- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
haklısınız da ışte bız ıkımızde alttan alma yok olay buyuyor engellemeye kadar gıdıyor bırbırımızı bazen.. ayrıca bugun ctesı kısa zıyaret olmaz yarın pazar evdeyız dıe..Ama yapmayın kendi elinizle evinizdeki huzuru dinamitlemeyin.
Eşinize deseniz tamam canim gidelim tabi kısa bir ziyaret karşılıklı anlayış önemlidir yoksa inatla kavgayla bir yere varılmıyor evlilikte.
Eşinizle konusun yanlış düşündüğünüzu söylemekten cekinmeyin birbirinize açık olun zaten bunlar halledilmeyecek meseleler degil ama cephe de almayın es tarafına bende mic mic olmayi sevmiyorum hic ama konu sagliksa ya da yaşlı bir akraba ziyaretiyse seve seve gidiyorum
haftaya bayram dıe nasılsa gıtcez dıe bugun gıtmek ıstememıştmO zaman gidebilirsiniz..fazla oturmazsınız zaten hasta ziyareti kısa olur.ben farklı şehirde olduğunuz için gitmek istemediğinizi düşünmüştüm
Ben eşime bu tepkiyi versem.... Ortalık yanar kavrulur. İyi sessiz kalmış eşiniz. Yani sessizlikten kastım, benim ki çok daha hiddetli tepki verirdi. Çoğu erkek böyle maalesef. Ailesi konu olunca herseyi yakıp kırıyolar. Ben gidilcek dedim ve gidilecek derdi. Zorlada beni götürürdü. "Maalesef"kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
Dediği lafta bir şey yok size sizin yönteminizle cevap vermiş haklı olarak. Bence çok ciddi bir problem olmadığı takdirde eşinin ailesiyle görüşmek istemeyen herkese cevap olarak kadın/ erkek bu lafı etmeli.Hem siz de belli ki kök ailenize düşkünsünüz ki bu laf sinirinizi bozmuş. Virüsten dolayı hasta ziyaretine gitmeyebilirsiniz, zaten kayınvalide de işiniz yoksa demiş, zorlamaya çalışmamış ama bayrama eşinizin ailesine gitmeyecekseniz kendi ailenize de gitmemelisiniz.kızlar merhaba;
eşimin dedesı(kv babası) ameliyat oldu ama şuan iyi durumu evıne çıktı falan.. kv lerde onlara hasta ziyaretıne gıdeceklermış bugun akşam eşime kv tlf konuşurken işiniz yksa gelmek istersenız sızde gelın demış eşim de gizemliask ile konuşayım haber verırım demış.. bana söyledı ben hemen haftaya bayramda zaten gıdeceğiz dedım ne gerek var bugunde gıtmeye dedım bide virüs zamanı... hemen planımız yk bışeyımız yok gıtsek mı kı dedı ben dellendım... bu geçmış olsunmuş o bayrammış... ama gidilen yer aynı.. ben gtmıcem deyınce bayramda gıtmem bugun gıdersem dedım falan hemen mısılleme yaptı bende o zzman bayramda senın memleketıne gıtmem dıe bende iyice delirdım dediği lafa bakar mısınız yaaabi fikir verın allah aşkına kök ailesi dışında eşimle problemımız olmuyor...
Dedeye geçmiş olsuna uğramak için kayinvalidenin teklifine de gerek yok canım..arada bir iki saatliğine uğramak ,bir ihtiyaclari var mı diye yoklamak kötü bir şey değil.Ama eşinin, ailesini "annem anneni cok özledi ,hem çok sikildilar Pandemi donemi" diye senin ailenin yanına "tatile" götürmeye çalışmasına gicik olmam geçmedihaftaya gıdeceğiz zaten çok sevmıyorum akraba gıt gel mıçmıç o yuzden sanırım..
Problem eşin kök ailesi değil. Sonradan dalları çıkıp kaktüs gibi milleti sokan eşinde...kızlar merhaba;
Olurmu hiç,adamın iplerini elimizden bırakırız mazallah boynundaki tasma kımıldar. İyi ki erkek annesi değilim cidden. Düşündüm de böyle bir gelinim olacak Allah yarabbim! Emek ver doğur birine hediye et sonra seni ve ailesini yok saymak istesin töbe bismillah.Dellenirdim cidden.Anneyim ben ve 20 30 yıl sonra biri gelip beni ,emeklerimi ailemi hiçe sayacak ve saydıracak,valla başına dert olurdum:)) Aynı şeyi erkek kişisi yapınca taşa tutuyoruz.Evet haklıyızda.. İki tarafta aileler için art niyet beslemeyecek. Bundan başka birşey bilmiyorum.Hasta ziyareti kısa olur gidip geçmiş olsun deyip dönseniz bundan daha az yorulurdunuz huzurunuzu bozmak daha mı iyi oldu şimdi.
sorma o da dünku olayımdıDedeye geçmiş olsuna uğramak için kayinvalidenin teklifine de gerek yok canım..arada bir iki saatliğine uğramak ,bir ihtiyaclari var mı diye yoklamak kötü bir şey değil.Ama eşinin, ailesini "annem anneni cok özledi ,hem çok sikildilar Pandemi donemi" diye senin ailenin yanına "tatile" götürmeye çalışmasına gicik olmam geçmedi
o zaman evlendırmeyecek erkek annelerı çocuklarınıOlurmu hiç,adamın iplerini elimizden bırakırız mazallah boynundaki tasma kımıldar. İyi ki erkek annesi değilim cidden. Düşündüm de böyle bir gelinim olacak Allah yarabbim! Emek ver doğur birine hediye et sonra seni ve ailesini yok saymak istesin töbe bismillah.Dellenirdim cidden.Anneyim ben ve 20 30 yıl sonra biri gelip beni ,emeklerimi ailemi hiçe sayacak ve saydıracak,valla başına dert olurdum:)) Aynı şeyi erkek kişisi yapınca taşa tutuyoruz.Evet haklıyızda.. İki tarafta aileler için art niyet beslemeyecek. Bundan başka birşey bilmiyorum.
Bence böyle düşünen kızları varsa kız anneleri de kızlarını evlendirmesinler de adamın başını ağrıtmasınlar.o zaman evlendırmeyecek erkek annelerı çocuklarını
evlendıkten sonra gelınle yarışa gırıp herşeyı yapsınlar sonra ben doğurdum benım emeklerım benım oğlum dıe ışın ıçınden sıyrılsınlar iyiymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?