Bayram gelenekleri fikir lütfen

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
selam kızlar,
6 aydır sözlüyüm, sözlümün ailesiyle ne sevgililik ne de sözlülük döneminde cok samimiyet kurmadım soğuğuz birbirimize lakin ailelerin bir problemi olmadı. Ben ve kaynana adayı ile problemler oldu daha çok. Ve bayramda sözlüm geldi bayramlaşmaya zaten ek bir işte çalıştı bayram sürecinde bir saat kaldı gitti. Lakin ailesi gelmedi aramadı da annesi falan. Ben de onların aramadım da gitmedim de. Ben sıkıntı yapmıyorum ne hali varsa görsün ama ailem beklenti içindemiydi acaba kırıldılar mı diye takıyorum. Normalde nedir yolu yöndemi? Neler olması gerekirdi? Ve ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Son düzenleme:
Uygun olanı sizi ziyaret etmeleridir. Ama edemeyecek mesafede ise yada bi bahaneleri varsa aramaları lazım tabi sizin de aramanız lazım. Sizin bi probleminiz var mı yok mu onu tam anlamadım

Nişanlın senin ailenin ayağına gelmiş

Sen telefonla bayramı kutlamaktan mı gocunuyorsun?

Gelenek adı üstünde, oynaya oynaya gelmedi Emin'im adam da, sen de sokuver taşın altına elini.

Görüşmeler olmasın tamam, iş güç, tatil fırsatı vs vs. Ama büyüklerin önem verdiği günlerde iki dakikalık telefon konuşması ne kaybettirir ki?

Uygun olanı sizi ziyaret etmeleridir. Ama edemeyecek mesafede ise yada bi bahaneleri varsa aramaları lazım tabi sizin de aramanız lazım. Sizin bi probleminiz var mı yok mu onu tam anlamadım
Mesafe yok yani aynı şehirde yaşıyoruz. Benim annesi ve ablaları ile problemlerim hep oldu ve sözlüm benim arkamda durdu bana bilenmiş durumda özellikle annesi. Sözlüm bayram sürecinde sabah 6 gece 12 çalıştı ailesinin yüzünü bile görmedi aynı evin içinde hani durum bu sözlüm evde kalamadı diye gelemedik desene insan bi arar diye düşünüyorum beni geçtim en azından annemi arasın değil mi? Zira onların problemi yok.

Nişanlın senin ailenin ayağına gelmiş

Sen telefonla bayramı kutlamaktan mı gocunuyorsun?

Gelenek adı üstünde, oynaya oynaya gelmedi Emin'im adam da, sen de sokuver taşın altına elini.

Görüşmeler olmasın tamam, iş güç, tatil fırsatı vs vs. Ama büyüklerin önem verdiği günlerde iki dakikalık telefon konuşması ne kaybettirir ki?
Ben annesi en azından gelemediler sözlümle beraber bi telde annemi arasın diye bekledim aramayınca ben de aramadım. Zaten en son ben aramıştım bayramdan önce soğuk konuştu. Aramak istemedim bu nedenlerden. RickandMorty RickandMorty

Ben annesi en azından gelemediler sözlümle beraber bi telde annemi arasın diye bekledim aramayınca ben de aramadım. Zaten en son ben aramıştım bayramdan önce soğuk konuştu. Aramak istemedim bu nedenlerden. RickandMorty RickandMorty
Ay sen kaf dağında mısın?

Belki ulaşamıyorlardır oraya :işsiz:

Ne olursa olsun onu utandirip aramaliydiniz bence, olmasi gereken zaten o.Sözlunuzde sizin arkanizda daha rahat durabilir;mesela bak anne bayramda womenn seni aradi,sen onlara bi kalkip gitmedin bile diyebilir ve hakli olursunuz. Simdi sözlün anne niye gitmedin deyince kadin otomatik olarak diyecek ki womenn beni sayip aramadi bile (ki bu bayram,kandil hadi neysede) ben niye gidip onu sayayim diyecek cunku aileni saymasi icin ilk seni saymasi lazim.

Ne olursa olsun onu utandirip aramaliydiniz bence, olmasi gereken zaten o.Sözlunuzde sizin arkanizda daha rahat durabilir;mesela bak anne bayramda womenn seni aradi,sen onlara bi kalkip gitmedin bile diyebilir ve hakli olursunuz. Simdi sözlün anne niye gitmedin deyince kadin otomatik olarak diyecek ki womenn beni sayip aramadi bile (ki bu bayram,kandil hadi neysede) ben niye gidip onu sayayim diyecek cunku aileni saymasi icin ilk seni saymasi lazim.
Hımm doğru bir yaklaşım. Hiç o açıdan düşünememiştim teşekkürler fikir için. Peki yarın arasam mı hiç de içimden gelmiyor ama sırf dediğin üzerine. Yoksa sözlüme arayacağım filan mı desem o kesin arama der lafı olursa da ben aratmadım der uğraştığımız şeylere bak ya gülüyorum vala artk bu durumlara :halay:

Hımm doğru bir yaklaşım. Hiç o açıdan düşünememiştim teşekkürler fikir için. Peki yarın arasam mı hiç de içimden gelmiyor ama sırf dediğin üzerine. Yoksa sözlüme arayacağım filan mı desem o kesin arama der lafı olursa da ben aratmadım der uğraştığımız şeylere bak ya gülüyorum vala artk bu durumlara :halay:
Bence bayram bitmeden arayin 50 saniyede olsa bayramlarini kutlayin anne ve babanin sözlunuzede danismayin bana kalirsa siz üzerınizden topu atin yani gün gelir devran döner toplu bi alanda konu acildiginda da ben sizi sayip aradim siz gelmeyi gec,aramadinz bile ailemi dersin patlican gibi olurlar. Sözlunuzde ailesine iki uc laf ederse bi daha ki bayram görün bak nasil geliyorlar.

Bence bayram bitmeden arayin 50 saniyede olsa bayramlarini kutlayin anne ve babanin sözlunuzede danismayin bana kalirsa siz üzerınizden topu atin yani gün gelir devran döner toplu bi alanda konu acildiginda da ben sizi sayip aradim siz gelmeyi gec,aramadinz bile ailemi dersin patlican gibi olurlar. Sözlunuzde ailesine iki uc laf ederse bi daha ki bayram görün bak nasil geliyorlar.
Hadi bakalım bir deneyeyim ben bunu sözlüm bir kamyon laf ediyor da işte anlayana teşekkür ettim tekrar sevgiler.

Siz aramadan gelmemeleri normal. Cat kapi gelecek degiller ya... kaf dagindan inin bir arayin. Gelmezlerse onlarin ayibi olsun. Suan bu sizin ayibiniz. Belki kaf dagina cikamayiz diye gelmiyorlardir.

Veya dusunun sozlunuz aramasa gelmese ne hissedersiniz?

Siz aramadan gelmemeleri normal. Cat kapi gelecek degiller ya... kaf dagindan inin bir arayin. Gelmezlerse onlarin ayibi olsun. Suan bu sizin ayibiniz. Belki kaf dagina cikamayiz diye gelmiyorlardir.

Veya dusunun sozlunuz aramasa gelmese ne hissedersiniz?
Kaf dağılık bir durum yok aslında ben cok ayrıntı vermediğim için olan biten hakkında öyle göründü galiba. Teşekkürler yorum için.

Bence sozlunuz sizin ailenizi bayramlaya geldiyse sizde gitmeliydiniz. Kaldi ki siz aramamissiniz bile. Ailenizden kimse kizim sende ara yada git demedi mi size? Dusuneceginiz en son sey bence ailenizin kirilmasi.

Bence sozlunuz sizin ailenizi bayramlaya geldiyse sizde gitmeliydiniz. Kaldi ki siz aramamissiniz bile. Ailenizden kimse kizim sende ara yada git demedi mi size? Dusuneceginiz en son sey bence ailenizin kirilmasi.
Sözlünüzün annesi son konusmanızda sizi terslese zaten hiçbir zaman aranız iyi olmasa yine de gidermiydiniz? Sözlüm yok zaten evde ben tek gidip napiyim hem de kadın bana tripliyken

Nisanlin kalkmış gelmiş 1 saatte olsa ailenin yanına
Sende kalk git 1 saat otur gel bence

Siz aramayın, gitmeyin sonra da ailem kırılır mı diye düşünün. Her be okursa olsun sözlünüz mutlaka bu tavrınıza üzülmüştür.
Bayramda en azından bi telefon açabilirsiniz.

Sözlünüzün annesi son konusmanızda sizi terslese zaten hiçbir zaman aranız iyi olmasa yine de gidermiydiniz? Sözlüm yok zaten evde ben tek gidip napiyim hem de kadın bana tripliyken
Evlenmeden once sunu anlamniz gerekiyor. Aramiz iyi degil diyip cekilemezsiniz. Cunku o sozlunuzun annesi o. Sizden vazgecer ondan vazgecmez. Vazgevmesinde zaten. Neden tersledi bilmiyorum. Ama koca kadin size trip atiyorsa banane denmez bana gore. Gonul almaya bakilir. Aramayarak bayramda bence aranizda ucurumlar olusturdunuz.

Back
X