- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Barismak istedigimi hic yazmadim. Oyle bir niyetim yok sadece onun bu durumu beni kendime getirdi. Ben aslinda ne kadarda iyi biriymisim. Beni kaybetme korkusu yasamasi ve uzulmesi beni uzmedi aksine guclendirdi. Az yapmadi bana surinmesini isterim tabiki de barisicam demedim durumlari yazdim sadece. Barisirsam sayet olurda aileler araya girer annemden defalarca ozur dileyip ayaklarina kapanirsa iyi bir ders alirsa ki oyle bir sey olmayacak ve bu is bitecek biliyorum ama hadi oldu baristim yazmam bir daha haklisiniz. Arkadasinda yazdiggi gibi kafa utuleme bari demeye getirmis. Neyse barisan yok yoluma bakiyorum bem onun bu hali beni uzmedi bilakis omuzlarimi diklestirdi ozguvenim geldi ben neymisim yahuuuu![]()
Konularınızda boşanmayacaksanız boşanıcam dememelisiniz en azından düşünyorum demelisiniz . Kimse istiyor diye de boşanmayın .Kendiniz böyle uygun görüyorsanız ayrılın eşinizden . Aileniz boşanın demiş ama zaten baştan beri evlenmenizi de istememiş. Ben eşinizin birazda bu yüzden ailenize böyle hoş olmayan bir şekilde davrandığını düşünüyorum .Olur da boşanmayacaksanız eşiniz ailenizden özür dilemeli . Özür diletmeden vazgeçerseniz hiç diletemeye bilirsiniz .