• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

jfkind.jpg

Süpermiş bunlarrr

hepsi çok güzel ama ben buna hayran kaldım :53: ama ben topuklu ayyakkabı giyemyi beceremiyorum ya ayagım burkuluyo :94::94:yada agrıdan ölüyorum ne yapcam ben ya anca giyenlere özenebiliyomm :25::25:

Kucuk topuklarla baslayip alistirma yapabilirsin. Hersey alismanla baslar ve gittikce daha yukseklerini giyebilirsin. Ben cocuklugumdan beri yuksek topuk giyiyorum diyebilirim. Ona ragmen 10 santimlik topuklularla zorlandim ama suan isyerinde bile rahat giyebiliyorum.

Yurudugun yolda cok onemli. Hollanda'da butun yollar dumduz oldugu icin sorun yasamiyorum topuklularla ama Turkiye'de giyindigim zaman benimde bazi yollarda ayagim burkuluyor.

Kucuk topuklarla baslayip alistirma yapabilirsin. Hersey alismanla baslar ve gittikce daha yukseklerini giyebilirsin. Ben cocuklugumdan beri yuksek topuk giyiyorum diyebilirim. Ona ragmen 10 santimlik topuklularla zorlandim ama suan isyerinde bile rahat giyebiliyorum.

Yurudugun yolda cok onemli. Hollanda'da butun yollar dumduz oldugu icin sorun yasamiyorum topuklularla ama Turkiye'de giyindigim zaman benimde bazi yollarda ayagim burkuluyor. haklısın cnm ben genelde spor ve babet giyiym malum çocuklarda var aklıma gelmişken anlatayım bigün giydim havalı havalı geziyom kalabalık bi cadde topugum ızgaraya takıldı çıkmıyo :37:sonunda ayyakabıyı çıkardım elimle çıkardım ama çok utanmıştım tabi eşimle çocuklar gülünce sinir oldum bide :32:

haklısın cnm ben genelde spor ve babet giyiym malum çocuklarda var aklıma gelmişken anlatayım bigün giydim havalı havalı geziyom kalabalık bi cadde topugum ızgaraya takıldı çıkmıyo :37:sonunda ayyakabıyı çıkardım elimle çıkardım ama çok utanmıştım tabi eşimle çocuklar gülünce sinir oldum bide :32:

Haha ayni sey bende de olmustu, cok rezil oldum ben oyle :37:

Back
X