- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
70 yaşında kadın bunamış belli ki sen ondan bunak olmasan onu kafaya takarmısın
Boşver

Boşver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bunagi allah aşkına laf sokma uzmanı yani çok ağır konuşuyor70 yaşında kadın bunamış belli ki sen ondan bunak olmasan onu kafaya takarmısın
Boşver![]()
Biz aynı mahallede oturuyoruz. Bana kalsa gitmem ama eşim çok ısrar ediyor gitmem konusunda. Şu ana kadar lafların a hiç cevap vermedim o daha da ağır konuşma ya başladı. Bende iyice soğuk davranmaya başladım bu iyice azitti. Ve işin daha kötüsü o her lafı söylese etse biz gelinler de hiç bişey yok muş gibi davransak. Herseyde kendini o kadar hakli goruyor kiBenimki de 70 den fazla ama uzaktan uzaktan bu bayram telefondan imalarını yaptı...
Ben salaklığa vuruyorum cevap vermiyorum, diyorum ki kaç günlük ömürleri kaldı, sık dilini kızım, üzülmesin kocan... tüm mesele o...
O söyleyeceklerini söylüyor bana, ben hepsini duymamazlıktan geliyorum hepsi bu...
Hiç sorma aynen öyle. Ama eş kişisi kendisine yapılan haksızlık ta hiç yaşlı başlı demiyor çatır çatır söylüyor. Ama karısı laf yedi mi ben senin yanında anama fırça mı atayım sonra uygun bir dille uyardım diyor ki külliyen yalan. Nerde onda ı yurekBi de eş soyle der eee yasli napim?
Lafdan anlamiyor napim?
Sen duymamazliga gel napim?
Yasli kadina akil mi verim napim?
O esi bogasin gelir.
Cok mantıklıValla beraber yaşıyorsanız evinizi ayırın ,yakın oturuyorsanız az görüşün ,ayda yılda bir gorusuyosaniz takilmayin derim
Cok mantıklı![]()
Sabah konu ve yorumlarınızı görünce tebessum ile başladım güne :)
BirdechiLL var ve hayin kayınvalidesi :)
Sağolun. Olmaz olsunlar. 17 saat uzağa git senede 1 aile ni gör gece gündüz senden bi şey beklesinler. Yine de sen suclu onlar hakli neymis o kaynanaymisArkadasın başlığını görünce 'kader ortagımmmm' diye sarılıp teselli etmek geldi içimden :)
Sağolun. Olmaz olsunlar. 17 saat uzağa git senede 1 aile ni gör gece gündüz senden bi şey beklesinler. Yine de sen suclu onlar hakli neymis o kaynanaymis
Her şey. Iş yemek hizmet. Hapsursa arayıp sormam gerekiyor geçmiş olsun diye. Maddi beklentilerini zaten hiç söylemiyorum. Eşim asgari ücretle çalışıyor şu an ve onların ihtiyaçlarını da alıyor ama yetmiyor yetmiyor. Onlara göre gelin bi yere giderken ondan izin alacak işlerini yapacak misafirin bakacak beraber oturup hizmet edecek ve en önemlisi onlar ne söylerse söylesin hiç ses etmeyip bunlar bu lafı söylediğine göre demekki benim suçum çok büyük deyip daha da özenli davranacak. Bi gün bana bizim gözümüze girmek için uğraş puan toplayacaksin bundan sonra. Değerin çok düştü senin demistiNe bekliyor iş mi ?
Aynen aynen soyleyemezler kiHiç sorma aynen öyle. Ama eş kişisi kendisine yapılan haksızlık ta hiç yaşlı başlı demiyor çatır çatır söylüyor. Ama karısı laf yedi mi ben senin yanında anama fırça mı atayım sonra uygun bir dille uyardım diyor ki külliyen yalan. Nerde onda ı yurek
Canım sizde aşağılama be hakaret var. İnsanların kişiliğini eşe ese terbiye edemezsin çok ayıp ediyorlar mesafe koy sende çekmek zorunda değilsin yapma.Her şey. Iş yemek hizmet. Hapsursa arayıp sormam gerekiyor geçmiş olsun diye. Maddi beklentilerini zaten hiç söylemiyorum. Eşim asgari ücretle çalışıyor şu an ve onların ihtiyaçlarını da alıyor ama yetmiyor yetmiyor. Onlara göre gelin bi yere giderken ondan izin alacak işlerini yapacak misafirin bakacak beraber oturup hizmet edecek ve en önemlisi onlar ne söylerse söylesin hiç ses etmeyip bunlar bu lafı söylediğine göre demekki benim suçum çok büyük deyip daha da özenli davranacak. Bi gün bana bizim gözümüze girmek için uğraş puan toplayacaksin bundan sonra. Değerin çok düştü senin demisti
Söylediğinde haklısın kendilerini hep onlar haklı görüyorlar ama cevap versen ne değişecek, gelinim haklı mı diyecek? Boşver kardeşim görmemezlikten gel, sen tepkisiz kaldıkça daha çok kudurur eşinin yanında pot kırar... haklıyken haksız duruma düşmeBiz aynı mahallede oturuyoruz. Bana kalsa gitmem ama eşim çok ısrar ediyor gitmem konusunda. Şu ana kadar lafların a hiç cevap vermedim o daha da ağır konuşma ya başladı. Bende iyice soğuk davranmaya başladım bu iyice azitti. Ve işin daha kötüsü o her lafı söylese etse biz gelinler de hiç bişey yok muş gibi davransak. Herseyde kendini o kadar hakli goruyor ki