• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram,aile,kalp kırgınlığı

amazon woman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
4.406
7.030
78
Selam millet. Kalbim baya acıyor paylaşmam gerek.
Bayramda eşimle benim aileme gittik. Çalışıyorum ailemi altı aydır görmemiştim. Giderken hediyemi herşeyi aldım.
Bayramın ilk günü yine tartışma çıktı. Durduk yere laf sokmalar oldu. Eşim şahit oldu bu duruma yine. Annem ile kardeşim üzerime geldiler babam savunmaya çalıştı. Ama olay yok. Durduk yere her yıl oluyor bu.
Ben tüm gece ağladım. Özellikle hediyeler almıştım bu bayram bana kötü davranılmasın diye ama işe yaramadı. Ertesi gün şiş gözlerle gezdim. Sadece babam ilgilendi benimle. Bir gün sonra ben duramadım eşimle evimize döndük. Of gözlerim doldu yine. Ben evden çıkarken sanki düşman uğurluyo gibi davrandılar.
Babam kıyamam arada kaldı bişey yapmamasına rağmen kalbimi hoş tutmaya çalıştı. Eşim de gördü herşeyi. Çok kötüydü. Bu olay hep böyle. Kardeşim bana hep düşman gibi davranır, annem de onun tarafını tutar çünkü onu daha çok seviyor. Bu yıl ekstradan o da kötü davranmaya geçti.
Ben ne yapacağımı şaşırdım. Başka insanlar olsa yapmam gereken belli ama kendi aileme ne yapabilirim ki. Babamdan da uzak kaldım ne zamandır onlar yüzünden. Eşimin de şahit olması çok moralimi bozdu. Keşke bana bu şekilde davranıldığını görmeseydi..

Neden durduk yere size böyle davranıyorlar sebep ne?
Sebep yok. Kardeşim hep ömrü boyunca düşman gibi davrandı bana. Söylemesi ayıp bu sefer düzgün dursun diye milyarlık hediye aldım. Ama ben yokken cok gaz vermiş anneme belli. Geçen sefer de onun yüzünden eşime mahcup duruma düşmüştüm

Sebep yok. Kardeşim hep ömrü boyunca düşman gibi davrandı bana. Söylemesi ayıp bu sefer düzgün dursun diye milyarlık hediye aldım. Ama ben yokken cok gaz vermiş anneme belli. Geçen sefer de onun yüzünden eşime mahcup duruma düşmüştüm
Niye kendinizi sevdirmeye uğraşıyorsunuz ki? Yapmayın, almayın hediyeler.
Babanızla da özel görüşün, olmaz mı?

Boyle insanlara iyilikle hediyeyle yaklasmayacaksiniz. Bocek gibi davranacaksiniz. Yok sayacaksiniz. Siz oraya gittiniz hos geldin etmedi diyelim siz de onu gormezden gelin siz hamle yapmayin. Zor olsa da kiskirtinca gormezden gelin tahriklere kapilmayinm Evlat ayiran anneye de ne desem bilemedim :olamaz:

Niye kendinizi sevdirmeye uğraşıyorsunuz ki? Yapmayın, almayın hediyeler.
Babanızla da özel görüşün, olmaz mı?
Ne bileyim düzelir sandım. Bu sefer beni rezil etmez sandım. Babama tek görüşme için ikna etmeye çalışmak mantıklı. O da istiyor ki hep birlikte olalım. Ama onu da dinlemiyor onu da eziyorlar

Bazen insanlar kardeşiyle anlaşamaz . Bu birçok ailede olan bir durum . Ancak annenizin tavrı çok yanlış . Onun tarafsız olması yahut ara bulması gerekir . Boş yere üzülmeyin lütfen . Not : Malesef pahalı hediyeler insanların size saygı duymasını veya sizi sevmesini sağlamaz . En fazla sizi kullanmak için bir süre seviyor gibi yaparlar . Köprüyü gecene kadar hesabı . Kullanılmak istemezsiniz herhalde ?

Boyle insanlara iyilikle hediyeyle yaklasmayacaksiniz. Bocek gibi davranacaksiniz. Yok sayacaksiniz. Siz oraya gittiniz hos geldin etmedi diyelim siz de onu gormezden gelin siz hamle yapmayin. Zor olsa da kiskirtinca gormezden gelin tahriklere kapilmayinm Evlat ayiran anneye de ne desem bilemedim :olamaz:
Annem o kadar kalbimi kırdı ki. Benim yüzüm gözüm şiş ikisi kahkalarla alışveriş yapmaya gittiler. İşte ailedir kardeştir diye iyilikle yaklaştım hep ama bundan sonra yüzünü dahi görmek istemiyorum

Ne bileyim düzelir sandım. Bu sefer beni rezil etmez sandım. Babama tek görüşme için ikna etmeye çalışmak mantıklı. O da istiyor ki hep birlikte olalım. Ama onu da dinlemiyor onu da eziyorlar
Bırakın düzelmesin napıyorsa yapsın.
Biraz hassas bi yapınız var, uzak durun onlardan.
Baba kız başbaşa mis gibi görüşürsünüz :KK200:

Bazen insanlar kardeşiyle anlaşamaz . Bu birçok ailede olan bir durum . Ancak annenizin tavrı çok yanlış . Onun tarafsız olması yahut ara bulması gerekir . Boş yere üzülmeyin lütfen . Not : Malesef pahalı hediyeler insanların size saygı duymasını veya sizi sevmesini sağlamaz . En fazla sizi kullanmak için bir süre seviyor gibi yaparlar . Köprüyü gecene kadar hesabı . Kullanılmak istemezsiniz herhalde ?
Annem yıllardır böyle. Hep en çok onu sevdi, onu kolladı. Ama ilk defa onu bu şekilde acımasız gördüm bana karşı. İlk defa pahalı hediye aldım. Onu da eşim çok ısrar etti. Alalım belki aranız iyi olur dedi. Ama hiç oralı olmadı

Sonuçta evet aileniz ama 6 ayda bir gittiğiniz evde size, hemde eşiniz yanınızdayken bunu yapıyorlarsa bir daha o kapıdan girmezdim. Olmayıversinler hayatında. Sana değer vermeyen, özlemeyen aile aile olmuyor zaten. Babanı çok özlüyorsan kafesi var avmsi var gider görürsün. Yada o gelsin senin evine doya doya görüş. Kendini sevdirmek için yada iyi geçinsinler diye hediye falan da alma kimseye.

Babana olayların her zaman böyle olmasından dolayı eşine mahcup olduğunu hatta ağzına laf verdiğini , ama onu çok özlediğini tek yolun bu olduğunu söyleyin okadar da ısrarcı olmaz bence.

Kiyamam bir de pahalı hediye almissiniz. Insanlar neden kardeşleriyle anlasamaz hiç anlamam. Keşke ablam olsaydı, o gelince fir dönerdim etrafında. Annenizin yaptığı da çok yanlis. Bir daha bence eşinizle gitmeyin. Şahit olmasın itici tavırlarina. Babanızı size yatılı davet edin, ailenize gitmeyin bence

Sonuçta evet aileniz ama 6 ayda bir gittiğiniz evde size, hemde eşiniz yanınızdayken bunu yapıyorlarsa bir daha o kapıdan girmezdim. Olmayıversinler hayatında. Sana değer vermeyen, özlemeyen aile aile olmuyor zaten. Babanı çok özlüyorsan kafesi var avmsi var gider görürsün. Yada o gelsin senin evine doya doya görüş. Kendini sevdirmek için yada iyi geçinsinler diye hediye falan da alma kimseye.
Haklısınız bundan sonra hediye almam. Kalbi yumuşar diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm

Çok bencil bir kardeş ve anne gördüm ben. Her gün bir arada olsanızda olay çıksa anlarım ama 6 ayı duyunca şaşırdım cidden. Boşverin hiç sizi yok sayanı sizde yok sayın. Hayatınızda o değeri daha çok hakeden bir sürü insan vardır mutlaka, onlara verin :)

Back
X