Bayram geldi gelinlerin korkulu ruyasi

Bosansam da çocuğum olsun sözü çok yanlış.

O yavrunun yuvası olmalı, anne babası yanında olmalı.

Sonradan bozulan yuvalar için değil sözüm ancak bile bile buna sebep olmak cok yanlış.

Üstelik o aile ve eşle asla kopmayacak bir bağdır çocuk.

Merhaba kizlar. Tipki basliktaki gibi.bayram geldi korkulu ruyalarimiz. Cogumuz es aileleriyle gorusmuyoruz.ben uzun donem sıkıntılardan sonra esimle baristim.aslinda bosanmak kolayda sonrasi zor o donemi yasadim yinede Allah kimseye yasatmasin.
Onceki konumu bilenler varsa malesef ablacigimi melegimi kaybettik.gul yuzlum emanet cocuklarini birakti ve gitti.mekani cennet olsun merak edenler olacaktir.
Konum cok cirkin bir konu.aylardir esimin ailesiyle gorusmuyorum cok yuz goz olundu. Tek bir aile ferdiyle gorusmuyorum.lakin esim benim ailemle buzlari eritti.bana konus gorus demiyor ama illaki diyecek.ailesiyle ailemde gorusuyor.bir tek ben gorusmuyorum acikcasi istemiyorumda. Kayinpederin ettigi hakaretler gorumcelerimle olunan yuz goz. Ama artik bir bebegim olsun diyorum ayrilsamda yas geciyor bebegimle omur gecirirm.ki suan ayrilma durumu yok gayet iyi gidiyor eger ailesiyle konusmaya baslarsam tekrar sorunlar olur gibi. Iyi bayramlar diyip arasam telefonun yuzume kapanma ihtimali var. Gitme ihtimalim zaten yok ayni sehirde degiliz.siz ne yapacaksiniz bu durumda olanlar. Ne dersiniz saygiyi korumalimi. Tesekkurler kizlar simdiden.
Msj at kısa ve temiz yüzüne kapanma derdi yok..garanti yol yani

Iyiligin ya da kötülüğün karşılıklı olduğu düşüncesindeyim.

Son günlerde okuduğum konularda genelde off bayram geldi , off nasıl katlanicam , off gorumcemi görmek istemiyorum , off kayinvalidem vs vs..
Çok sorunlularsa gidin 2 saat oturun dönün , bakışlara, laf sokmalara aldırış etmeyin çok mu zor ? Anlayamadigim konu bu işte.
Benim eşim gibiler 2 saatte biricik ailelerine doyamıyor, en az 4-5 saat istiyor. Ve bu saatlerde beni tek birakip kp ile kahveye gidiyor. Ben de kv ile evde takiliyorum. Işte bu yüzden bile nefret edebilirim bayramlardan.

Benim eşim gibiler 2 saatte biricik ailelerine doyamıyor, en az 4-5 saat istiyor. Ve bu saatlerde beni tek birakip kp ile kahveye gidiyor. Ben de kv ile evde takiliyorum. Işte bu yüzden bile nefret edebilirim bayramlardan.
Benimki de gidiyor tek bırakıp.
Gıcık eltilerle kalıyorum.
Ama ben onlarla oturup muhabbet etmek yerine ya mutfağa giriyorum , ya da bebelerimle oyun oynuyorum kuduruyorlar:)
Yapicak hicbirsey yoksa es dost akrabalarla telefon görüşmesi yapın balkona falan çıkıp.
Bu da bi secenek .

Çoğunuz eşlerinizin ailesiyle niye görüşmüyorsunuz anlamıyoruz da
Hep aynı konulat
Şurda kv kp seven bir kadına rastlamadık
Hep aile sorunlu kötü
Neden acaba

Ben varım. ☝🏻😄
Şaka bir yana tabiki hiç kimse kendi ailemizin yerini tutamaz ama kafamız uyuşmasa, çok sevmesek bile saygı göstermeliyiz. Sonuçta bu adamlar ağaç kovuğundan çıkmadı.

İlk zamanlar bende bazı sıkıntılar yaşadım ama karşılıklı saygı sınırlarını hiç aşmadık. Şimdi ise kayınvalidemi de görümcemi de severim. Kayınpederim zaten melek gibi adamdır. Hatta bu bayram birlikte plan yaptık eşimin ailesiyle beraber geçireceğiz.

Iyiligin ya da kötülüğün karşılıklı olduğu düşüncesindeyim.

Son günlerde okuduğum konularda genelde off bayram geldi , off nasıl katlanicam , off gorumcemi görmek istemiyorum , off kayinvalidem vs vs..
Çok sorunlularsa gidin 2 saat oturun dönün , bakışlara, laf sokmalara aldırış etmeyin çok mu zor ? Anlayamadigim konu bu işte.
bekara karı boşamak kolay demişler ya sizinki de o hesap.

Malesef iyilik ve kötülük her zaman karşılıklı olmuyor. Ve siz anlayışsız bencil bir eşe sahipseniz 2 saat durup kalkamıyorsunuz da. Hem o bayramı birlikte burnunuzdan getiriyorlar hem de adam yerine konmuyorsunuz. Sizin söylediğiniz kadar kolay olsa her şey zaten kimse sıkıntı çekmez..

Back
X