiyor bunca zamandir, yasayip gorecek, yapacak bir sey yok.
Hayir isin komigi eski konularimi bildiginiz icin boyle yaziyorsunuz deyip yeni nick aldi. Yeni nickle açtığı konulara da benzer yorumlar geldi![]()
Çalışıyordum çıktım 1 aydır evdeyim evet üni de okudum önlisans. Adamın yakasında değilim zaten ne yaptım da yakasından düşeyim bir soru sorduk bin ah işittikNeden çalışmıyorsun, 26 yaşındasın. Üniversite okudun mu? Bu tipten sana hayır yok. Tüm gün de wp girdi, wp çıktı, 5 dakika çevrimiçiydi diye saya saya hayat geçmez. Adamın yakasından biraz düş, kendine meşgale bul. Biraz uzaklaş ki olanları net gör
Farkedince kızdım hem konuşuyoruz wp a mi giriyorsun diye yok falan dedi zaten ben kızdıktan sonra wp a girmemeye başladı daha az girmeye başladı ya şuaralar işleri var alacak verecek meseleleri oluyor birkac işçi vardı yanında acaba o sebepten mi wp a giriyor çıkıyor anlamadım biraz daha beklersem birkaç gün kadar anlaşılır zaten ne için girip çıktığıE tabiki başkasıyla konuşuyor. Sizinle telefonda konuşurken arka planda ona yazacak kadar da önemsiyor hatta.
‘Hazır gerginim, aramız da soğuk, bana hesap soramaz’ kafasıyla işine geldiği gibi hareket ediyor beyefendi.
Ne kadar süredir berabersiniz siz ? Kaç yıl boşa gidecek ?benimle konuşurken wp a girdiğini farkedince