- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
- Konu Sahibi prenses006
herkese iyi bayramlar hanımlar, bu bayram günü gönül ister ki kimsenin derdi tasası olmasın, ama 2,5 yılımı verdiğim adam bir bayram günü beni böyle ağlattı. biz 2,5 yıldır beraberdik. bir süredir ilişkimizi toparlayamıyorduk aramızda çok sorunlar vardı ama nolursa olsun hiç kopmadık. erkek arkadaşım ortak zevkleri olan bir bayanla tanıştırılmıştı bir süre önce. ben ikisinin face.de konuşmalarını okumuştum ve konuşmalar hiç hoşuma gitmediğinden çok olaylar yaşamıştık. daha sonraları inatla bu kızla görüşmeye devam etti. benim istemediğimi bile bile o kadar olay olmasına rağmen. o benim arkadaşım dedi başka bişey demedi. kısa bir süre önce ayrıldık ve kısa bir süredir görüşmüyorduk. beni bugün telefonla arayarak bayramımı kutladı. bende gayet olumlu konuştum. bayramlaştık kapattık.şeytan dürttü kızın profiline girdim. bir de ne göreyim erkek arkadaşımla Abanta gezmeye gitmişler resimler face.e konulmuş. çıldırdım gördüğüm anda. arayıp öğrendiğimi yüzüne vurdum. hoş olmayan mesajlaşmalardan sonra heryerden engelledim. telefondan maillerden face.den akla gelebilecek heryerden. 3 günlük kız için 2,5 yıllık sevgilisini hiçe saydı. ayrılır ayrılmaz onunla gezmeye başladı. ben bunu sindiremiyorum çıldırmış gibiyim lütfen bir şey söyleyin.