baydı bu eşin kök ailesine düşkünlüğü !..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...

Abartmış yaa. Dediğin gibi bayrama kac gun kalmış şunun şurasında. Sen bence bildiğini yap. Git gel zor olacak bir yerdeler mi? Yani mesafesi olan bir yerde mi oturuyor dedesi?
Ya da cok huzursuzluk çıkacaksa yakında oturuyorlarsa yarim saatliğine git gel bence. Zaten hasta ziyareti kısa olur ama onun harici esinin hemen boyle misilleme yapması hic ama hic hoş değil gelmezse gelmesin yani memleketine lafa bak..

Bence resmen zorla kendinize sorun çıkarmışsınız. Çok geçerli bi sebep göremedim ben gitmemek için. Dedeye sayıyla gidilmez bence. Virüs var riske atmayalım değilmiş en önemli sebebiniz. Daha çok gitmek istememişsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum sanırım.

Ama geçmiş olsun başka bayram başkadır gerçekten Üstelik dede yani uzak akraba değil ki Gitseniz ne olacak? İnatla bir yere varacak konu değil
haftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..

Benim eşim de kök aileye düşkündür.. ben bunu hiç dert etmiyorum...tüm tersi hoşuma gidiyor.. bende mi sorun var ki ?.
Dellenecek kadar büyük birşey yok bence... ikisi de farklı şeyler..ameliyat bide sağlık konusu.. Kendi kendinizi dellendirmeyin...

haftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..
Iyi de terse çevirelim sizin dedeniz ameliyat olsa eşiniz dese ki nasilsa bayram o zaman gidelim burda ayağa kalkarız hepimiz vay efendim deden o senin tabi ki git
Kaldi ki kv gayet güzel teklif etmiş işiniz yoksa gelin illa gel diye direten yok ama hayir gönül vardır bu kadar da inatlasmaya gerek yok hayati kendinize dar ediyorsunuz

Kendi ailenize karşı da tavrınız böyleyse buny örnek verebilirsiniz ben kendi dedeme de öyle sık girmiyorum diye o zaman.
dedem vefat etttı buyük kalmadı dede anane babanne vs..
ayrıca ben uzak yere gelın geldım memleketıme gıdınce görmek ıstediğim ayrıca akrabam kuzenım olabılıyor eşim de bunu yuzume vuruyor..
bıde bugun ctesi ertesi gün iş yok dıe geç kalkarlar hasta zıyaretı falan anlamazlar tek araç gıderız bıde ..

haklısınız da işte aile akraba olaylarıyla gelınce eşım kendımı tutamıyorum sonradan pişman oluyorum

Teyze hala olsun konunun ana noktası dedeye gidilecek olması değil ki. Bir akrabaya ameliyattan sonra ziyarete gitmek. Akrabalara gitmeyi sevmiyorum demişsiniz diye kendi akrabalarınızdan örnek verin demiştim. Eşinize akraba gezmesi sevmiyorum deyip gitmiyorsanız ve kendi akrabalarınıza gitmeyi seviyorsanız, o zaman aslında eşinizin akrabalarına gitmeyi sevmiyorsunuz yani. Eşinizin yerinde olsam ben de sorun çıkarırdım. Sonuçta sizi gayet kibarca işiniz yoksa filan diye çağırmışlar ve çaya da çağırmamışlar yani, hasta ziyaretine davet edilmişsiniz. Sürekli birileri hasta olup ziyaret edilmiyorsa atla deve değildi benim görüşüme göre.

işte eşımın kök aılesıne hayır dıyememesınden rahatsız oluyorum
nie hayır dıyemıyorsun dıyorum senle konuşup döneceğeimi söyledım diyor aslı varsa dedığının..
planımız olmadığı için gıdelım dedım dedı

haklısınız da işte aile akraba olaylarıyla gelınce eşım kendımı tutamıyorum sonradan pişman oluyorum
Ama yapmayın kendi elinizle evinizdeki huzuru dinamitlemeyin.
Eşinize deseniz tamam canim gidelim tabi kısa bir ziyaret karşılıklı anlayış önemlidir yoksa inatla kavgayla bir yere varılmıyor evlilikte.
Eşinizle konusun yanlış düşündüğünüzu söylemekten cekinmeyin birbirinize açık olun zaten bunlar halledilmeyecek meseleler degil ama cephe de almayın es tarafına bende mic mic olmayi sevmiyorum hic ama konu sagliksa ya da yaşlı bir akraba ziyaretiyse seve seve gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…