- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Kızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk muyum dedim acaba? Düzgün okursanız. Böyle adetleriniz var mı dedim.Cocuk musunuz siz de kayinvalideniz sizi bayram alisverisine cikaracak?
bizlerde var boyle adetler ancak ben istemedim.Kızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı![]()
Bende aynıyımbizlerde var boyle adetler ancak ben istemedim.
tek basima alis veris yapmayi bile sevmezken kalabaliklar icinde dolasmak rica uzerine onun begendigini almak, kirmamak falan hic bana gore degil.
Bende aynıyımçıkalım dediler ama ben Nasıl Dicem şunu alalım diye. O yüzden gerek yok mu desem diye düşünüyorum.
Kayın validem çok hevesli canım kırmak üzmek istemedim. Onlarda var demek böyle bir adet. Tek gelinim. Hevesini kırmak istemediğimden. Yoksa çok şükğr alacaklarına ihtiyacın yok. Bende diyemem şu mağazaya bu mağazaya girelim diye. Utanırım yerin dibine girerim gibi hissediyorum. Nişan alış verişinde bile rahat olamadım elbisemi seçerkenHala gerek yok mu desem die mi dusunuorsun .... aman bosversene otur evinde onun bayram alisverisinde aldiklari sanki isine yarayacak 4 caput olsa ne olmasa ne taksin bi bilezik bayram niyetine kafii oysa demi amaaaa ....
Bazo arkadaslar saldirmiş hemen av görmüş şahin gibi.bizlerde yok canim öyıe adet
Biz bu bayrama kadar çıkardık kayın validem eltim görümcem benKızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı![]()
Annemde diyor bizde de vardı eskiden diyor. Bilemedim.Bizim oralarda da var boyle adetler ama eskiden daha cok uygulanirdi,simdi pek uygulanmiyo.
Bende aynıyımçıkalım dediler ama ben Nasıl Dicem şunu alalım diye. O yüzden gerek yok mu desem diye düşünüyorum.
evet nişanlıyım. Aslınsa nikah da kıydık ama düğün olmadı. Eş durumu için kıydık. Nişanlı kabul ediyorum kendimi :) onlarda öyle. Birde bziim ilk Bayram'ımız.Biz bu bayrama kadar çıkardık kayın validem eltim görümcem benherkes hızlı hızlı hareket ederdi sanki herkes aynı gün aynı yerlerden bir şey almak zorundaymış gibi .geçen sene Sıcaklarda hamile hamile gittim hem de
otura otura belim koptu .bi de her kafadan Bi ses bu sene 6aylık bebeğim var çok şükür ses çıkmadı şimdiye kadar ama bakalım
nişanlı Mısınız yoksa nişanlı kıza hediye alınır ya :)
Ben alışamadım böyle şeylere. Öyle diyecek bir insan değil katın valide. Almaktan zevk alıyor. Ama bana aldığı herşey için çok utanıyorum. Sorunlu olduğumu düşünmeye başladım. Şimdi alış verişe çıkcaz diye aldı beni düşünce. Annem gelir. Ama annemde benim gibi. Diyemez yani Hiçbişey. Utana sıkıla çıkarım sanırım. Bilmşyorum offf kafam karışıktesekkur ederim, benim bir eksigim yok seklinde soylersiniz, belki zorlamazlar. Var mi peki bir eksiginiz? Nisanlinizla cikip belki alabilirsiniz.
Diger sekilde Onlarda iki turlu tavir takinabilirler, birincisi aaa bizim aldiklarimizi giyinsin ve soran olursa nisanli kizi bastan ayaga giydirdik, ic camasirina kadar aldik diyebilsinler.
ikincisinde de ohh canimiza minnet masraftan kurtulduk. Ben ikincisini tercih ederim, ne samin sekeri ne arabin yuzu modundayim. Nasil bir tutum sergileyeceklerini siz bilirsiniz?
Olurda nisan alisverisine cikmak zorunda kalirsaniz disli bir yakininizi goturun, sizin sesinizin cikmadigi yerde devreye girer.
O yüzdendir o Zaman hediye alacaklar sana sanırım .nişanlıyken Güxel oluyor ama aynı şehirde işeniz evlendikten sonra da ritüel haline gelebiliyor :)hakinizden anlayan zevkli bir kayınvalideniz varsa iş eğlenceli olabilir :)ama cümbür cemaat gidince hem sıkıcı hem yorucu oluyorevet nişanlıyım. Aslınsa nikah da kıydık ama düğün olmadı. Eş durumu için kıydık. Nişanlı kabul ediyorum kendimi :) onlarda öyle. Birde bziim ilk Bayram'ımız.
Bencede kalabalık gidince komik oluyor birde :) sağolsun zevki iyi. Bana çoğu konu da fikir verir ama ben utanıyorum alışamadım daha sanırımO yüzdendir o Zaman hediye alacaklar sana sanırım .nişanlıyken Güxel oluyor ama aynı şehirde işeniz evlendikten sonra da ritüel haline gelebiliyor :)hakinizden anlayan zevkli bir kayınvalideniz varsa iş eğlenceli olabilir :)ama cümbür cemaat gidince hem sıkıcı hem yorucu oluyor