Bayram dramı

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
İyi bayramlar hanımlar. Gerçekten doldum artık sorun eşimin ailesi, evlendiğimizden bu yana ikinci kurban bayramımız ve buna da ambargo koydular. Eşim 9 kardeş ve ailede sadece abisi kurban kesiyor. Geçen yıl abisi aradı babasına para vermiş kendisi tatile çıkmış gidin kurbana yardım edin diye, peşine babası aradı gel diye, peşine kız kardeşi aradı. Bu kadar ısrar sonunda kalktı gitti. Bir koyun için babası, kızı, damadı 3 kişi gitmişler birde eşim 4 kişi sabaha karşı eve geldi. Dün yine başladılar aramaya abisi eşiyle tatile gidecekmiş kurbanı siz halledin diye, peşine babası aradı sabah erkenden gelin bu sefer benide çağırıyorlar kurbanlık için mal pazarına orda bayramlaşıp dönermişiz. Beni kan tutar ben ete bile dokunamam yiyememde için kaldırmıyor. Ben gelmiyeceğim dedim eşim inatlaştı en sonunda patladım. Yahu kurbanı abin kesiyor kendi için ibadet ediyor tatile gitmesin dursun başında, yapmayacaksa baban enişten kardeşin var hadi onlar yetmedi diger kardeşlerin var. Her bayram onlar kendine plan yapıyorlar ama biz yapamıyoruz neden onların işi için. Kızdım ve konuşmuyorum bu bayramıda böyle ayrı geçiriyoruz.

(Bu arada eşimin ailesi beni gram sevmez kv hastalıgını bahane ederek hiç davet etmezler)

Bence sorun esinizle aranizda.
Cagirdilar diye gitmek zorunda değil ki.
Sizde yapin planınızi, sizde gidin.

Vay vay adama bak esini aluo tatile gidiyor herkesi huzursuz ediyor üstelik kesiyorsa kurbani kalsin basinda...

Tepki göstermekle iyi yapmissin gitme ...

Bence sorun esinizle aranizda.
Cagirdilar diye gitmek zorunda değil ki.
Sizde yapin planınızi, sizde gidin.
Yapmıyor gidemeyiz bir yere para yok diyor. Ben aylar önce köye gidelim dedim önce tamam dedi sonra kız kardeşi ne dediyse vazgeçti onların peşine gitmemiz lazım ya

Vay vay adama bak esini aluo tatile gidiyor herkesi huzursuz ediyor üstelik kesiyorsa kurbani kalsin basinda...

Tepki göstermekle iyi yapmissin gitme ...
Ben kurban kessem tamam ama benim ibadetim degil onlar keyif yapacaklar ben hizmet edicem kesinlikle gitmiycem

gitmemekle iyi yapmışsın, sevgi de göstermiyorlar diyosun hiç kendini boşuna yorma.

vay be millet tatil derdinde esinde onlarin isiyle ugrassin. cok iyi kullaniyorlar da esinin haberi yok.
erkeklerde gercekten akil yok. görmüyorlar mi bu Kadar mi körler anlamiyorum.

bosver gitme.
İstedigini yapsın beni hiçe sayıyorlar ve buna müsade ediyor. Herkes işinin başında olsun

Saçmalık o kadar kişinin bir kurban için seferber edilmesi. Adamlar tatile geç çıksın o zaman. ama sıkıntı eşinizde. Adamakıllı konuşmanız lazım bu konuyu.

Ben kurban kessem tamam ama benim ibadetim degil onlar keyif yapacaklar ben hizmet edicem kesinlikle gitmiycem
merak etme canım belki de onlardan fazla sevap alırsınız. ALLAH bilir. sadece para vermekle ibadet olsaydı cennete ilk önce zenginler girerdi. halbuki peygamber efendimiz s a v cennete ilk önce fakirlerin gireceğini söylüyor. sen kaynın için değil, ALLAH rızası için gönderdiğini düşün eşini. inan ki fazlasıyla sevap kazanırsınız ve eşinle aran da bozulmaz.
hem sadakanın en faziletlisi seni sevmeyen akrabana yapılanmış. sizinki de sadaka bi nevi. bir gülücük bile sadakadan sayılıyor islamda

Saçmalık o kadar kişinin bir kurban için seferber edilmesi. Adamlar tatile geç çıksın o zaman. ama sıkıntı eşinizde. Adamakıllı konuşmanız lazım bu konuyu.
Konuşmuyor üstelik beni de geçiştiriyor sanki magdur olan onlar

ben sevaplarınıda günahlarını da istemiyorum onların derdi kurban degil et zaten kurban fakire dagıtılır onlar hepsini dolaba yerleştiriyor

Olan sıze oluyor desenıze gıtseydı esınız yardım edp gelseydı.. Sızın gıtmenız neden cok gereklı bılemedım zaten ..

Peki kullanildigini kabul etmiyor mu esin?
Oohhh abideki keyife bak be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…