BayannLar acilll fikir alışverişine ihtiyacım var !!!!!

Devlet sorun çıkarsada senin iyiliğin çıkarır,emin ol.Yarın olurda babası seni terkederse mağdur olma diye.

Bir ay erken yada geç doğum tarihi yazdiramiyorken sizi nasıl 3 yıl küçük yazdirmislar merak ettim.ama devlet hastanesinde sorun olacağını düşünüyorum.

Şuan yasalar buna izin vermiyor ama önceden öyle değildi. Benim bir arkadaşım var 5 kardeşler beşi de kimlikte 20 yaşında şuan. halbuki en büyüğü 28 falan olması lazım

Özel hastaneler de hasta bildirimi yapmıyor mu?
Yanlış biliyor olabilirim ama sanki onlar da yaş tutmamasından dolayı gebelikleri
emniyete bildiriyorlar

(Reşit olunmadığı için)

Nasıl cesaret ediyorsunuz tüm bunlara anlamıyorum cidden.
Küçücük yaşta aileyi kaybedip bir adamın peşine takılmak, resmi nikahsız çocuk yapmak, ve kimlikte daha reşit dahi olmamak. Ben bu üç şeyin birini bile yapamazdım.
Hayır resmi nikahsız çocuk yapmak hele büyük cesaret hele o yaşta..
Yada aileni bir adam için yok saymak mesela. Benim annemler evlenmeyin deseler ikna edene kadar beklerdim ki yaşımda büyüktü. Senin yaşında hiç cesaret edemezdim.
Hele çocuk için çok acele etmişsiniz. Çocuk bir kere geldi mi bir daha hep senle ve aklımda hiç bir şey kalmadan, eşimle her şeye doyduktan sonra yaparım diyorum hala. Herkes yaşın geçer dediği halde de kulağımı tıkıyorum. Çocuk beni hala korkutuyor yani.
Umarım bu üç kararınızdan da pişman olmazsanız ne denir bilemedim

Nikahı yokmuymuş? Ben göremedim yazılanlarda ama.

Nikahı yokmuymuş? Ben göremedim yazılanlarda ama.

Bence yok çünkü bildiğim kadarıyla aile rızası olmadan 16 yaşında evlenemez. Aileyle de görüşmediğine göre.
Ki hatta yasaya göre aile rızasıyla da sanırım artık 16da evlenilmiyor.

birlikte yaşadığınız adamın dogum yaptıgınıza çock yastaki birine cinsel istismardan hapise girmesi olağan daha önce örnekleri var

beraber yasadıgın adam hapse girebılır bılıyosun dımı? evde mı doğum yapıcaksın?

Resmi nikahın varsa niye korkuyorsun ki? Ama nikahın yoksa kork! Her şeyden....

Eşinize dava açılır, mahkemede kemik yasi tespit edilir dava düşer.
Hangi hastaneye gitmiş olduğunuzun önemi yok, gebelik kayıt altına alınır. Avukata danışın.
Anlamadigim resmi nikahınız yok mu?

Kaçarak evlenmiş tabi yaşı küçük olduğu için nikah yok. Büyük ihtimal anneside evde doğum yapmış. Kimliğini geç çıkardığı için 3 yıl küçük yazılmış.

Konu sahibi ortada yok
Cevap veren bizleri ka'le alan yok
O zaman sorun da yok demek ki

Konu sahibi reşit olmayan ama ergen olan hanımefendi .lütfen buraya acil diye konu açıp değerli kk hanımlarını boşuna meşgul etmeyin cevap vermeyeceksiniz !!!!!!

profil resmini değiştirmiş kendisi. demek ki buralarda.

bi de soruları cevaplandırsaydı.

Ailenle gorusmuyorsan resmi nikah nasıl oldu reşit degilken

Aslında sizi bildirmek lazım tespit edilip bulunursunuz çocuk istismarı diye bilgine tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…