- Konu Sahibi gizemliask
-
Bizde bayılmıyoruz, emınım burdakı cogu kadın her dk kocasının ailesıne gitmeye bayılmıyordur.haftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..
Bence gayet kibar bi teklifte bulunmuşlar ki teklif edilmese bile sonuçta hasta ziyareti bence kısa tutulup gidilmeli yaşlı insanlar böyle şeyleri beklerler birgün bizde yaşlanıcaz bu yüzden evinizdeki huzuru bozmayın bence yinede size kalmış tabiki birşey kaybetmessiniz bende iki kere gitmeklekızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
Ama bu çok bencilce değil mi?haklısınız da işte aile akraba olaylarıyla gelınce eşım kendımı tutamıyorum sonradan pişman oluyorum
o zaman evlendırmeyecek erkek annelerı çocuklarını
evlendıkten sonra gelınle yarışa gırıp herşeyı yapsınlar sonra ben doğurdum benım emeklerım benım oğlum dıe ışın ıçınden sıyrılsınlar iyiymiş ya
dıkkatınızı çekerım kız aılelerı burunlarını aşırı aşırı sokmuyor hep bız hep bız demıyor ama erkekler evlendıkten sonra kıymetlı oluyorlarBence böyle düşünen kızları varsa kız anneleri de kızlarını evlendirmesinler de adamın başını ağrıtmasınlar.
Burda burun sokma yok kidıkkatınızı çekerım kız aılelerı burunlarını aşırı aşırı sokmuyor hep bız hep bız demıyor ama erkekler evlendıkten sonra kıymetlı oluyorlar
Iyi de bu problem mi? Tabiki arada sirada aile ziyaretine gideceksiniz. Kimse es ailelerine bayilmiyor ama saygi geregi bunu yasamamiz gerekiyor. Sen oraya gitmezsen esin de senin ailene gitmez. Benimde esimin ailesiyle aşırı sorunlarim var akla hayale gelmeyecek sıkıntılar ama gelirler kalırlar ben evde olmasam dahi. Sonucta cocuklariyla evlendim. Ve esimi belli yasa kadar onlar büyüttü. Çok şımarıkca davranislarin luzumu yok. Esinizle baska probleminizde yok. Varsin ailesini esiniz icin katlaniverin.kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
kızlar merhaba;
Kız aileleri kzlarına demiyorsa onlarda yine gelinlerine diyor.. ne yapalım aman kocamın anası benim birşayime karışıt hayrrr onunla göreşemezsin o seni doğurmadı.. yanında olmadı.. sana bakmadı.. seni emzirmedi.. seni büyütmedi.. hastayken senin başnda durmadı.. kırk bin cefanı anan cekmedi diyerek anan yok baban yok sadece ben varım mı diyelim? BU tezat ve zıt düşüncenisi bir kenara bırakıp küçük ihtiyaçlara evet diyebilirsiniz...veya empati yaparak eşnzn size yapmasnı istemediklerini siz de.yapmayabilirsiniz.. Unutmayın ki süt hakkı.diye birşey var.. hiçbin evlat kız erkek farketmez annesinden emdiği 1ml süt damlasının.bile hakkını ödeyemez.. çoçuğnuuz olunca onu büyütünce kapınıza gelin istemiyor diye gelmeyince o zaman anlarsınız..dıkkatınızı çekerım kız aılelerı burunlarını aşırı aşırı sokmuyor hep bız hep bız demıyor ama erkekler evlendıkten sonra kıymetlı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?