Bayram alış verişi

Allahtan o yok bizde:)) neyse napalım başka sıkıntımız olmasında öyle böyle idare ediyoruz:)

Kızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı

Ilk defa duydum evlimisiniz, nisanli falan mi ? Cok cok cok eskidenmis o bayramda koca getirmeler, yok bayramda gelin kizi gormeye hediyelerle gitmeler simdi millet hem parada hemde ugrasmamak icin yapmiyor bu seyleri.
illa yapan vardir ama benden size bir tavsiye insanlardan beklentilerinizi en aza indirirseniz hayatta daha mutlu olursunuz.

Ben bu adeti duymamistim ama eger varsa ve cekiniyorsaniz kv'nize bir jest yapip annecigim bu bayram ben size bayramlik almak istiyorum deyin. Ben oyle yapmayi planliyorum.

Kendi tercihine insiyatifine kalmış bir şey. Sizin illa çıkarmalı diye bir beklentiniz olmamalı bence. Bizde de öyle bir adet yok. Nişanlanırken nişanlığını alır gelinliğini alır falan ama bayramda giyeceğin kıyafeti neden alsın ki. Haa arar kızım sana almak istiyorum der tamam dersin ama annen bana bayramlık almadı diye kafaya da kalamazsın almak zorunda değiller.

Ne aldınız :) bizde alacağız eşime ve ailesine ne alayım sence. Sende yeni nişanlanmıştın hemen hemen aynı zamanlara denk gelmişti hatırlıyorum :)

Biz ailesine almadik.
Onlara normal zamanlarda küçük bir seyler aliyorum gittikçe elim bos olmasin diye.
Nisanlimda bir pantolon bir gömlek aldi. Israr ettim tisort ayakkabi falanda alalim diye de almadi.
Bana da baktik baktik bulamadik bugün bi tane tunik buldum. Altina da uygun bir pantolonla sal alirim.

Kızlar kayın valide gidelim Dedi. Sorun bu değil. Soruninmem. Nasıl gifalan diye

Ayy benim kayinvalidem iyi ki calsiyorda alisverise falan firsati olmuyor :) nisanlimla kendimiz hallediyoruz. Boyle seyleri sukur ki.. anliyorum kayginizi. Ama birlikte vakit gecirmek olarak dusunurseniz, oncesinde de biraz kiyafet plani yaparsaniz kolay ve guzel gecer

Kızlar kayın valide gidelim Dedi. Sorun bu değil. Sorun benim çekinmem. Nasıl gidcem falan diye

Canim.bizdede adet var bayram icin carsiya cikilir kayin validen anlayisli biriyse nisanlinla gidin gezin der beraber gidip begenir alirain nisanlindan.utanmazsinda ..
Elini.opunce harclik verirler onlarin.tabiri ile eger durumu iyiyse ufak altin yda bilezikte takabilirler ,
Kurban bayraminda kocu suslerler getirirlerde .. kadin heves etmis git nolcak gonlu olsun utanma begenmedgin biseyi alma makul fiyatlarda samimi bi sekilde alisveris yap anne.kiz gibi ne gerek vardi de tabiki ihtiac oldgu icin degil ama icinden gelmis keyif almaya bak :)

tatlım büyük şehirlerde böyle adetler biraz yıpranıyor, beni kv çıkartsaydı zaten eşim karşılayacaktı alışverişi e evlendikten sonra anası da dara düşse biz koşacaz, biz de dara düşsek biz koşacaz. Zaten hamdolsun herkesin dolabından elbise taşıyor... ben istemedim... nişanda da çok masraf etmelerini istemedim elbise bulamadık tutup da kv yi terzinin parasını öde diye götürmedim terziye, kendim ödedim elbisemi . o da altında kalmadı kınama tuvalet aldı, düğünden önce beni bir alışveriş ettiği yer vardı oraya götürdü bir kaç parça şey almak için....
orada bile zorlamadım ben şahsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…