Bayram dramı

Evet ibadet anlayışları enteresan

Madem böyle yapacak, parayı basarım ibadeti yaparım mantığında, bir sürü hayır kurumu var bu işi yapan. Araştırsın, içine sineni seçsin. Milletin bayramına salça olmanın lüzumu yok.

bizdede sizin gibi kayinbabam kurban kesiyor bayram sabahı oluyor evde iki tane bekar kaynim var kayinbabam onlar hiç oralı olmuyor eşim sanki kendi kesiyomus gibi ilgileniyo ve bayram gezmelerine giderken dagitiyoruz bende kaynanamgilde onu bekliyorum annenlerede akşam gideriz diyo ne güzel bi hayat işte de mi

Madem böyle yapacak, parayı basarım ibadeti yaparım mantığında, bir sürü hayır kurumu var bu işi yapan. Araştırsın, içine sineni seçsin. Milletin bayramına salça olmanın lüzumu yok.
Bende öyle düşünüyorum sosyal hizmetlere verse daha makbule geçerdi

Aynisini senin ablan veya abin yapsa ne der acaba? Bence böyleleri laftan anlamaz ... O sana ne yapiyorsa sende pna yapacan ki görsün
Öncelik onların ailesi evlenmeden önce benim ailem kıymetliydi şimdi onun ailesi

Kp hadi yaşlı ama iki kayın var onlar ne bekliyor her ailede bir enayi var

Gerçekten kayınının yaptığı mantık dışı...allah eşine akıl fikir sanda sabır versin..

vay be millet tatil derdinde esinde onlarin isiyle ugrassin. cok iyi kullaniyorlar da esinin haberi yok.
erkeklerde gercekten akil yok. görmüyorlar mi bu Kadar mi körler anlamiyorum.

bosver gitme.
Gerçekten körler.

Kp hadi yaşlı ama iki kayın var onlar ne bekliyor her ailede bir enayi var
abileri yapiyo niye yapsınlar alismislar yatmaya ama eşim bi defa gitmese öyle bi giderler ki esimde suç işte birakmisim ben daha napiyosa yapsınlar Yoruldum ugrasmaktan

abileri yapiyo niye yapsınlar alismislar yatmaya ama eşim bi defa gitmese öyle bi giderler ki esimde suç işte birakmisim ben daha napiyosa yapsınlar Yoruldum ugrasmaktan
Bende konusuyorum beni suçluyor sanki bir destekleri oldu

Eşiniz çok pısırık galiba. Abi baba ne derse o olur kafasında değişeceğini zannetmiyorum açıkçası. Bir daha ki bayram siz müdahil olun konuya biz plan yaptık diye herkesten önce siz söyleyin. Eşinizden beklerseniz ailesine karşı hem kendi ezilir hem sizi ezdirir...

Evet gitmiycem bırak sevgiyi evliligimize saygı bile duymuyorlar varsa yoksa abisi
Eee ne demişler parası olan düdüğü calıyor kesecekse kendi dursun ne güzel o tatil yapsin sizde onun işini. Hic yüz verme kabahat eşinde

Kendi sucun nasil aliştirirsan öyle devam eser. Sende cek sabahtan kendi ailene git okadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…