- Konu Sahibi karlarperisi
niye kaynanayla iyi geçinmeye çalışıosunuzki bırakın cazgır olun biraz baştan nasıl alışırsa ölegider durup dururken yapın demiorum ama hakkınızı yiycende dur!diyin açık açık söleyin anne gelmek isterdim ama kusura bakmayın gelemem işlerim var diyin arkanızdan konuşsun laf çarpsın sizi sevmesin sizin için öenmlimi?
ben kaynanama herşeyi açık açık sölüorum istemediğim bişe oldugunde kocam bekarken elindekini avcundakini yemişler şimdide bi<e geçen geldiler kredisiz ev alın dedimki zamanında kocamın elindekilere sahip çıkıp onun için yatırım yapsaydınız harcamasaydınız alabilirdik ama bu durumda imkansız neymiş kredi harammış sanki bilmioruz biz herkes çok akıllı valla .... hiç acıma benim adım kötü gelin ailede biliorum ama bundanda zevk alıorum:)
durup dururken yapmıorum çok güler yüxlüyümdür ama aklıma fikrime ers gelirse anında sölerim ben bu fikirden hoşlanmadım yanlış düşünüosunuz diee kocanla problem olmıcaksa çekinme.... gelemem de...
baştan bende açık açık herşeyi söylüyordum ama benim eşim şimdi aklıma geliyor beni oyunla korkutmuş kimseye laf söyleyemez olmuşum.korkuyorum insanlardan eşimin ablasından annesinden babasından şimdi daha ii anlıyorum.