- 24 Haziran 2011
- 23.468
- 48.925
- 798
- Konu Sahibi Dumanikara
El kadar hayvana kotu anlamlar yuklemeyin ya cok tatlis seyler onlar. Hele yavrulari oyyy eve alip besleyesim geldi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim apt da da var çok tatlıGeçen haftalarda biz uyanana kadar bir baykus ötmustu. Biz uyandıktan sonra susmustu. O gece de ölüm haberi getirir diye korkmuştum. Bu gece de içimde çok sıkıntı vardı. Hatta kabusla uyandım. Biraz nette takıldığında sonra yatak odama geldim. Hemen bizim alt katın penceresinin üstüne konmuş çığlık atıyor canımı sıktı gece gece. Uzun süre onu izlememe rağmen korkmadı. Tlf la ışık yaktım da kaçtı gitti bu sefer karşıdan öttü. Dua ettim ailemi ve sevdiklerimi allah korusun diye. Yarın kurban bayramı kanımızı dokecegiz. Allah kabul eder inşallah dedikten sonra sustu hayvan.
Yine de korkuyorum var mı sizin de baykusla hikayeleriniz?
Başka bir hayvanı öldürüp kanını dökmek derken? Ne tür bir subliminal mesaj veriyorsunuz, açarmısınız konuyu kardeşim?Gece gece bir şeyi çok merak ettim konu sahibi , lütfen bana şunu açıkla .
Başka bir hayvanı öldürüp kanını dökeceğinizi söyledikten sonra baykuşla anlaştığınızı düşünüyor musunuz gerçekten ?
Bu sekilde ötmeyi bıraktı mı yani ?
SüperGece gece bir şeyi çok merak ettim konu sahibi , lütfen bana şunu açıkla .
Başka bir hayvanı öldürüp kanını dökeceğinizi söyledikten sonra baykuşla anlaştığınızı düşünüyor musunuz gerçekten ?
Gece gece bir şeyi çok merak ettim konu sahibi , lütfen bana şunu açıkla .