- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
Annecigimde dedi oglum dedi bak tum akrabalari gezdiniz geldiniz 2 saat fazla oluverse ne olurniye boyle terbiyesizlik yaptin dedi okuz gibi bakiyor anneme sevdim o benim esim olurumde onsuz gitmem sevuyorumben onu diye tek kelime cikmadi agzindan diklendide diklendi baska erkek kardes olucak surati dumduz du simdi ki benim ailem asil iyi insanlar bu da inu bildiginde. Erkek kardesimin yaninda bilr meydan okudu. Bu bardagi tasiran son damlaydi tastida tasti hatta buraya kadarmis vicdanim rahat o dusunsun arrit zaten takmaz o kadar rahat ki adam sevgi yok saygi yok oyle biriymis iste her sey ortada by saatten sonra yalvarsada ayaklarima kapansada bittiGelip yalvar yakar özür dileyip, annemin önünde diz çöküp af dilememesi halinde TEK CELSEDE BOŞARDIM NET..(kimseye boşan demem kolay kolay) (ayrıca biran kendi kocamı düşündüm o asla böyle bişey yapmaz da kafasına taş düştü de aklını kaçırdı yaptı diyelim, hani iyi yanlarını düşündüm yalvarma yakarma, diz çökme kurtarır gibi benimkini) (seninki sürekli böyle bir beğenmeme küçük görme aileci bencil falansa o da kurtarmaz)
Benim anneme terbiyesiz diyecek adamın alnını karışlarım bur biiir!!! ( hele de babanızın başınızda olmayışını düşündüm de hayatını kaydırırımdım o adamın)
Ailemi beğenmeyip küçük görecek adamı böcek gibi ezerim bu da ikiiii!!!
Tüm sülalesini gezmiş utanmadan senin annen için 1.5 gün fazla diyor.Ben o dakka olay çıkarırdım. Ay içime fenalık geldi.
Ozur dilemisti doktora gidicem duzelicem. Seni seviyorum demisti. Sonuc daha da agit seyler yasamaya basladim annemin evine ilk ziyaretibu arada 2 kere geldiler bir araya o da ananemin evindeydik annemin evine ilk gelisiydi bi terbiyesizligi yasatti iflah olmaz bu adam tek carem kendimi de ailemide temize cikarmak bir an once kurtulmakDaha önceki konunda da bosanacagini yazmissin ne oldu da vazgectin
Gitmek istemiyorum ama ise giris kartim esyalarim orda arkadasimda kalicam zaten bir arada olmak kesinlikle olamaz artikBence gitme artik yanina sana zarar verebilir suan hersey cok taze ofkesi dinsin oyle gider esyalarini alirsin isyerinle görüş bence gitme...
son durumlari haber etmeyi ihmal etme canimGitmek istemiyorum ama ise giris kartim esyalarim orda arkadasimda kalicam zaten bir arada olmak kesinlikle olamaz artik
Kardeşini yada bir yakınını al da git bari yalnız gitmeGitmek istemiyorum ama ise giris kartim esyalarim orda arkadasimda kalicam zaten bir arada olmak kesinlikle olamaz artik
konu sahibi ERKEK KARDESINIDE AL GIT YANINA NE OLUR NE OLMAZ bu adamdan her sey beklenirKardeşini yada bir yakınını al da git bari yalnız gitme
bir de yanında çocuğun olsa ne kadar korkunç bir durum düşün, hemen ayrıl ortada hiç bir sorun yok iken bu şekilde davranan beyinsiz hayatı dar eder sanaMerhaba hanimlar.
Esimle tam 1 yildir evliyiz. Ilk zamanlar sorunluydu halloldu derken yine yikti beni dagitti artik dayanacak gucun de kalmadi.
Esimle evlenirken her seyi biz yaptik. Esimin ailesi 1 kere olsun aramadilar. Benim babam yok ben kendim calisiyorum. Her seye katlandik annem kizim iyi aile degil burunlati havada gel yakma kendini desede sevdim dedim evlendim.
Esimle benim ailemi ne arar ne sorar soguktur. Halbuki ailem oyle iyiler ki annemle kardesim var erkek iki garip yasar giderler kimseye yok zararlari ama esim ve ailesi biz fakiriz diye basta baba yok diye hor gorduler adam hesebina katmadilar
Bayramda dedim ki sogukluk bitsin 9 gun tatil var once isizn akrabalara sonra bizimkilere dedim tama dedi sevindi.
Ciktik yola500 km uzakta olan onve kv gittik. Gorumce hosgeldin bike demedi aldirmadim. Annesi deseniz soguk soguk davranislar 2 gun kaldik. Daha sonra 300 km uzakta bir sehire abisine teyzelerine amcalari vs derken 2 gunde orda kaldik. Inanin hanim hanimcik onca seye ragmen ses etmedim yuz egmedim. Esim suraya gidicez dedi gulerek tamam dedim.
Sonra sira bize geldi. Yine 300 km uzakliktaki annemlere geldik daha gelmeden yolda basladi kizlar
Fazla kalmam ben hatta oranin hakki 1.5 gun 2 gun fazla ertesi gunu sabahtan gitcez. Hala 2 gunumuz varken neyse. Yine sustum tartisma olmasin diye oyle boyle derken geldik annemlere gorseniz suratini hic konusmadi suspus hep. Kardesimle bir sey konusuyorduk biraz sesimiz cikti manyak manyak hareketler yapma dedi bana daha ilk gunden hemde annemin yaninda hepimiz sustuk. Neyse 2 gunu yani artik son gun. Piknige gittik annemle kardesim deli oldular bizi gezdirmek icin neyse geldik eve bu cekti beni odaya bak saat sabah 8 kuruyorum hemen gidicez dedi gozlerini acarak yuksek sesle bende sorun cikmasin diye tamam dedim annemin yanina gittim anne sabah erken kalkalim biz cikicaz hemen dedim annemde malum olur mu kizin kahvalti yapalim. Vereceklerim var size arabaya yuklenir gule oynaya gidin dedi. Esimde bizi dinliyormis. Iceriye oylr bir girdi ki hayir kesinlikle sabah erken cikicaz 8 de kalkicaz 2 lokma yer hemen cikariz kesinlikle ben oyle ostiyorum dedi.
Annemde oglum tamam gidinde beraber kahvalti yapalim 11 gibi cikin dedi. Hayir olmaz kesinlikle deyip uzerime yurudu bizim yine gozlerini acarak bende ne oluyor bu me saygisizca bir davranis ne acelen var derken yumurtladi
Ben daha dayimgillere ugrayacaammmmm dedi boyle dol7 dolu hani gec kaliyorduk hani dinlenicektik. O kadar aileci ki esin anlatamam size. Iceri gectik odaya ne yapiyorsun sen nasil davrandin oyle. Ne var 2 saat gec ciksak derken delirdi elini kaldirma bana gebertirim seni dedi. Kostum annemin yanina. Kizlar cantasini almis eline ben gidicem diye saat olmus 11gece. Bende gidersen git dedim. Annem bu yaptigin terbiyesizlik esini mi birakip gidiyorsun dedi
Esimin bitirdigi nokta. Asil terbiyesiz olan sizlersiniz 2 gun burnumdan geldi gormek istemiyorum sizi dedi vurdu kapiyi gitti. Hepimiz sok ne yaptik ne dedik sasirdik kaldik
Sonra defalarca aradi bana cik hadi gidelim diye mesaj atmis. Ya gelir ailemden ozur dilersin ya da git yuzumu gorme bir daha dedim. 1 saat sonra eve geldi snnemde sinirli tabi. Sen nasil yaptin bunu dedi ben kizimin arkasindayim. Ilerde cocuo olsa da ceker gidersin sen guvenin yok sana dedi. Hala daha dikleniyor. Sen niye geldim dedim sen karisma otur diyor bana. Derken diklene diklene yine ailem ailem diye diyee eee diyerek kalkip ayaga yine cikti gitti ne bir ozur ne alttan alma hicbir sey.
Annem olmaz kzim bi sen bilirsin dedi bana tun gece agladim. Annem hakli o kadar terbiyesizdi ki aileme zehir etti bayrami ve cekti gitti.
Pazartesi is var otobus ayarlicam simdi vs. Bosanmak istiyorum artik cunku olmaz bu adamla biliyorum resmen birakip gitti beni. Annemin yuzune dahi bakamiyorum. Nisanliyken cok dedi bana bundan koca olmaz diye dinlemedim annecigimi kardesim bile eniste bak biraz dinle. Ozur dilersin gibul al yaptigin dogru degil dedi sakin sakin bizim ki umrunda bile olmadi.
Simdi kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz. Nasil bir yok izlemeli zaten bosanmayi dusunuyorum cok sukur cocuk yok. Calisiyorum da bana akil verin Allah askina
Normal biri degil zaten cok ugrastim duzeltmek icin cok yoruldum ne fedakarliklar alttan almalar olmayinca olmuyot ama bu terbiyesizligi yutulur degil simdi ozur dilese af etsem ne ben onun ailesine ne o benim aileme desem bu adam ondanda anlamaz onun niyeti benim aileme gidelim inlar gelsin gitsin sizinkiler yaklasmasin bize istemiyorum olay bu ama ne yazik ki boyle bir dunya yok oyle ailesini onun ailesine ve ona tercih edecek birini bulsunlar ogullarina benden uzak olsunlar artik. Yetti artik bitti bu kadar tavi yeter herkes yerini bilsin. Evet uzulucem evlendim ayrilik zor cevre is yeri derken utaniyor insan ama bu adam olmaz ki her seyi goze aldimnormal hareketler degil. cocugunuzun olmamasu buyuk sans.
eger ayrilimca pisman olmayacaginizdan eminseniz en dogru karar bosanmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?