- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Yepyenihayat
No.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kayın valideniz bayram alış vrrişine çıkardı mı? Böyle adetleriniz var mı![]()
evet cidden öyle. evli sandım diye açıklama yapmış arkadaş bir de bana polemiğe girme gibi bir şey yazmış ama maşallah pusuya yatmış yorumları bekliyor. madem öyle nişanlı mısın evli mi ? gibi bir soru sorsaydı sen de kendini kötü hissetmezdin.. neyse dediğim gibi nişanlılık evresinde bence yapılabilir . karşı taraf heves etmiş ne güzel alsın tabiki. sen zaten altın para pul istemiyorsun. beraber bakarsınız beğendiğin bir şey olursa seçersn. biz ikimizdik o yüzden rahattm ben bi tane elbise seçtim zaten denedim beğendik aldık direkAman yaaa herkes neden topa tutuyor bilmiyorum bende anlamadım :) bende çıkarım heves etmiş sanırım. Ben Hiçbişey istemedim ne altın ne başka bişey. Kendileri yapıyorlar. Napim yapmayın mı diyim. Anlayamıyorum bu insanları. Topa tutmuşlar
Evet bende annesine ablasına kardeşine babasına vs küçük hediyeler alcam :) maddi durumum yettiği kadar. Sonuçta onlar alacak banabence heves ettiyse gidin ya :)
siz de çaktırmadan ona hediye alın hatta. ya da diğer gün falan alışverişe çıkın ona özel bir hediye alın. bayramda da verirsiniz çok hoşuna gider :)
ne güzel karşılıklı jest yapmış olursunuz birbirinize.
evet cidden öyle. evli sandım diye açıklama yapmış arkadaş bir de bana polemiğe girme gibi bir şey yazmış ama maşallah pusuya yatmış yorumları bekliyor. madem öyle nişanlı mısın evli mi ? gibi bir soru sorsaydı sen de kendini kötü hissetmezdin.. neyse dediğim gibi nişanlılık evresinde bence yapılabilir . karşı taraf heves etmiş ne güzel alsın tabiki. sen zaten altın para pul istemiyorsun. beraber bakarsınız beğendiğin bir şey olursa seçersn. biz ikimizdik o yüzden rahattm ben bi tane elbise seçtim zaten denedim beğendik aldık direk![]()
niye istemeden sonra anne baba demiyor musunuz sizNişanlı insanın kayınvalidesi olur mu sizce? Biz müstakbel kayınvalide diyoruz. Sizin kavramlar birbirine girmiş sanırım. Neyse öğrendiğinizde konuşuruz.![]()
niye istemeden sonra anne baba demiyor musunuz siz![]()
Bayramda varmı bilmiyorum ama ilk kayınvalideme gittiğimde ve ilk onlar bize geldiğinde adetlerinde kıyafet hediye etmek varmış ama benim tarzımı bilmediğinden karışmak istemediklerinden bana küçük altın takmışlardıBende aynıyımçıkalım dediler ama ben Nasıl Dicem şunu alalım diye. O yüzden gerek yok mu desem diye düşünüyorum.
Allahımm yarabbim arkadaş hala olayı anlamamış. Nikahlandım ben :) düğün olmadı. Kayın validem tabiki. İlk Bayram'ımız ayrıca .niye istemeden sonra anne baba demiyor musunuz siz![]()
evet nişanlıyım. Aslınsa nikah da kıydık ama düğün olmadı. Eş durumu için kıydık. Nişanlı kabul ediyorum kendimi :) onlarda öyle. Birde bziim ilk Bayram'ımız.
Allahımm yarabbim arkadaş hala olayı anlamamış. Nikahlandım ben :) düğün olmadı. Kayın validem tabiki. İlk Bayram'ımız ayrıca .
Ne dediğimi anlamadın herhalde sadece nişanlı değilim. Resmi nikahım da var. Yani müstakbel kayın validem değil! Sana sadece gülüyorum . Mutsuzsun ve burdan kıskançlığını çıkarmaya çalışıyorsun. KomiksinKendinizi nişanlı kabul ediyorsanız nişanlısınızdır. Ağzınızdan çıkan kelimelerin farkında değilsiniz daha.
Boşver valla böylesi daha iyi sonra yaptım demez en azından Canımmm hiç canını sıkma. Bak ne güzel bebeğin olmuş hayırlı olsun :)canım bizde var o adet ama ben bir çöp görmedim ne nişanlıyken ne düğünde, doğum yaptım eve geldim bana 1 çift çorap verdiyani ne desem bilemedim ektiğini biçsin
![]()