Asla geri dönmezdim hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim annemde, kız kardeşimde, erkek kardeşimde asla evlenme bundan kocayı bırak insan olmaz çok saygısız dediler bende senin gibi seviyordum aslında bazı şeylerinde farkındaydım mantığımda kabul etmiyordu defalarca ayrıldım aylarca şehir dışına çıktım donmedim ama peşimi bırakmadı bende duygularıma yenik düşüp evlendim belki evlenince ona göre davranır dedim.ama saygısız,düşüncesiz,bencil,nankör ve aynı senin eşin olacak kişi gibi aileci.Ailelerimizle aynı yerde yaşıyoruz.surekli erkek kardeşi,kızı,yeğenleri ile takılıyoruz.surekli onun annesine gidiyoruz.Ne benimle başbaşa birşey yapıyor ne aileme gidiyor.bende bir ay önce uyardım bana vakit ayır ailemede gidelim diye.hiçbir sebep yokken aileme değer vermiyor ki benim annem emekli oğretmen ve çok kulturlu anlayışlı ve fedakar bir anne.kız kardeşim desem bankada mudur pozisyonuna gececek,erkek kardeşim yeni universiteden mezun oldu.yani hepsi aklı başında, oturaklı, olgun, nasıl konuşması gerektiğini bilen tanınmış ve elit bir aile.ramazanda annem iftara çağırdı eşim oruç tutuyor diye gülerek sohbet ede ede anneme giderken birden tartışma çıkarıp anneme iftara gitmedi.utanmadan bayramda gitti ama bizimkilerden ozur dilemedi bizimkilerde konusunu açmadılar mübarek gun diye.o gun bugundur bizimkilere gitmedi 3 ay oldu diğer bayram geldi.o 3 ayda her gun olmasada 2 günde bir onun ailesiyleydik.arife gununden bir gun önce hasta olduğumu bile bile ve ikimize göre yemek yaptığımı bile bile kardeşini yeğenlerini ve kızını yemeğe davet etmiş.bende hem bana danışmadan plan yaptığı için hemde hasta olduğumu bile bile beni düşünmeden davrandığı için suratım asıldı biraz kardesinin yanında o suratın ne bi daha gelmiceklermiş sen boyle yaptığın için dedi.bende sana surat yapıyorum onlara değil dedim ertesi günde yani arife günü konu dondu dolaştı buraya geldi baya tartıştık bana kes çeneni o..... dedi doğru konuş dedim ailemi istemiosun dedi asıl sen istemiosun iftara bile gitmedin sen yaptın asıl terbiyesizliği dedim ben birşey yapmadım kapasaydın çeneni dedi bende sohbet edioduk ne güzel sen kavgaya çevirdin durduk yere annene gelmicem dedin dedim.adam normal değil ama ailen benden ozur dileyecek diyor.bende dayanamıyorum artık annemi arayıp boşancağımı spylicem dedim.arama milleti arife günü huzursuz etme dedi.bende sen bana ve aileme kufur ederken arifeyi burnumuzdan getirmiyorsunda bizmi senin burnundan getirces dedim.aradım annemi herşeyi anlattım.konuşmayın bunla dedim zaten annemde gelmesin zaten artık dedi haklı olarak.bayramını kutlamadım 3-4 gundur konuşmuyoruz konuşsakta adam hala üste çıkmaya çalışıyor birde anneme dun telde ben o.... demedim sizede birşey demedim diyor sahtekar aklı sıra beni yalancı çıkartacak sanki annem ona inanacak.hem benim ne amacım olabilirki kufur etmese etti demem için.ve bugün beyefendi bana haber vermiyor hergun beraber olduğumuz ailesi ile yemeğe çıkıyor ilk defa beni çağırmadı.ben aradığımdada neredesin dedim oyle söyledi sanki ben ona gelcem demişim gibi sen zaten gelemezsin o kadar lafından sonra buraya ne yüzle gelcen dio utanmadan.ne gelmesi ya sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun dedim daha bana o.... dediğini aileme ettiğin kufurleri unutmadım dedim.ben sana birşey yapmadım diyor.sen ailemi istemiyorsun diyor.zaten telde konuştuğumuz içinde ailesi ne dediğimi duymadığı için bu aklı sıra ben onun ailesini istemiyormuşumda ondan kavgalıymışız gibi kendini aklamaya çalışıyor.bıktım yani bende artık daha hala gelmediler.