canım bnmde kaynım ve eltimle ailesinin yaptığı ayrımlar ve kaynımın sürekli bizden para koparmaya çalışması yüzünden sorun var,ne arıyorum ne soruyorum,sadece bayramlarını kutlayacam o kadar,senin eşin en azından gerçekleri görüyor,bnm eşim için abisi deyince akan sular duruyor,yani ne yaparsa yapsınlar asla vazgeçmez,zaten vazgeçsinde demiyorum,ama bana karışmaya hakkın yok diyorum görüşmüyorum onlarla,uzaktayız zaten yılda bir gidiyoruz,kendi arıyor konuşuyor,ben onlar olduğunu anlayınca oda değiştiriyorum,yani şunu demek istiyorum,eşini ikna etmeye çalış bırak kendisi gitsin istiyorsa,sende zaten 7 aylık hamileymişsin,oturamıyor rahatsız gibi birşeyler uydursun,yani sana bu kadar laf söyleyip arkandan iş çeviren insanların yüzünü görüpte bayramı kendine zehir etme,bu konuda tam tavrını koy bence,sonra bnm gibi alttan alırsan hep haksız çıkan sen olursun güzelim,
Bişi sorcam ya arkadaşım.Sen gitmediğinde eşin üzülmüyor mu?Onun üzülmesine nasıl dayanıyorsun ?ben eşimi üzmemek için gidicem gidersem.Gerçi abini yengeni sevmiyorum diyerek üzüyorum başının etini yiyorum o ayrı