Bayram geliyor...

niye kaynanayla iyi geçinmeye çalışıosunuzki bırakın cazgır olun biraz baştan nasıl alışırsa ölegider durup dururken yapın demiorum ama hakkınızı yiycende dur!diyin açık açık söleyin anne gelmek isterdim ama kusura bakmayın gelemem işlerim var diyin arkanızdan konuşsun laf çarpsın sizi sevmesin sizin için öenmlimi?
ben kaynanama herşeyi açık açık sölüorum istemediğim bişe oldugunde kocam bekarken elindekini avcundakini yemişler şimdide bi<e geçen geldiler kredisiz ev alın dedimki zamanında kocamın elindekilere sahip çıkıp onun için yatırım yapsaydınız harcamasaydınız alabilirdik ama bu durumda imkansız neymiş kredi harammış sanki bilmioruz biz herkes çok akıllı valla .... hiç acıma benim adım kötü gelin ailede biliorum ama bundanda zevk alıorum:)
durup dururken yapmıorum çok güler yüxlüyümdür ama aklıma fikrime ers gelirse anında sölerim ben bu fikirden hoşlanmadım yanlış düşünüosunuz diee kocanla problem olmıcaksa çekinme.... gelemem de...

baştan bende açık açık herşeyi söylüyordum ama benim eşim şimdi aklıma geliyor beni oyunla korkutmuş kimseye laf söyleyemez olmuşum.korkuyorum insanlardan eşimin ablasından annesinden babasından şimdi daha ii anlıyorum.

Bedava hızmetcı
Valla ohhhh
Kardesım evlenınce bnde kızı bana hızmete cagırayım burdan ogrenıyorum:52:

Isın sakası bu tabı herseyı gectımde onceden begenmıolarmıst sımdı begenıolarmıs ya saka gıbı ne goruyolarsa senı
Nıye yapıyosunkı ben bunu anlamadım
Bu devırde hala kaynana ısı gormek onla yasamk bılmem ne olmamalı
Bayramda gıder bır ıkı saat oturur kalkarım bısı yıyıp ıcmem zaten bı cay ypar ben sadce kocama ona kendıme koyarım ıkı bardak sonra evlı evıne ( uzaktan yetıyor gercı):52:

Kotu alıstırmıssınız

Canım benim numaraya falan da gerek yok ben bu bayram gelemiyorum başka planlarım var de bu kadar. Bırak yalaka eltin iyi gelin olsun sen kötü gelin ol. Kimse seni hizmetçi almadı sonuçta.

Son düzenleme:
bunun gururlqanması mı olur Allah aşkına birşey söylemeyin şimdiden ama k.v. çağırınca gitmeyin eşinizde niye dersede gitmeyeceğim sarabiliyor yapabiliyor bende insanm deyin... illa ki gururlanmak istiyorsan sen sarabilirsin.... deyin
bakın siz rest çekmedikçe onlar ezmye devam eder... böyle hemen olayları baştan bayram geliyor yapmam etmem derseniz olaylar büyür.... oldu bittiye getireceksiniz mecbur olay olsada 2 günde yumuşar ki sizinde istediğiniz olmuş olur... ama şimdiden derseniz olay olur tartışır sonrada dayanamayıp pes eder gidersiniz daha çokk üzülürsünüz kimseye birşey demeyin ama gitmeyin etmeyin :34:

Bedava hızmetcı
Valla ohhhh
Kardesım evlenınce bnde kızı bana hızmete cagırayım burdan ogrenıyorum:52:

Isın sakası bu tabı herseyı gectımde onceden begenmıolarmıst sımdı begenıolarmıs ya saka gıbı ne goruyolarsa senı
Nıye yapıyosunkı ben bunu anlamadım
Bu devırde hala kaynana ısı gormek onla yasamk bılmem ne olmamalı
Bayramda gıder bır ıkı saat oturur kalkarım bısı yıyıp ıcmem zaten bı cay ypar ben sadce kocama ona kendıme koyarım ıkı bardak sonra evlı evıne ( uzaktan yetıyor gercı):52:

Kotu alıstırmıssınız

ah arkadaşım daha il istemey geldiklerinde hizmet beklentilerini bildirdiler karşı geldim.neymiş eltim onlara çok alışmış hizmetlerini çok yaparmış bende öle olmalıymışım.eşimde yengesinden gördüğünü istiyor.eltimde arkalarından konuşuyor gerçi kaynanam işimi yapsında varsın aramdan konuşsun diyor mantıga bakın.

yazdınız mı görmedım ama calısıyor musunuz?

bunun gururlqanması mı olur Allah aşkına birşey söylemeyin şimdiden ama k.v. çağırınca gitmeyin eşinizde niye dersede gitmeyeceğim sarabiliyor yapabiliyor bende insanm deyin... illa ki gururlanmak istiyorsan sen sarabilirsin.... deyin
bakın siz rest çekmedikçe onlar ezmye devam eder... böyle hemen olayları baştan bayram geliyor yapmam etmem derseniz olaylar büyür.... oldu bittiye getireceksiniz mecbur olay olsada 2 günde yumuşar ki sizinde istediğiniz olmuş olur... ama şimdiden derseniz olay olur tartışır sonrada dayanamayıp pes eder gidersiniz daha çokk üzülürsünüz kimseye birşey demeyin ama gitmeyin etmeyin :34:

haklısınnız galiba ben başta yapıyorum dırdırı sonra üzülen ben kullanılan ben oluyorum.

ah arkadaşım daha il istemey geldiklerinde hizmet beklentilerini bildirdiler karşı geldim.neymiş eltim onlara çok alışmış hizmetlerini çok yaparmış bende öle olmalıymışım.eşimde yengesinden gördüğünü istiyor.eltimde arkalarından konuşuyor gerçi kaynanam işimi yapsında varsın aramdan konuşsun diyor mantıga bakın.

Canım eşine söylesene yengesiyle karısının farklı insanlar olduğunu? Bence bir an önce bu saçma karşılaştırmayı yapmaktan vazgeçmeli.

Bak sana bı ornek verım
Ilk evlendık benmkıde benden bekledı bısıler sacmaladı yanı mılletı ornek gosterıo falan
Dedımya elımı bıle surmemne yaptgını yerım ne yaparım
Gecen kasım ayında bır kac aylık evlıydık esının bırıncı olum yılı mevlut vercem gel yardım et dıo bana emrıvakı tamam dedım
Esımde soledı gıdersın senı bırakcam dedı hep emrıvakı yanı
Esıme ıstemedgımı bellı ettım ama gtmem demedım ya gıtcekmıyım ben kesın galan dedım sen bılırsın dedı babamın mevlutu bulunmanı ısterım dedı ama ben tahammul edemem yanı orda benı gostercek mıllete mahalle muhabbbetlerı hıc sevmem bıde hızmet etcem falan o gun ne yaptım ettım oglendı mevlutu oncekı aksam sabahladım esımıde sabahlattım ama uykum yok ayagına
Sabahta kalkamadık o gun gıtmemıs oldum:52:

Sende bole taktıkler yap ne esınle aranı boz ne kendını kullandır kendı hayatını yasa baskalarınınkını deıl
Becerıksıze yat mesela kır dok

Bak sana bı ornek verım
Ilk evlendık benmkıde benden bekledı bısıler sacmaladı yanı mılletı ornek gosterıo falan
Dedımya elımı bıle surmemne yaptgını yerım ne yaparım
Gecen kasım ayında bır kac aylık evlıydık esının bırıncı olum yılı mevlut vercem gel yardım et dıo bana emrıvakı tamam dedım
Esımde soledı gıdersın senı bırakcam dedı hep emrıvakı yanı
Esıme ıstemedgımı bellı ettım ama gtmem demedım ya gıtcekmıyım ben kesın galan dedım sen bılırsın dedı babamın mevlutu bulunmanı ısterım dedı ama ben tahammul edemem yanı orda benı gostercek mıllete mahalle muhabbbetlerı hıc sevmem bıde hızmet etcem falan o gun ne yaptım ettım oglendı mevlutu oncekı aksam sabahladım esımıde sabahlattım ama uykum yok ayagına
Sabahta kalkamadık o gun gıtmemıs oldum:52:

Sende bole taktıkler yap ne esınle aranı boz ne kendını kullandır kendı hayatını yasa baskalarınınkını deıl
Becerıksıze yat mesela kır dok

güzel akıl kırıp dökmek hiç aklıma gelmemişti doğrusu.

Sarma keyifle yenilecek bir yemek
Ama kayınvalidenizin kayınvalidelik seramonisi olmuş.

Erkek arkadaşımla Allah izin verirse Mart'ta nisanlanicagiz. Kv adayım la sohbet ediyoruz. Cnm senin ev islerinle aran nasıl diye sordu laf arasında. Hiç anlamadigimi, bir çay bile demleyemedigimi, benim için evde huzur önemli esimle beraber altından kalkarız dedim( her türlü yemeği 14 yasımdan beri yaparım, titizimdir). Gelinlerin gelinliğinin değerlendirilmesinde bunun yanlış bir kıstas olduğunu söyledim. Kendisine de haksız miyim ama diye ekledim, onayladı beni:)
Erkek arkadasıma da muzur bir sekilde annen hayal kırıklığına uğradı ama sorduğu soruya bu sekilde cevap verdim. Cok tatlı bir kadin ama ileride bu konulara girmez umarım dedim. O günden beri kv adayım bir cayı bile bana doldurtmaz. En iyi sekilde agirlar beni. Bana evlenince yemek konusunda da takma kafana ben sana haftalik yapar yollarim diyor.
Bize geldiginde ben en iyi sekilde ağırlarım, ben gidince de iyi sekilde agirlanirim.
Bastan çizgimi çektim. Kv mı ılerde kimseye muhtaç etmem, ihtiyacı oldugunda ama gelinliğin kıstası bu değildir. Belli edin sizce annem yıllarca belli etmedi kendine yaptı kadin.

Sakar ol sen mutfaga gırme dıye gozunun ıcıne baksınlar bu aklıma ılk gelendı
Bırazda pasaklı olabılırsın
Tırnaklarını uzat oje sur eldıven alıskanlıkları yoksa ve tıtızlersekatlanamzlar

aklıma geldi arkadaşım bu defada kırıp döktüm diye şaka ile karışık para ister ben kaynanam bu faktörü unuttum ben.eşimden ve çoçuklarından bişey oldumu para ister.

aklıma geldi arkadaşım bu defada kırıp döktüm diye şaka ile karışık para ister ben kaynanam bu faktörü unuttum ben.eşimden ve çoçuklarından bişey oldumu para ister.

Hangısı ıstemıyorkı:52:
Hangı gun sarma olayına gırıyorlarsa o gun hasta ol yada evınde temızlık olsun
Yada alısverıse gıdı n o gun bısı olsun yanı

nasıl yani kırdıgınzın parasını mı istiyor??
ne dıyerek ıstıyor cok merak ettim vallahi

Back
X