İyi bayramlar hanımlar. Gerçekten doldum artık sorun eşimin ailesi, evlendiğimizden bu yana ikinci kurban bayramımız ve buna da ambargo koydular. Eşim 9 kardeş ve ailede sadece abisi kurban kesiyor. Geçen yıl abisi aradı babasına para vermiş kendisi tatile çıkmış gidin kurbana yardım edin diye, peşine babası aradı gel diye, peşine kız kardeşi aradı. Bu kadar ısrar sonunda kalktı gitti. Bir koyun için babası, kızı, damadı 3 kişi gitmişler birde eşim 4 kişi sabaha karşı eve geldi. Dün yine başladılar aramaya abisi eşiyle tatile gidecekmiş kurbanı siz halledin diye, peşine babası aradı sabah erkenden gelin bu sefer benide çağırıyorlar kurbanlık için mal pazarına orda bayramlaşıp dönermişiz. Beni kan tutar ben ete bile dokunamam yiyememde için kaldırmıyor. Ben gelmiyeceğim dedim eşim inatlaştı en sonunda patladım. Yahu kurbanı abin kesiyor kendi için ibadet ediyor tatile gitmesin dursun başında, yapmayacaksa baban enişten kardeşin var hadi onlar yetmedi diger kardeşlerin var. Her bayram onlar kendine plan yapıyorlar ama biz yapamıyoruz neden onların işi için. Kızdım ve konuşmuyorum bu bayramıda böyle ayrı geçiriyoruz.
(Bu arada eşimin ailesi beni gram sevmez kv hastalıgını bahane ederek hiç davet etmezler)
(Bu arada eşimin ailesi beni gram sevmez kv hastalıgını bahane ederek hiç davet etmezler)