Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

Sen kararını vermişsin bu yüzden konuyla ilgili bişey demicem ama
Benim sana tek dileğim inşallah bayramdan sonra
Eltim bana bunu dedi şunu ima etti kaynım kötü davrandı
Kocam sesini çıkaramadı gibi bi konu açmazsın

Sen kararını vermişsin bu yüzden konuyla ilgili bişey demicem ama
Benim sana tek dileğim inşallah bayramdan sonra
Eltim bana bunu dedi şunu ima etti kaynım kötü davrandı
Kocam sesini çıkaramadı gibi bi konu açmazsın

Ben onlara gidince sevinecek halleri yok,mutlaka bişeyler olacak...Ama sen silip at diyorsun ..siz eşşinizin ailesini silip atabiliyormusunuz?gitmeseniz de eşişniz görüşüyor dedikonuzu duyuyorsunuz,bi de gelmedi bize diye iki kat suçlu yapıyorlar sizi

Bizim çıban başı sorunun en büyüğü hayınpederleydi
Ve evet sildik attık
Çünkü ailenin kangren olmuş bi parçasıydı
Eşimde bende görüşmüyoruz

Ayrıca sana inşallah dedim umduğun gibi olur
Başka bi ima amacıyla bişey demedim
Ben hiçbi kadının eşinin ailesine ezilmesini üzülmesini istemem
Mutlu olan her kadınla mutlu olurum
Üzülen ezilen her kadınla üzülürüm
Seninde umduğun gibi olmasını diledim

kayınpederinle bu dereceye gelene kadar görüştün ama dimi arkadaşım...benim olayım ya senin ki gibi olucak yani görüşmücem ileride ya da her görüşmem de soğuk savaş yaparak ömrümü bitiricem o da eşimin hatrına

Benim olayların hepsi düğünde oldu
Ve düğünden 1 hafta sonra ailelere gittik
Hayınpederle tokalaştım oturdum
Konuşurken paraları yediğini öğrendik
Ve eşimle sinirli bi şekilde hoşçakal bile demeden çıktık evimize geldik
Sonra beni bi kaç kez aradı açmadım telefonu
Eşimi aramış gelin telefonu açmıyor bi ihtihyacınız varmı demiş
Eşimde açmıyorsa arama sende demiş
Sonrasında o evde kaygana ve iki kardeş daha olduğu için bayramda gittik
Ve eşimde bende babasıyla sohbet etmedik
O eşimi aramay devam etti ama her aradığında eşim biraz daha rahatsızlanınca
Aradım bidaha ne evime adım at nede beni yada kocamı arama dedim
Henüz aramadı ararsa da alacağı cevap belli
Bu bizim için etkin çözüm oldu
Umarım senin seçtiğin yolda sizin için çözüm olur

SAHRUD72 aslında yaşadığımız olaylar farklı biliyo musun?Senin eşin babasına öfkeli ,eşin zaten konuşmak istemiyo babasıyla..eğer eşin isteseydi sen pederinin evine gitmek zorunda kalırdın gitmezsen eşinle aran bozulurrdu..

Eşim bana sen haklsın ama olayları büyütmeyeli atlatalım,dedikodular aramızı bozmasın herşey düzelecek gidelim sen gitmezsen ben gidecem diyor..şöyle deseydi sen haklısın,ben de affetmicem gitmeyelim deseydi benim ne işim var orada...herşeyi zaman gösterecek ....elbet eşime hata yapacaklar ozaman eşim bırak bayramda gitmeyi hiç gitmeyecek onlara..eminim çünki kayınpederim bile kaynım ve eltimi görmek istemiyo istanbula geldiğinde bende kalıyo ben onların evine adım atmam diyo ona da kötülük yapmışlar beraber

Bende onu anlatmaya çalışıyorum bizde durum farklı
Eşim babasının kendisine verdiği zararın farkında
Olmasaydı da ben gitmezdim çünkü ben bazı konularda kinci ve inadım
Eşim üzülür kızar ama ben onun gönlünü almasını bilirim
Senin eşinde garipsediğim tek şey sana yaptırım uygulamak için sevgisini kullanması
Yani beni seviyorsan gidelim tutumu bana çocukça yada çok kurnazca
Neyse madem kararını verdin ben sana sadece iyi dileklerimi sunabilirim
Herşey gönlünce olsun arkadaşım inşallah iyi bi bayram geçirirsin

Aslında bu konunun kapanma vakti geldi fakat şu dikkatimi çekti....sen eşinin gönlünü aldığını sanırdın ama eşinin bitarafı eksik kalırdı...istediğin kadar cilve yap tamam senin dediğin olacaktı ama o hep kırılacaktı bunu da unutma...sana da iyi bayramlar canım...başka bir konu açmanın zamanı geldi :)))

Tutucu kayınpedere çıplak kadın resmi gösteren elti annesi , dedikodular , namusa dil uzatmalar ve sen hala bayramda gidiyimmi diyorsun. Ne işin var arkadaşım ya , eşin giderse gitsin abisidir. Değil evine gitmek , kendi muhitine bile sokma o tip insanları..

noldu canım, inşallah gittiğine pişman olmamışsındır

günaydın canım.Eltimlere gittim.Şaşırdım desem yalan olmaz..Bana bir ilgi bir ilgi vardı.Aman terlik getiriyor,gülmsemeler,arkama yastık koymalar....v.s...E kadın bu ilgiyi ilk tanıştığımızda göstrseydin aramız böyle mi olurdu.Kaynım benle konuşmadı,suratı mahkeme duvarı gibiydi..Ben hala onların bu kadar masum olduğunu düşünmüyorum.Neden bana eltim bu kadar ilgi göstermiş olabilir.Ben suratımı astım oturdum bir kelime dahi etmedim ,getirdiği yemeği bile yemedim..Biri benim yemeğimi yemese suratını assa ben bu kadar ilgi göstermezdim..Sizce niye böyle yaptı?Benim bir yorumum var ama sizden sonra yorumlayacağım...CADIARZU

ay kocasına mı göstermelikti acaba, yani bak ben geline kadar iyi davranıyorum ama o surat asıyor, gördüğün gibi sorun onda bende değil mesajımı veriyo acep, ayyy çok fesat olmuşum benkaydirigubbakcemile3

ay kocasına mı göstermelikti acaba, yani bak ben geline kadar iyi davranıyorum ama o surat asıyor, gördüğün gibi sorun onda bende değil mesajımı veriyo acep, ayyy çok fesat olmuşum benkaydirigubbakcemile3

Ya ben de senin gibi düşünüyorum ama bir yanım da diyor ki "fesatlık yapıyorsun bak kadın sana ilgi gösteriyor senin tavırlarına bak" :) Fakat " iftira atan bir kadın ,neden suratsız birine bukadar ilgi göstersin " diye düşünmekten de kendimi alamıyorum doğrusu..eve gelince eşim bana "KADINCAĞIZ sana yemek getirdi sen yemedin "dedikten sonra senin gibi düşündüm arkadaşım..Kocasına ve benim eşime göstermelik yapıyor dedim kendi kendime ...Kim bukadar dayanırdı ki suratsız bir misafire ,bana terlik getiriyor düşünün getirdiği terlliği giymiyorum okadar naz yapıyorum siz olsanız dayanırmıydınız? CADIARZU:sm_confused:

belkide hatasını anlamıştır, belkide bu kadar ilgi göstermesi bi çeşit özür dileme senden
bence sende bi adım at, ama mesafenide koru, düzelir ilişkileriniz inşallah ne güzel

belkide hatasını anlamıştır, belkide bu kadar ilgi göstermesi bi çeşit özür dileme senden
bence sende bi adım at, ama mesafenide koru, düzelir ilişkileriniz inşallah ne güzel

Belki de pişman oldu kimbilir..Bukadar iyi davranışlardan sonra ben de artık ters davranmıcam ama yine de bunun kokusu çıkar dur bakalım...iki gün sonra kayınpeder sivas tan geliyo bana..mecburen onu ziyarete bana gelecekler ,ozamanki tavırları nasıl olacak ben de iyi davranıcam dur bakalım neler olacak?!Kimse dayanamazdı bukadar naz yapan bir kadına şaşdım kaldım vallaa...İçimdeki ses o kadının çok kurnaz olduğunu ve rol yaptığını söylüyor,bundan sonra ben de onun taktiğini ona uygulayayım ozaman anlarız amacını

bunda bir iş var diye düşünüyorum. kocasının yanında melek gibi davranıp, birşey olduğunda bak ben ne kadar iyi davrandım bana suratsızlık yaptı der. şimdi kayınpderinin yanında sana gelince melek gibi davranır göstermelik. sende onun gibi yapmacık ol bakalım ne yapacak.
düzeldiğini anlamak için yalnız git evine bakalım yine arkana yastık koyacak mı soğuk mu davranacak. o zaman lafı çarparsın davranışlarına göre.

bunda bir iş var diye düşünüyorum. kocasının yanında melek gibi davranıp, birşey olduğunda bak ben ne kadar iyi davrandım bana suratsızlık yaptı der. şimdi kayınpderinin yanında sana gelince melek gibi davranır göstermelik. sende onun gibi yapmacık ol bakalım ne yapacak.
düzeldiğini anlamak için yalnız git evine bakalım yine arkana yastık koyacak mı soğuk mu davranacak. o zaman lafı çarparsın davranışlarına göre.

Canım ben onun evine yalnız gitmem..Onları gördüğümde hiç konuşmuyorum bir kelime dahi anladın mı?O derece soğuk aramız..Ama o ısrarla beni konuşturmaya çalıştı bayramda".Nasılsın?,yastık getireyim mi ?Yemek yemiyorsan yanına baklava getireyim mi?" Siz olsanız "Sert bir ses tonuyla ben yemek yemem" diyen eltinize,"hiç olmazsa yanına baklava getireyim" dermisiniz? Ben afedersiniz "zıkkımın kökünü ye" derim ...dışımdan söyleyemesem de içimden derim davranışlarımla da belli ederim :))akannehir

Back
X