Bayram geliyor...

nasıl yani kırdıgınzın parasını mı istiyor??
ne dıyerek ıstıyor cok merak ettim vallahi

bir tabak kır mesela takımını al gel der.veya parasını verirsiniz ben pazardan alırım der.
gittiğimizde hep su bidonu boş olur parasını eşim verir su alınır.
allahın kavanozuna bişey koyar kavanozunu geri ister.daha sayaymayayım istersen daha neler neler.

cidden ama cok sasırdım ya nasıl verın dıyor ki

Bu ara gorusmuyorum allah ıcın bende ıstemedı bu ara ama esımı arıo ama aradgında benı
Arar 7511 oglum arasın benı
Nıye
Altın alcam

Yada
Ben gecınemıyorum
Nıye
Altın gunune gıdıyorum cunku

Banada hıc bısı takmadı bu arada su evde bır ıgnesı yok
Alıstım artık ben hıc sewmıyorum kendısını

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek dogurucagim :) bende kv olmak istiyorum :))

Elinizin bileğini sarin güzelde sargı bezinle, gitmeden once ayağınız kayıp düşmüş olursunuz:))

bir tabak kır mesela takımını al gel der.veya parasını verirsiniz ben pazardan alırım der.
gittiğimizde hep su bidonu boş olur parasını eşim verir su alınır.
allahın kavanozuna bişey koyar kavanozunu geri ister.daha sayaymayayım istersen daha neler neler.

saka yapıyorsun sandım gercekten bu ne yaa?

vallahi böyle bakıyorum yazılanlara:53: varmıs demek oylelerı de

evlenmekten soguyorum yavastan :ssz:

Bu ara gorusmuyorum allah ıcın bende ıstemedı bu ara ama esımı arıo ama aradgında benı
Arar 7511 oglum arasın benı
Nıye
Altın alcam

Yada
Ben gecınemıyorum
Nıye
Altın gunune gıdıyorum cunku

Banada hıc bısı takmadı bu arada su evde bır ıgnesı yok
Alıstım artık ben hıc sewmıyorum kendısını

yok artık:53:

ya nasıl boyle acımasız olabılyorlar anlamıyorum.

kendılerı de zamanında gelın degıller mıydı? pes vallahı pess

saka yapıyorsun sandım gercekten bu ne yaa?

vallahi böyle bakıyorum yazılanlara:53: varmıs demek oylelerı de

evlenmekten soguyorum yavastan :ssz:

kadın bişey görmemiş diyorum bazen ama işine geliyor.şaka değil gerçek bunlar.sinir ol gel ordan en son olayı anlatayım bak sana.
benim halı yıkama makinamı istedi eger güzel yıkamazsa halı yıkama 3 çoçuk birleşip yıkatacaksınız diyor.yıkatırmısızda değil.emrvki yanı.sizin durumunuzda ne demiyor kadın.sanki gittiğimde halılarını ben batırıyorum.evlenirken ellerini ceplerine atmadılar birde eşimin elinden tutup bekarken birikip yaptırmaımışlar alıp elinden harcamışlar şimdide omzumuzdan inmiyorlar.

Ooo anlatsam daha bır bucuk senede sınır hastası ettı benı uzaktan yeter sızde varmı yokmu sormaz hep bana maasıda var bu arada
Kı benım esım gorus et dıe baskı yapmaz oda cok gıtmez annesıne ama o bısı ıstedgınde yapar mutlaka

Evlenmekten soguma ama annesı babası yoksa tercıh et o adamı:ssz::1:

Gelin oldukları zamanın acısını çıkartıyorlar.
Gs lisesinde bir gelenek vardır. Okula ilk girdikleri sene, üst siniftaki abiler ve ablalar( öyle denir) her türlü eşek şakasını yapar veya ayak islerini yaptirirlarmis. Mantık aynı :))

kadın bişey görmemiş diyorum bazen ama işine geliyor.şaka değil gerçek bunlar.sinir ol gel ordan en son olayı anlatayım bak sana.
benim halı yıkama makinamı istedi eger güzel yıkamazsa halı yıkama 3 çoçuk birleşip yıkatacaksınız diyor.yıkatırmısızda değil.emrvki yanı.sizin durumunuzda ne demiyor kadın.sanki gittiğimde halılarını ben batırıyorum.evlenirken ellerini ceplerine atmadılar birde eşimin elinden tutup bekarken birikip yaptırmaımışlar alıp elinden harcamışlar şimdide omzumuzdan inmiyorlar.

canım peki sen neden kullandırtıyorsun kendını?
biraz dişli ol.

bak sen ona kötü dıyorsun ama o istedgıgı işi yaptırıyor yani kötü desen de demesende yaptırıyor.

o sana kötü desın ama yapma. her seferınde bahane bul gıtme zaten br sure sonra yaptırmaz yani ins.
esınle aran bozulmadan cöz bu işi. sen hep boyle gıtsın istemezsın degıl mi?

Ooo anlatsam daha bır bucuk senede sınır hastası ettı benı uzaktan yeter sızde varmı yokmu sormaz hep bana maasıda var bu arada
Kı benım esım gorus et dıe baskı yapmaz oda cok gıtmez annesıne ama o bısı ıstedgınde yapar mutlaka

Evlenmekten soguma ama annesı babası yoksa tercıh et o adamı:ssz::1:

benımkının anne babası bosanmıs. annesıyle yasıyor. ama atandı yani aynı sehırde olmayız ama yazları mecbur gıdecegız evıne

bılemedım yaa sunları okurken hepsının bogazına cökesim geliyor yeminle:47:

canım peki sen neden kullandırtıyorsun kendını?
biraz dişli ol.

bak sen ona kötü dıyorsun ama o istedgıgı işi yaptırıyor yani kötü desen de demesende yaptırıyor.

o sana kötü desın ama yapma. her seferınde bahane bul gıtme zaten br sure sonra yaptırmaz yani ins.
esınle aran bozulmadan cöz bu işi. sen hep boyle gıtsın istemezsın degıl mi?

tabiki istemem bulmam lazım ama ne:44:

tabiki istemem bulmam lazım ama ne:44:

ne biliyor msun? ya sureklı bahane uretecksın (eşin kızar mı bılmıyorum ama aranız bozulmadan halletmen lazım).

ya da hayır demeyı ogreneceksin. yoksa cekecegın var senin bu kadından.:31:

benımkının anne babası bosanmıs. annesıyle yasıyor. ama atandı yani aynı sehırde olmayız ama yazları mecbur gıdecegız evıne

bılemedım yaa sunları okurken hepsının bogazına cökesim geliyor yeminle:47:

Off onunda esı yok cok daha fena canım allah sanada yardım etsın sımdıden

ne dicek al makinayı ilk önce yıka dedi.para verirmi konusuna gelince ise benden habersiz veririmi bilmiyorum.ama duyarsam fena olur onu biliyorum.

Sen vermedgıne ınanıyomusun
Gızlıden cozuyo onlar ısı sen merak etme canm

Off onunda esı yok cok daha fena canım allah sanada yardım etsın sımdıden

kafama takılmıyor da degil. hayırlısı olsun yaa

erkek arkadasıma sorunca hep ennem oyle biri degıl dıyıp duruyor. tabi ki annesine kötü demz ama işte zor bu işler yaa sevgiliyle mı evlenıorz kaynanayla mı belli degıl

kafama takılmıyor da degil. hayırlısı olsun yaa

erkek arkadasıma sorunca hep ennem oyle biri degıl dıyıp duruyor. tabi ki annesine kötü demz ama işte zor bu işler yaa sevgiliyle mı evlenıorz kaynanayla mı belli degıl

Annesı onun gozunun onunde senı dovse yook annem ole sey yapmaz cok ıyıdır der
Ama bızler annemız babamız bı hata yapsa oturur onlarla bole bole yaptı yanlıs yaptı derız

Cok ıclı dıslı olmadgın surece bısı olmaz yanı yapcak bısı yok kotunun ıyısı bu uzaktan uzaktan ıdare etcez:1:
Bırlıkte yasayanlar yada haftada bır ayda bılmem kac kez gıtmek zorunda olanlar var sen yazları
Bende onbes dk uzagımda olmasına ragmen bayramlarda ve bı kac kezde normal zamanda gıdıcez:1:

Annesı onun gozunun onunde senı dovse yook annem ole sey yapmaz cok ıyıdır der
Ama bızler annemız babamız bı hata yapsa oturur onlarla bole bole yaptı yanlıs yaptı derız

Cok ıclı dıslı olmadgın surece bısı olmaz yanı yapcak bısı yok kotunun ıyısı bu uzaktan uzaktan ıdare etcez:1:
Bırlıkte yasayanlar yada haftada bır ayda bılmem kac kez gıtmek zorunda olanlar var sen yazları
Bende onbes dk uzagımda olmasına ragmen bayramlarda ve bı kac kezde normal zamanda gıdıcez:1:

dogru sukretmek gerek.
artık hayırlısı olsun denılecek bır sey yok. aslında bu anlatılanlar iyi oluyor:31:

nasıl davranlması gerektıgını ogrenıyoruz yani:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X