- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Pudra hanimcim geliniz litfennnnnnnBen gelmem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pudra hanimcim geliniz litfennnnnnnBen gelmem![]()
Anne yanında koca yanında habire tıkınıyorum. Normalde de pisboğazdım. Azcık daha beter oldum bu araNar hanimcim anne yanında hoplettiniz her şeyi değil mi :)) hedefiniz kaç acabaggggg
Ben buraya kolay gelmedim :) hayatım boyunca çok fazla kilom olmadı ama 62 63 leri görmüştüm 4 yıl kadar önce ve 50 ye kadar düşmüştüm bırakırsam çok pis tırmanır kuzu az coo fark etmişsindir sağlam yerim :) o yüzden dert edip 50 de sabitlemek istiyorummKuzu kilon zaten az gayet güzel vermişsin bu durumda. Ay 3 kilo fazlamı dert ettiğim günler gelir mi![]()
Süpermiş efendimmMerhabalar efendim
100 gr vermişim bu hafta, moralim gayet yerinde, her şeyi yiyorum şükür, her akşam 45dk bisiklet de çeviriyorum. Uzun vadeli geldim ben, 1 sene falan buralardayım.![]()
Oh yalnız değilimMerhabalar efendim
100 gr vermişim bu hafta, moralim gayet yerinde, her şeyi yiyorum şükür, her akşam 45dk bisiklet de çeviriyorum. Uzun vadeli geldim ben, 1 sene falan buralardayım.![]()
Bırakınca tırmanıyor onu anladık.ayrıca keyif vermiyor yemekler artıkBen buraya kolay gelmedim :) hayatım boyunca çok fazla kilom olmadı ama 62 63 leri görmüştüm 4 yıl kadar önce ve 50 ye kadar düşmüştüm bırakırsam çok pis tırmanır kuzu az coo fark etmişsindir sağlam yerim :) o yüzden dert edip 50 de sabitlemek istiyorumm
Hep beraber fit oallaim giz hanimcim siz kaç olmak istiyorsunuz . Siz yazın gayet fitdiniz bir de ot yiyerek mi kilo aldınız :)
Off geldim kabusumsunuz
Ben sürekli al ver yapıyorum çok bıkkınım.iradem nereye gitti doğumla birlikte ...
minerva selam benim kilomda 52.9 kilom sabit kaldi ne yapsak acaba jilianin 23. Gununu yaptim ama bogazdan kisamiyorum galiba6 şubat 55.6
5 mart 52.9
Toplam giden 2.7 kilo 1 ayda bu kadar verdim . Bu hızlı alınan 3 kiloydu şimdi geriye 3 kilo kaldi vermem gereken zor süreç beni bekliyor 5 nisana kadar bakalım neler olacakti
Ya ben bıraktım 3 haftadır tekrar tırmandı 54 e off sıkıldım artık:) boğazdan kısınca mutsuz oluyorumminerva selam benim kilomda 52.9 kilom sabit kaldi ne yapsak acaba jilianin 23. Gununu yaptim ama bogazdan kisamiyorum galiba
bende canim istedigini yiyorum yalan yok ama spor aksatmiyorum emzirmeyide biraktim sporu biraksam kilo alirim 2 gundur oruc tutuyorum ..bakalim bu bana kilo fazlasi olarak mi yoksa azalarak mi gelecek bilmiyorum ..dun iftarda cok yedim ondan sahurda fazla yemiyorum midem kuculmus gibi ama iste...su gobek gitse bel incelse ne guzel olurdu. Gobek inceldi bu arada 78 oldu...belde 68 takili kaldilar...27 kasim 2017 de 95 ti gobekYa ben bıraktım 3 haftadır tekrar tırmandı 54 e off sıkıldım artık:) boğazdan kısınca mutsuz oluyorum![]()