Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Allahım bu kadınlara peygamber sabrı verme artık, öleceğim sinirden.
Bende şuan sinirden öleceğim zaten bir rahatsızlığım var birde üzerine arife gununden beri boyle durumlar.Akşam sinirimden hastalandım kız arkadaşımla hastaneye gittik bu rahatsızlığımla alakalı.Eşim olamaz olasıcada öğrendi ama eve 1 saat sonra geldi.Hiç düşünmez zaten beni hatta hasta olduğuma bile inanmaz.Ama ne yazık ki çok ciddi bir sorunum var mayıstan beri daha önce olan bir hastalığımın benzeri ama farklı yerde başladı şuan.Bende bu saygısız düşüncesiz ve beni ailesinden sonraki plana atan adamdan boşanmayı düşünüyorum ama daha yeni evliyim 1 yıl dolmadan boşanılmıyormuş bunuda bugün öğrenmiş oldum.

Merhaba hanimlar.

Esimle tam 1 yildir evliyiz. Ilk zamanlar sorunluydu halloldu derken yine yikti beni dagitti artik dayanacak gucun de kalmadi.

Esimle evlenirken her seyi biz yaptik. Esimin ailesi 1 kere olsun aramadilar. Benim babam yok ben kendim calisiyorum. Her seye katlandik annem kizim iyi aile degil burunlati havada gel yakma kendini desede sevdim dedim evlendim.

Esimle benim ailemi ne arar ne sorar soguktur. Halbuki ailem oyle iyiler ki annemle kardesim var erkek iki garip yasar giderler kimseye yok zararlari ama esim ve ailesi biz fakiriz diye basta baba yok diye hor gorduler adam hesebina katmadilar

Bayramda dedim ki sogukluk bitsin 9 gun tatil var once isizn akrabalara sonra bizimkilere dedim tama dedi sevindi.

Ciktik yola500 km uzakta olan onve kv gittik. Gorumce hosgeldin bike demedi aldirmadim. Annesi deseniz soguk soguk davranislar 2 gun kaldik. Daha sonra 300 km uzakta bir sehire abisine teyzelerine amcalari vs derken 2 gunde orda kaldik. Inanin hanim hanimcik onca seye ragmen ses etmedim yuz egmedim. Esim suraya gidicez dedi gulerek tamam dedim.

Sonra sira bize geldi. Yine 300 km uzakliktaki annemlere geldik daha gelmeden yolda basladi kizlar

Fazla kalmam ben hatta oranin hakki 1.5 gun 2 gun fazla ertesi gunu sabahtan gitcez. Hala 2 gunumuz varken neyse. Yine sustum tartisma olmasin diye oyle boyle derken geldik annemlere gorseniz suratini hic konusmadi suspus hep. Kardesimle bir sey konusuyorduk biraz sesimiz cikti manyak manyak hareketler yapma dedi bana daha ilk gunden hemde annemin yaninda hepimiz sustuk. Neyse 2 gunu yani artik son gun. Piknige gittik annemle kardesim deli oldular bizi gezdirmek icin neyse geldik eve bu cekti beni odaya bak saat sabah 8 kuruyorum hemen gidicez dedi gozlerini acarak yuksek sesle bende sorun cikmasin diye tamam dedim annemin yanina gittim anne sabah erken kalkalim biz cikicaz hemen dedim annemde malum olur mu kizin kahvalti yapalim. Vereceklerim var size arabaya yuklenir gule oynaya gidin dedi. Esimde bizi dinliyormis. Iceriye oylr bir girdi ki hayir kesinlikle sabah erken cikicaz 8 de kalkicaz 2 lokma yer hemen cikariz kesinlikle ben oyle ostiyorum dedi.

Annemde oglum tamam gidinde beraber kahvalti yapalim 11 gibi cikin dedi. Hayir olmaz kesinlikle deyip uzerime yurudu bizim yine gozlerini acarak bende ne oluyor bu me saygisizca bir davranis ne acelen var derken yumurtladi

Ben daha dayimgillere ugrayacaammmmm dedi boyle dol7 dolu hani gec kaliyorduk hani dinlenicektik. O kadar aileci ki esin anlatamam size. Iceri gectik odaya ne yapiyorsun sen nasil davrandin oyle. Ne var 2 saat gec ciksak derken delirdi elini kaldirma bana gebertirim seni dedi. Kostum annemin yanina. Kizlar cantasini almis eline ben gidicem diye saat olmus 11gece. Bende gidersen git dedim. Annem bu yaptigin terbiyesizlik esini mi birakip gidiyorsun dedi

Esimin bitirdigi nokta. Asil terbiyesiz olan sizlersiniz 2 gun burnumdan geldi gormek istemiyorum sizi dedi vurdu kapiyi gitti. Hepimiz sok ne yaptik ne dedik sasirdik kaldik

Sonra defalarca aradi bana cik hadi gidelim diye mesaj atmis. Ya gelir ailemden ozur dilersin ya da git yuzumu gorme bir daha dedim. 1 saat sonra eve geldi snnemde sinirli tabi. Sen nasil yaptin bunu dedi ben kizimin arkasindayim. Ilerde cocuo olsa da ceker gidersin sen guvenin yok sana dedi. Hala daha dikleniyor. Sen niye geldim dedim sen karisma otur diyor bana. Derken diklene diklene yine ailem ailem diye diyee eee diyerek kalkip ayaga yine cikti gitti ne bir ozur ne alttan alma hicbir sey.

Annem olmaz kzim bi sen bilirsin dedi bana tun gece agladim. Annem hakli o kadar terbiyesizdi ki aileme zehir etti bayrami ve cekti gitti.

Pazartesi is var otobus ayarlicam simdi vs. Bosanmak istiyorum artik cunku olmaz bu adamla biliyorum resmen birakip gitti beni. Annemin yuzune dahi bakamiyorum. Nisanliyken cok dedi bana bundan koca olmaz diye dinlemedim annecigimi kardesim bile eniste bak biraz dinle. Ozur dilersin gibul al yaptigin dogru degil dedi sakin sakin bizim ki umrunda bile olmadi.

Simdi kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz. Nasil bir yok izlemeli zaten bosanmayi dusunuyorum cok sukur cocuk yok. Calisiyorum da bana akil verin Allah askina

Gidersenız yıne aynısını dozunu arttırarak yapıcak nasıl olsa geldınız yıne geleceksınız. Tavrınızı koyun derım ben.. Oturun konusun bu sekılde hayat gcmezki

''Simdi kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz. Nasil bir yok izlemeli zaten bosanmayi dusunuyorum cok sukur cocuk yok. Calisiyorum da bana akil verin Allah askina''

Aldatmak/dayak evet boşanma sebebidir..
Ancak yaşadığınız bu olay da bana göre boşanma sebebidir..
Hakkınızda hayırlısı arkadaşım..

şimdiye kadar ailenizi bu denli ezdirmeniz hata .ama zararın neresinden dönülse kardır derler hazır çocuğunuz da yokken kurtulun o adamdan.

Ömrünüzü böyle bir adam için heba etmeyin kardeşim..cocuk falanda yapmayın sakın,derdınıze dert eklemeyın..

Çok ama çok özür dileyerek bizler ne söylersek soyleyelim konu sahibi barisacak. Kendi annemin evinde eşim öyle yapacak kapi disari ederdim. Ustelik bu sadece şimdi değil.Önceki konunuzu da biliyorum. Bu gidişle annenize küfürleri de yedireceksiniz. Kendinize acimiyorsaniz ailenizle aciyin. Nedir böyle kendinizi ezdiriyorsunuz? Anlamıyorum. Siz bunları kendinize layık görüyorsanız başka da diyecek lafım yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bende şuan sinirden öleceğim zaten bir rahatsızlığım var birde üzerine arife gununden beri boyle durumlar.Akşam sinirimden hastalandım kız arkadaşımla hastaneye gittik bu rahatsızlığımla alakalı.Eşim olamaz olasıcada öğrendi ama eve 1 saat sonra geldi.Hiç düşünmez zaten beni hatta hasta olduğuma bile inanmaz.Ama ne yazık ki çok ciddi bir sorunum var mayıstan beri daha önce olan bir hastalığımın benzeri ama farklı yerde başladı şuan.Bende bu saygısız düşüncesiz ve beni ailesinden sonraki plana atan adamdan boşanmayı düşünüyorum ama daha yeni evliyim 1 yıl dolmadan boşanılmıyormuş bunuda bugün öğrenmiş oldum.
Canm 1 yil dolmadan dava acilabiliyor.tek farki 2 sahitin olmasi lazim...oda dava gunu.

Çok ama çok özür dileyerek bizler ne söylersek soyleyelim konu sahibi barisacak. Kendi annemin evinde eşim öyle yapacak kapi disari ederdim. Ustelik bu sadece şimdi değil.Önceki konunuzu da biliyorum. Bu gidişle annenize küfürleri de yedireceksiniz. Kendinize acimiyorsaniz ailenizle aciyin. Nedir böyle kendinizi ezdiriyorsunuz? Anlamıyorum. Siz bunları kendinize layık görüyorsanız başka da diyecek lafım yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu saatten sonra olmaz kararliyim. Ailem onu istemiyor sakin getirme barisirsan dediler karar senin dediler her seye ragmen ee benim evime de ailem gelemicek boyle olunca bende onun ailesini kabul etmeyecegim bunlardan haric bencil aileci ergen terbiyesiz zora gelince ardimda kim var bile donup bakmadan cekip giden bir cocuk buyuklarine saygisi olmayan evliligin ilk gunlerinde bile sorun cikaran bir adam tabi benimde hatalarim vardir muhakkak ama saygisiz bencil ergen degilim. Bunca seye katlandim onun haline acidim adam etmeye calistim. Sevdim her seye ragmen evlendim o da biliyor bunlari ama yine de ardina bakmadan cekip gitti simdi yalvarsa ne olur yalvarmasada ne olur. Hicbir seyin onemi yok tabikide oturup konusucam kendisiyle ama en kisa nasil bitiricez bu isi anlasmali olsun bitsin diye konusucam artik duzel boyle gitmez diye degil ben o konusmalari coookkkk yaptim. Bu sefer baska olacak.

sertec23 sakin bu adama donme anneni birazcik seviyosan donme

Her sey Yuce Allahtan var ki bir hayir annecigimin evinde yasandi ailem bana sahit oldu. Insan daha bir guclu oluyor bitirme kararinda o vakit zor olacak duzenli kurumun bigmesi bekarliga geri donmek ama daha mutlu olacagimiz kesin ailecek ins.

Sen baştan herşeyi alttan alarak hata ettin, herkesin anladığı dil farklı, kimi insan sen alttan aldığında ay ne hanım kız anlayışlı naif der kimisi de eşin gibi ben haklı olduğum için sindi diye düşünür senin o alttan almalarını, bu tipteki insanlar höt zötten baskıdan anlar, tepesine çökmekten anlar

Bak siz ayrılın bu cevval bir kadınla evlensin arada dağlar kadar fark olur herkes senin gibi çekmez

Can'ım bu özürle halledilecek bir mesele değil bence yani ben aile konusunda çok hassasım eşimin ailesine saygılı olduğum gibi eşiminde aileme Kadir kıymet vermesini beklerim aynı şekilde yani bu durumu ben yaşasaydım sanırım ayrılırdım

Vallahı şok içinde okudum,bende babasız büyüdüm,babasız Olduğum için falan benı ezmeye kalkan adamın beynını dağıtırım,evet o evde baba olsa bıraz zor yapardı,çok sınırlendım şu anda,kesınlıkle boşan,pislik şerefsız,evde bır kadın,bırde erkek KARDEŞ,yazıklar olsun,ağbımın yapıp oğul olacağına yılda bır Görüyor,secdede kabahat var,arpayı fazla kaçımızın kızım,ay sınrımden ne yazacağımı bılemedım

Sen baştan herşeyi alttan alarak hata ettin, herkesin anladığı dil farklı, kimi insan sen alttan aldığında ay ne hanım kız anlayışlı naif der kimisi de eşin gibi ben haklı olduğum için sindi diye düşünür senin o alttan almalarını, bu tipteki insanlar höt zötten baskıdan anlar, tepesine çökmekten anlar

Bak siz ayrılın bu cevval bir kadınla evlensin arada dağlar kadar fark olur herkes senin gibi çekmez

Evet aynen oyle ne diyelim. Benden sonrasi beno ilgilendirmez o benim kiymetimi bilemedi hayati pek bilmiyor beni sessiz buldu her seye evet diyen anlayisli bunu cekebilen bir kadin resmen hem beni hem ailemi sindirmek istedi. Ailem gelmesin bende gitmeyeyim diye boyle bir olay cikti amaaaa yokkkk bitti. Buyuk oynadi ve kaybetti. Ailem bir tane adam disarida cok neyi var ki neyini cekeyim

Her sey Yuce Allahtan var ki bir hayir annecigimin evinde yasandi ailem bana sahit oldu. Insan daha bir guclu oluyor bitirme kararinda o vakit zor olacak duzenli kurumun bigmesi bekarliga geri donmek ama daha mutlu olacagimiz kesin ailecek ins.
ben inaniyorum sen cok guclu bir kadinsin

Bu saatten sonra olmaz kararliyim. Ailem onu istemiyor sakin getirme barisirsan dediler karar senin dediler her seye ragmen ee benim evime de ailem gelemicek boyle olunca bende onun ailesini kabul etmeyecegim bunlardan haric bencil aileci ergen terbiyesiz zora gelince ardimda kim var bile donup bakmadan cekip giden bir cocuk buyuklarine saygisi olmayan evliligin ilk gunlerinde bile sorun cikaran bir adam tabi benimde hatalarim vardir muhakkak ama saygisiz bencil ergen degilim. Bunca seye katlandim onun haline acidim adam etmeye calistim. Sevdim her seye ragmen evlendim o da biliyor bunlari ama yine de ardina bakmadan cekip gitti simdi yalvarsa ne olur yalvarmasada ne olur. Hicbir seyin onemi yok tabikide oturup konusucam kendisiyle ama en kisa nasil bitiricez bu isi anlasmali olsun bitsin diye konusucam artik duzel boyle gitmez diye degil ben o konusmalari coookkkk yaptim. Bu sefer baska olacak.
Bence siz halen ihtimalli konuşuyorsunuz.. Barisirsan diye.. neyse Umarim verdiğiniz kararın arkasinda durursunuz. Siz onun ailesine öyle davranın bakın siz onun ailesine öyle davrandiginiz için ne yapacak? Sizin yaptığınızı yapmaz bundan eminim.Siz herseyine sessiz kalmissiniz o da ezdikce eziyor..Ya adam sizi takmıyor bile. Ayrılin.Ayrildiginizda nasıl nefes alacaksınız göreceksiniz. Böyle saygı yoksunu egosu tavan yapmış kendini adam sanan biriyle ömür mu geçer. Kendinize yazık ediyorsunuz. Verdiğiniz zamana aciyacaksiniz.

Hiç inanmıyorum senin ayrılabileceğine ben konu sahibi . Boşanıp boşanmamanda seni ilgilendirir . Boşan boşanma diyemem . Olur da ayrılmazsan bayram ziyaretlerinde önce senin aileni ziyaret edin bence . :KK66:

Back
X