• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram,aile,kalp kırgınlığı

Keske sessiz kalmasaniz .
Cunku sessizligi aptallik saniyor insanlar.
Onlarin anlayacagi dilden konusmak en iyisi.
Bu hayatta en degerli sizsiniz bunu unutmayin .
Iki gunu burnunuzdan getiren kardesiniz bile olsa haddini bildirmeli ,icine atmamali insan ..
Ayni seyleri zaman zaman yasiyorum .
Ama aninda veriyorum tepkimi
Az gorusuyorum kafam rahat.
Babanizi gunluk arayin sizde
En azindan onunla iliskiniz maksimum iyi olsun ..
bende bundan sonra az görüşmeyi düşünüyorum. her seferinde hem benim kalbim kırılıyor hem de eşime rezil oluyorum. zaten hiç mutlu olmuyo kardeşim beni gördüğüne. son görüşüne katılıyorum. zaten en çok babam için gitmiştim. onun sevgisini farklı hissettiğim için. babamla aramı iyi tutayım. o da çok üzüldü böyle olmasına. onlar yerine benim suçum deyip özür diledi ki alakası yok. herşey kardeşimin suçuydu herzamanki gibi

bende bundan sonra az görüşmeyi düşünüyorum. her seferinde hem benim kalbim kırılıyor hem de eşime rezil oluyorum. zaten hiç mutlu olmuyo kardeşim beni gördüğüne. son görüşüne katılıyorum. zaten en çok babam için gitmiştim. onun sevgisini farklı hissettiğim için. babamla aramı iyi tutayım. o da çok üzüldü böyle olmasına. onlar yerine benim suçum deyip özür diledi ki alakası yok. herşey kardeşimin suçuydu herzamanki gibi

Bence de .
Onlar icin hastalik kotu gun disinda kilini kipirdatma .
Ama babacigini ayri tut yazik uzulmus elinden bisey gelememis adamcagizin .
Ara gunluk sohbet et
Jestler yap ,mutlu et
Digerleri zaten gorecektir babana yapip onlara yapmadigini .
Hiiic umursama .
Her sey gonlunce olsun
Uzulme artik ;)

Bence de .
Onlar icin hastalik kotu gun disinda kilini kipirdatma .
Ama babacigini ayri tut yazik uzulmus elinden bisey gelememis adamcagizin .
Ara gunluk sohbet et
Jestler yap ,mutlu et
Digerleri zaten gorecektir babana yapip onlara yapmadigini .
Hiiic umursama .
Her sey gonlunce olsun
Uzulme artik :KK66:
öyle yapayım. çok teşekkür ederim içim rahatladı valla. yani evet babama da çok üzüldüm. yazık adam ne kadar hayal kurmuş hep birlikte bişeyler yaparız diye düşünmüş bana söyledi üst üste engelleyemedi diye üzülmüş ki onun bence hiç suçu yok. dediğini yapmak çok mantıklı. tekrardan teşekkürler :)))

Back
X