O yaşta resmi nikah olmaz ki Aile izniyle bile resmi nikah yaşı en az 17 Bu hanımefendi şu an 17 görünüyor Evlendiğinde 16 olmalıydıResmis nikah varsa sorun olmuyor diye biliyorum
Aman sakın evde doğur demeyin.Belki normal doğum yapamayacağı rahatsızlığı vardır,hayati tehlikeye girer.Özel veya devlet hastanesi farketmez Doğan çocuğun kayıt altına alınması gerek Her türlü problem çıkacak Bu kadar yasa dışı iş yaptım bundan da sıyırayım diyorsan yine yasa dışı bi yola başvuracaksın O da şöyle evde doğuracaksın Çocuğun kimliğini 18 olduğunda çıkaracaksın Yoksa olmaz
Sizin nikahiniz yokmuSlm bayanlar . Bn normalde 20 yaşındayım geçen 20 ocakta 20 yaşıma bastım ama kimlikte 3 sene küçük görünüyorum 5 aylık evliyim 1aylıkta hamilemileyim kimlikte daha 17 ye yeni girdiğim için doğumu da 17 yaşında yapmak zorunda kalıcam. Kemik yaşınıda düşündüm ama oda doğumdan önce halledilmez çünkü mahkeme bayağı sürüyor. Ailemle de görüşmediğim için onlarında yetkisi görünemediği için bayağı sorun yaşarım gibime geliyor hastanede sorun olurmu yada özel hastaneye gitsem sorun yaşarmıyım bilmiyorum bebeğim 1 aylık daha hastaneye gidemedim bu konuda sizin bilginiz varsa lütfen akıl verin bana
20 yaşındaymış aslen,fakat kimlikte 17 yazıyormuş.17 yaşındamı görünüyosun yoksa 17 yaşındamısın?
20 yaşındaysen neden nikahsız yaşıyosun, git kıy nikahını
Hayatını fazlasıyla tehlikeye atmış zatenAman sakın evde doğur demeyin.Belki normal doğum yapamayacağı rahatsızlığı vardır,hayati tehlikeye girer.
he şimdi anladım, değişik bi durum.20 yaşındaymış aslen,fakat kimlikte 17 yazıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?