- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
haftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..Ama geçmiş olsun başka bayram başkadır gerçekten Üstelik dede yani uzak akraba değil ki Gitseniz ne olacak? İnatla bir yere varacak konu değil
Kendi ailenize karşı da tavrınız böyleyse bunu örnek verebilirsiniz ben kendi dedeme de öyle sık gitmiyorum diye o zaman.haftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..
Iyi de terse çevirelim sizin dedeniz ameliyat olsa eşiniz dese ki nasilsa bayram o zaman gidelim burda ayağa kalkarız hepimiz vay efendim deden o senin tabi ki githaftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..
dedem vefat etttı buyük kalmadı dede anane babanne vs..Kendi ailenize karşı da tavrınız böyleyse buny örnek verebilirsiniz ben kendi dedeme de öyle sık girmiyorum diye o zaman.
haklısınız da işte aile akraba olaylarıyla gelınce eşım kendımı tutamıyorum sonradan pişman oluyorumIyi de terse çevirelim sizin dedeniz ameliyat olsa eşiniz dese ki nasilsa bayram o zaman gidelim burda ayağa kalkarız hepimiz vay efendim deden o senin tabi ki git
Kaldi ki kv gayet güzel teklif etmiş işiniz yoksa gelin illa gel diye direten yok ama hayir gönül vardır bu kadar da inatlasmaya gerek yok hayati kendinize dar ediyorsunuz
Dede uzakta mi oturuyor ki
[/aynı şehır farklı semt.. arabayla 25 dak ortalama
Şuan virüs var bence gitmemesi en uygunubilmiyorum ama abartmışsınız bence. Bir ggeçmiş olsun gidip demek zor değildir diye düşünüyorum. Ufacık sebeplerden bosuna huzursuz ediyorsunuz kendinizi.
Teyze hala olsun konunun ana noktası dedeye gidilecek olması değil ki. Bir akrabaya ameliyattan sonra ziyarete gitmek. Akrabalara gitmeyi sevmiyorum demişsiniz diye kendi akrabalarınızdan örnek verin demiştim. Eşinize akraba gezmesi sevmiyorum deyip gitmiyorsanız ve kendi akrabalarınıza gitmeyi seviyorsanız, o zaman aslında eşinizin akrabalarına gitmeyi sevmiyorsunuz yani. Eşinizin yerinde olsam ben de sorun çıkarırdım. Sonuçta sizi gayet kibarca işiniz yoksa filan diye çağırmışlar ve çaya da çağırmamışlar yani, hasta ziyaretine davet edilmişsiniz. Sürekli birileri hasta olup ziyaret edilmiyorsa atla deve değildi benim görüşüme göre.dedem vefat etttı buyük kalmadı dede anane babanne vs..
ayrıca ben uzak yere gelın geldım memleketıme gıdınce görmek ıstediğim ayrıca akrabam kuzenım olabılıyor eşim de bunu yuzume vuruyor..
bıde bugun ctesi ertesi gün iş yok dıe geç kalkarlar hasta zıyaretı falan anlamazlar tek araç gıderız bıde ..
işte eşımın kök aılesıne hayır dıyememesınden rahatsız oluyorumIyi de terse çevirelim sizin dedeniz ameliyat olsa eşiniz dese ki nasilsa bayram o zaman gidelim burda ayağa kalkarız hepimiz vay efendim deden o senin tabi ki git
Kaldi ki kv gayet güzel teklif etmiş işiniz yoksa gelin illa gel diye direten yok ama hayir gönül vardır bu kadar da inatlasmaya gerek yok hayati kendinize dar ediyorsunuz
Ama yapmayın kendi elinizle evinizdeki huzuru dinamitlemeyin.haklısınız da işte aile akraba olaylarıyla gelınce eşım kendımı tutamıyorum sonradan pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?