- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Ben de aynı bu renk bir pantolon LCW'de buldum ve aldım, biraz daha yeşilimsi istiyordum ama bu da güzel oldu. Sağol fikir verdiğin için
1 yada 3 daha hoş gözüktü bana.
1- keşke daha süslü bir şeyler alsaydın biraz sade ve gündelik geldi bana
2- kombin olarak bakarsak birbirleriyle çok güzel uydurmuşsun ve çanta 1. şekilde çok yakışıyor ve de rahat
1- keşke daha süslü bir şeyler alsaydın biraz sade ve gündelik geldi bana
2- kombin olarak bakarsak birbirleriyle çok güzel uydurmuşsun ve çanta 1. şekilde çok yakışıyor ve de rahat
Çantayı 1. resimdeki gibi kullanman daha şık olur daha genç tarzı gibi hoş duruyor. Yalnız 1. resimdeki gibi kullanırsan pantolonunla çantan aynı renk olduğu için çok boğmuş olursun aynı renkle. Başka renkler de deneyebilirsin.
Bende 3.resim diyorum, daha şık ve havalı gibi..
1. şekilde çok şık duruyor
merhaba canim.bence ayakkabilarin cok guzel ve cok sirin bayildim resmen. ne yalan soyliyim en cok ayakkabilarini sevdim ama hepsi bir arada cok uyumlu.
Bence cantani 2.deki gibi kullan. cunki 1.durus zerafetini bozuyo oyle kullaninca insan dik yuruyemiyo. 3.gibi kullaninca cantanla pantalonun ayni reng ildugu icin gozu yoruyo. ama 2.de canta omuzunda gomlek icindeki ayni renglerle baya sik duruyo. ben fikrimi soyledim canim,tabii ki karar senin. INSAALLAH hepsini iyi gunlerde kullan.
aldıkların çok güzel her türlü de kullanabilirsin güle güle giyy..
çok teşekkür ederim amin inşallahdediğiniz şeyi bende çok düşündüm pantolonun üzerinde durduğu için boğar mı acaba gömlekle daha çok gösterir kendini diye ama karar veremedim ..doğrusu çantanın sapları biraz kısa omuza asmak için uygun gelmediği için diğer alternatifleride ekleyip buraya sormak istedim ..normalde ben çantam eğer küçük çapraz takılan çanta değilse ,hep omzumda kullanırım ama burda durum farklı diye kararsız kalmıştım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?