Bayram Alışverişi

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Ben bu konulardan pek anlamam. Kv bayram öncesi alışverişe çıkılırmış bana kalsa öyle gerekli bir şeyde değil. Ama annemin canı sıkılıyor akılarına gelmiyor mu diye. ve bana nişanlına bir çıtlat bakalım diyor. bende böyle şeyler diyemem ki utanırım yani...

Yok deme zaten.
Bence bunlar fiii tarihinden kalan adetler diye hatırlamıyorlardır,önemsemiyorlardır...

Annenin doldurmalarina gelme. Tüm adetleri hakkiyla yaptiniz mi kiz tarafi olarak ? Mesela kurban bayraminda kurban da hediye edilir geline. Onu da beklicek mi annen? Eskiden yoklukta, karşı tarafi da yolmak icin boyle seyler yapilirmis. Simdi yokluk yok eskisi gibi. Sana bayramlik almak ailene yakisir. Bunu bana teklif etse biri cok zorums gider.

yok kurban felan beklemiyor ama bir kaç kişide duymuş yapılıyor diye bana diyor hatta dayım evlenirken de çıkarmışlar felan da bence çok saçma yani

Annenize böyle şeylerden hoşlanmadığınızı söyleyin. Kadın ümidini kessin.

evet benim annemde demişti oyle olur diye. kayınvalidem de ağzının ucuyla bi eksiğin varsa alalım demişti. bende istemedim. gelin alışverişi de olmadı aynı şekilde. herşeyi kendi annem aldı.

Şimdi seni topa tutacaklar adet mi kaldı bu zaman da ? Ya da utanmıycak mısın kv den bunu isterken diye ? Hazır ol
Soruna gelince ben istemedim zaten erkek tarafı da teklif etmedi adettir diyerek

Şimdi seni topa tutacaklar adet mi kaldı bu zaman da ? Ya da utanmıycak mısın kv den bunu isterken diye ? Hazır ol
Soruna gelince ben istemedim zaten erkek tarafı da teklif etmedi adettir diyerek
evet biliyorum öyle yapacaklar ama ben istemiyorum zaten

Ben istemiyorum bu tip şeyler böyle fuzuli alışveriş paralarını evimiz düğünümüz için değerlendirsinler de. Nişanlımla öyle konuştuk öyle istedin de

Annem böyle şeylere takılmaz hatta bohca bile istemedik ama kv tutturduğu için yapıldı buna niye takıldı anlamadım

İçlerinden gelirse alırlar.Erkek tarafını da adet diye sıkboğaz etmenin anlamı yok ki.Daha geçen gün görümce adayı konu açmıştı,kız tarafı sonu gelmez isteklerinden bunaldıklarını,sorun yaşandığını,nişanın atıldığını söylemişti.

Yeni
İçlerinden gelirse alırlar.Erkek tarafını da adet diye sıkboğaz etmenin anlamı yok ki.Daha geçen gün görümce adayı konu açmıştı,kız tarafı sonu gelmez isteklerinden bunaldıklarını,sorun yaşandığını,nişanın atıldığını söylemişti.
ben istemiyor ve gereksiz buluyorum ama şöylede birşey var geçen bayram alışverişe çıkartamadım diyip 40 yaşında giyebilecek tarzda bir yelek getirmiş ben beğendim ister giy ister giyme ben aldım dedi şok oldum

Back
X