Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım siteye ama yinede dendiği kadar ucuz değilki.mesela 89 aud diyor buda zaten 120 lira fln yapıyor üstüne bide kargoo parası allah bilir ne kadar
yanlış yere bakmışsınız...
hepsi çok güzel ama ben buna hayran kaldımkızlar şu ayakkabılara bi göz atın derim ben çok beğendim
![]()
hepsi çok güzel ama ben buna hayran kaldımama ben topuklu ayyakkabı giyemyi beceremiyorum ya ayagım burkuluyo :94::94:yada agrıdan ölüyorum ne yapcam ben ya anca giyenlere özenebiliyomm
![]()
nereye bakmamiz gerekiyor, ben siteyi bulamadim
Kucuk topuklarla baslayip alistirma yapabilirsin. Hersey alismanla baslar ve gittikce daha yukseklerini giyebilirsin. Ben cocuklugumdan beri yuksek topuk giyiyorum diyebilirim. Ona ragmen 10 santimlik topuklularla zorlandim ama suan isyerinde bile rahat giyebiliyorum.
Yurudugun yolda cok onemli. Hollanda'da butun yollar dumduz oldugu icin sorun yasamiyorum topuklularla ama Turkiye'de giyindigim zaman benimde bazi yollarda ayagim burkuluyor. haklısın cnm ben genelde spor ve babet giyiym malum çocuklarda var aklıma gelmişken anlatayım bigün giydim havalı havalı geziyom kalabalık bi cadde topugum ızgaraya takıldı çıkmıyosonunda ayyakabıyı çıkardım elimle çıkardım ama çok utanmıştım tabi eşimle çocuklar gülünce sinir oldum bide
![]()
haklısın cnm ben genelde spor ve babet giyiym malum çocuklarda var aklıma gelmişken anlatayım bigün giydim havalı havalı geziyom kalabalık bi cadde topugum ızgaraya takıldı çıkmıyosonunda ayyakabıyı çıkardım elimle çıkardım ama çok utanmıştım tabi eşimle çocuklar gülünce sinir oldum bide
![]()