• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok degıstı ?

Eh siz bilirsiniz evlenincede kavga edince sizle o kızdan bu kıza yazar artık sonuçta kimse başına geleceğin sinyalini almadan evlenmez kimseyle işaretler görene insanlar ve seçimleri ve sonuçları iyi forumlar dilerim .Bir dahaki derdinizde gorusene kadar nasılsa bu sevgili kocaniz olursa denizde kum sizde dert olacak İyi forumlar dilerim
Daha kimle konuştuğunu bilmiyorum şuan ses seda yok girmiyor fazla belki bilerek yaptı göreyim de meraklanayim diye bilmiyorum şuan fazla girmiyor dediğim gibi belki de arayarak konuşuyor bilemiyorum

Eh siz bilirsiniz evlenincede kavga edince sizle o kızdan bu kıza yazar artık sonuçta kimse başına geleceğin sinyalini almadan evlenmez kimseyle işaretler görene insanlar ve seçimleri ve sonuçları iyi forumlar dilerim .Bir dahaki derdinizde gorusene kadar nasılsa bu sevgili kocaniz olursa denizde kum sizde dert olacak İyi forumlar dilerim
İstediğiniz gibi cevap vermeyince siz bilirsiniz diyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz bu sitede ki kadınları anlamış değilim ben neyse onu söylüyorum ne göklere çıkarırım ne yere çakarım neyse onu söylüyorum daha bisey belli olmadan ne dememi bekliyorsunuz yahu

İstediğiniz gibi cevap vermeyince siz bilirsiniz diyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz bu sitede ki kadınları anlamış değilim ben neyse onu söylüyorum ne göklere çıkarırım ne yere çakarım neyse onu söylüyorum daha bisey belli olmadan ne dememi bekliyorsunuz yahu
Sakin olun tabiki siz bilirsiniz diyeceğim karar sizin ben bilecek değilim heralde devam edip etmemeyi yada evlenip evlenmemenizi .Kararı siz vereceksiniz ondan siz bilirsiniz diyorum .Benimle ne ilgisi var istediğim cevaplar neymiş benim .Allah Allah ben yorum yaptım fikrimi soyledim üyelerde söyledi gerisini sevgiliniz ve siz aranızda halledecek siniz ikiniz

Ya bi git işe gir çalış kocaa kocaaa başımızı yedin yeter daaaa teyzene yardım et temizlik falan yap bi işe yara.

Sakin olun tabiki siz bilirsiniz diyeceğim karar sizin ben bilecek değilim heralde devam edip etmemeyi yada evlenip evlenmemenizi .Kararı siz vereceksiniz ondan siz bilirsiniz diyorum .Benimle ne ilgisi var istediğim cevaplar neymiş benim .Allah Allah ben yorum yaptım fikrimi soyledim üyelerde söyledi gerisini sevgiliniz ve siz aranızda halledecek siniz ikiniz
Hayır çok güzel yardımcı destekleyici yorum yapmışsınız teşekkür ederim

Nisan yapın konuşun ailenizle hemen evlenmiycem deyin ailenize öyle güzel olur işte o arada bakarsınız

Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik benimde suçum var ama bazen suçum olmayan şeyler oluyor elimde olmayan zaman istiyorum sabır istiyorum. Ciddi adım için çok itikleyici oldu evet anlıyorum o itikledi o hep daha çok erken olsun istedi zorladı vs ailemden çekindiğim için de devamlı erteledim çünkü ağzımı açsam bir mana anlam çıkarıyorlar üstüme geliyorlar surat asıyorlar hep efendi efendi oturayım zaman geçsin ses çıkarmayayım istiyorlar farklılık çıkarmayayım başlarına zorlar . Sevgilimle şuaralar aramız açık başka şeyler de oldu haksızım biliyorum ama sebeplerim de var anlayış sabır istiyorum çünkü arada kalıyorum çaresiz kalıyorum. Son zamanlarda artık uzaklaştı bu sefer tamamen uzaklaştı önceden yine gitmeyeceğinden emindim şuan daha farklı devamlı kızan devamlı laf eden biri de olmadım genellikle anlayışlı biriydim ama son zamanlarda fazla üstüne gittim. Eskisi gibi değil 1 haftadır böyle ses tonu değişmiş konuşma tarzı merhametliydi şefkatliydi hepsi gitmiş bana çok kızgın ve soğuk davranıyor soğuk konuşuyor canım çok yanıyor ama gerçekten oyle tamahsız gözü yüksek de olan dırdırcı bir kadın değildim son zamanlarda biraz fazla öyle oldum ve hak da veriyorum. Asıl kafama takılan şu son zamanlarda hep watsaba giriyor suaralar fazla işi gücü olmasına rağmen görüyorum giriyor yinede kotu düşünmemek istiyorum.Hatta girdiği zamanlarda bana çok az yazıyor şuaralar kızgın olduğu için. Kaç gündür bekliyorum olsun sıkışıktı koşuşturmasi vardı birkaç güne bitecek koşuşturmasi.Sıkıntı yok ama dün bekledim geceye kadar işi sürdü. Neyse aradım yazdım mesajlaştık az bişey, baktım cevap vermiyor bana ama girip çıkıyor wp a saat gece 1 bucuktan 3 e kadar bu şekilde devam etti. Dayanamadım Niye yazmıyorsun diye mesaj attım mesajı yukarıdan gördü bence ama cevap vermeden çıktı uyudu. Bugün oglen benimle telefonda sesli konuşurken de konusma sırasında bir iki kere wp a girmiş. Hep kimseyle tanistimiyorsun goturmuyorsun diyen adam evli arkadaşım çağırıyor dedim gidelim dedim baktım olmaz aileyle tanışmadan diyor aileyle gorusucek olursa gideriz diyecek olmazsa o gidecek herhalde. Yeni adet cıkardı onceden kızardı gitmediğimiz ıcın cunku.Daha elini tutmak sarılmak falan da yok bir süre(işler ciddiye binene) kadar demek istiyor diyor.Off aklıma kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum bılmıyorum
canım şimdi şöyle söyliyim ki aranızda çok fazla iletişim olduğunu düşünmüyorum. Derin bir sohbet ya da ne istediğinizi ne istemediğinizi hiç konuşmuyorsunuz gibi. Sizi anlayan seven bir insan zaten ailevi sıkıntılarınızı probleminizi anlar, Siz sevgilinizle hiç sıkıntılarınızı anlattınız mı? size neden baskı kuruyor? bundan rahatsız olduğunuzu ne isteyip istemediğinizi net bir şekilde dile getirin. Hatta eğer hayatında birisi olduğunu düşünüyorsanız net olarak sorun bunu. Zaten whatsapp’ı sürekli aktif olarak kullanan sürekli çevrimiçi olan bir insanın illa sık sık konuştuğu biri var demektir, Ben bile şuan ki erkek arkadaşım 2 dk-3 dk whatsapp ta benden sonra aktif olduğunu görsem sorar ederim? Lütfen siz de konuşun problemlerinizi masaya dökün. Sürekli böyle laf yaparak tartışarak olmaz. Zaten böyle olunan bir ilişki evliliğe gidemez

Back
X