Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Annecigimde dedi oglum dedi bak tum akrabalari gezdiniz geldiniz 2 saat fazla oluverse ne olurniye boyle terbiyesizlik yaptin dedi okuz gibi bakiyor anneme sevdim o benim esim olurumde onsuz gitmem sevuyorumben onu diye tek kelime cikmadi agzindan diklendide diklendi baska erkek kardes olucak surati dumduz du simdi ki benim ailem asil iyi insanlar bu da inu bildiginde. Erkek kardesimin yaninda bilr meydan okudu. Bu bardagi tasiran son damlaydi tastida tasti hatta buraya kadarmis vicdanim rahat o dusunsun arrit zaten takmaz o kadar rahat ki adam sevgi yok saygi yok oyle biriymis iste her sey ortada by saatten sonra yalvarsada ayaklarima kapansada bitti

Benim aileme saygisi olmayan adami ben yanimda tutmam.. kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi olmak zorunda.. sen nasil onunkilere saygi gostermissin aynisini yapmak zorunda o da. Nerden buldun bu adami allah askina anneni daha fazla uzmeden bosan. Topla pilini pirtini annene gel. Orada bi is bulursun. Daha da hersey beter olmadan bosan o adamdan. Senin insanligina yazik..

Daha önceki konunda da bosanacagini yazmissin ne oldu da vazgectin
Ozur dilemisti doktora gidicem duzelicem. Seni seviyorum demisti. Sonuc daha da agit seyler yasamaya basladim annemin evine ilk ziyaretibu arada 2 kere geldiler bir araya o da ananemin evindeydik annemin evine ilk gelisiydi bi terbiyesizligi yasatti iflah olmaz bu adam tek carem kendimi de ailemide temize cikarmak bir an once kurtulmak

Bence gitme artik yanina sana zarar verebilir suan hersey cok taze ofkesi dinsin oyle gider esyalarini alirsin isyerinle görüş bence gitme...

Oyle zaten annem hep oglum dedi alrtan aldi yuvalari bizulmasin diye ben annemin haline uzuldum kalktim ayaga tum sulaleni gezdim ses etmedim ne saniyorsun kendini ailrm canim kanim onlar benim ne diyeceksen de demiyeceksen hadi git yoluna dedim. Canim annem benim pislik nefret ediyorum ondan yeter artik aklima geldikce geriliyorum niye suratini tukurmedim acaba cok pismanim cok kizlar

Affetme ona da geri donme. Bu sefer ne dusunucek biliyo musun ailesimin yaninda bile rezil ettim yine bana dondu ne yapsam yapayim birakamiyor beni. Diye dusunecek ve hakaretlerinin dozu hep artacak siddete kadar varacak. Bak kac tane konu acmissin bu adamdan dolayi. Kendine ve ailene yazik etme bu adamdan ne koca ne de baba olur.

Kendine dikkat etde karsilasmada al neyin varsa bu ne ya allah cezasini vesrsin terbiyesiz

B
bir de yanında çocuğun olsa ne kadar korkunç bir durum düşün, hemen ayrıl ortada hiç bir sorun yok iken bu şekilde davranan beyinsiz hayatı dar eder sana

normal hareketler degil. cocugunuzun olmamasu buyuk sans.
eger ayrilimca pisman olmayacaginizdan eminseniz en dogru karar bosanmak....

normal hareketler degil. cocugunuzun olmamasu buyuk sans.
eger ayrilimca pisman olmayacaginizdan eminseniz en dogru karar bosanmak....
Normal biri degil zaten cok ugrastim duzeltmek icin cok yoruldum ne fedakarliklar alttan almalar olmayinca olmuyot ama bu terbiyesizligi yutulur degil simdi ozur dilese af etsem ne ben onun ailesine ne o benim aileme desem bu adam ondanda anlamaz onun niyeti benim aileme gidelim inlar gelsin gitsin sizinkiler yaklasmasin bize istemiyorum olay bu ama ne yazik ki boyle bir dunya yok oyle ailesini onun ailesine ve ona tercih edecek birini bulsunlar ogullarina benden uzak olsunlar artik. Yetti artik bitti bu kadar tavi yeter herkes yerini bilsin. Evet uzulucem evlendim ayrilik zor cevre is yeri derken utaniyor insan ama bu adam olmaz ki her seyi goze aldim

Ailende yanındayken,çocukta yokken ayrılmalısın bence. Şimdiye kadar taviz vermiş alttan almışsın ama akıllanmamış bundan sonra çok daha fena olabilir.

Ne sanıyor bu adam kendini ya yazık annene kardeşine.saygısız.zehir eder sana bu hayatı

okurken sinir krizi geçiriyordum az kalsın bu nasıl adam ya bunlar nasıl davranışlar ailene hangi hakla terbiyesizlik yapar onlar öyle candan hareket ederken hak etmedikleri lafları nasıl duyarlar çocuk olmadan bitirmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…