- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Nişanlım çıkarmıştı beniKızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı
Ne dediğimi anlamadın herhalde sadece nişanlı değilim. Resmi nikahım da var. Yani müstakbel kayın validem değil! Sana sadece gülüyorum . Mutsuzsun ve burdan kıskançlığını çıkarmaya çalışıyorsun. Komiksin
Boşver valla böylesi daha iyi sonra yaptım demez en azından Canımmm hiç canını sıkma. Bak ne güzel bebeğin olmuş hayırlı olsun :)
bence böylesi daha iyicanım bizde var o adet ama ben bir çöp görmedim ne nişanlıyken ne düğünde, doğum yaptım eve geldim bana 1 çift çorap verdiyani ne desem bilemedim ektiğini biçsin
Evet lohusa daha hassa olunuyormuş sanırım..ama olsun insanlar değişmiyor. Mutlu olmamız için bu şekilde labul edip görmezden gelmek gerekiyor. Yoksa kafamıza çok takıyoruz ve hayattan zevk almaz hale geliyoruz. En iyisi görmezden gelmezmsağol canım :) öyle de insan kendini değersiz hissediyor biraz neyse koca kadını ben değiştirecek değilim yalohusayken fena olmuştum birde o psikoloji farklı olur ya..
Bu gereksiz şeyler adet diye hala var mı?Kızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı
Bu gereksiz şeyler adet diye hala var mı?
Bizim buralarda var ama benim kayınvalide uzaklarda benimde Nisalım dedi birseyler alalım filan diye bende oturduğum yerden netten beğendim aldımKızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı
Ne aldınız :) bizde alacağız eşime ve ailesine ne alayım sence. Sende yeni nişanlanmıştın hemen hemen aynı zamanlara denk gelmişti hatırlıyorum :)Kayinvalidem alin bayramlik diye kredi kartini verdi nisanlima. Ben hic gerek yok desemde alacagiz bir seyler. nisanlima da annem alalim diye tutturdu. Ona da aldk.
bence böylesi daha iyi
biz de herşeyi kendimiz yaptık eşimle. düğünümüz eşyalarımız ev vs . en ufak bir katkı istemedik .
ama onlarda alıpta bak şunu aldık size demedi.
evimde bir çöpleri yok. olmamasına rağmen bizim ev bizim araba diyorlar . gülüyorum sadece.
herkese kendileri yapmış gibi anlatıyorlar .
bi de almış olsalar ne yaparlardı acaba :))
Evet lohusa daha hassa olunuyormuş sanırım..ama olsun insanlar değişmiyor. Mutlu olmamız için bu şekilde labul edip görmezden gelmek gerekiyor. Yoksa kafamıza çok takıyoruz ve hayattan zevk almaz hale geliyoruz. En iyisi görmezden gelmezm
Tutsunlar iyi kaleciyimdir benDemeyin öyle, topa tutarlar sizi de.
yine iyiymiş sizin :)bizde canım hep kendimiz yaptık hatta ben evimi bile kendim almıştım ama herkesten saklıyorlar eşimin çok emin olmamakla birlikte kendilerinin aldığını felan söylüyorlardır:) ne bileyim biz böyle görmediğimizden garibime gidiyor sadece salon parasını verdiler başka hiç bir şey yok:))
yine iyiymiş sizin :)
emin olun söylüyorlardır, çünkü ben de çok duydum. :)
arkadaşın konusunu da kirlettim ama . emin olun daha beterdir :)senin ki daha beter galiba:)) ne bileyim benden fenası yoktur diyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?