canm mübarek bayramın kutlu olsun........çok üzücü durum..........daha önce bunu eşinle konuştunmu hiç....Arkadaşlar hayırlı bayramlar sizlere..Konuma gelince eşimin ailesine dayanamıyorum artık neden mecburuz onlara neden zorlanıyoruz bu kadar onlarla muhatap dahi olmak istemiyorum.Sabah bayramlaşmak için kardeşi aradı sonra telefonu diğer kardeşi aldı bayramlaştılar sonra anne babası sıra ile hepsi tek tek eşimle bayramlaştı zoruma giden aslında takmamak lazımda eşim evin en büyüğü ben yengeleriyim beni isteyip bayramlaşmaya tenezül dahi etmediler bu böyle olur durur kandillerdede aynı şekil,eşime kızdım senin eşine değer verilmiyor sen nasıl bu kadar candan konuşuyosun her defasında aynı cevap sen ara onları onlar seni aramak zorunda değillerki dedi.Saat 9,00 dan beri ağlıyorum zoruma çok gitti.Zoruma giden onların beni araması aramaması değil ama eşim abi olarak onlara beni saydırmadı ve kardeşlerini pohpohlamasından bıktım beni eziyor her daim onları yüceltiyor.Bugün hakikaten anladımki eşim beni sevmiyor seven insan şu güzel günde sevdiğini üzermi birde suçlu ben oldum anlamış değilim keşkeler hayatımızda hep varlar bende keşke ilk tanıştığımız güne gitsem diyorum şuan çok sevsemde eşimi asla olmamasını isterdim o ve ben diye bişeyin olmamasını,bunuda bana dedirttiya ne diyem keşke böyle şansımız olsa.....
cnm öncelikle iyi bayramlar
boşver ya aramazlarsa aramsınlar
ama eşin onların eşini arayıp özel günlerde konuşuyor kayınlarında seni aramıyolarsa asıl sorun burda işte
Canım eşimin kardeşleri bekar ama evli olsalardıda eşim onları arardı beni aramasalar dahi eşleri ile konuşup bayramlaşırdı buna adım gibi eminim.Nasıl bir aile tutkusu anlamış değilim.ENİŞTELERİ GELİNLERİ OLSA ONLAR İÇİNDE DER SEN ARA KİMSE SENİ ARAMAK ZORUNDA DEĞİL DER :)))))
haklısın cnm anladım ben seni
eşin haksız burda
ama işte takmamaya çalış
neden telle aradınız uzaktamısınız eşinin ailesinden
kayserii yazıyo yaşadığın şehir
bende kayseriliyim
eşin ailesine sana saygı göstermeyi öğretmediği sürece bu böyle gider
Asla öğretmeyecek asla denemeyecekte tapmak anlamı nedir arkadaşlar size göre.Ben eşimin ailesine taptığını düşünüyorum bu kadarına pes kızkardeşi kendinden küçük aman kırılmasın diye asla ona kötü konuşmaz kendisine ters cevap versede ama bana gelince onları kıracağına beni kırar onun mantığı ile bu offfff offffffffff
Benim eşimde Kayseri li hayatım.onların adeti kayınlar senden küçük olsada abi demen lazımmış.tabi en büyüğüle bile aramda 4 yaş var.bende o yüzden demedim.onlarda ne bir bayram aradılar ne kandil.abileriyle konuşur kaparlar.hiçte umrumda değil.ben dedim zaten küçük olana aramda nerdne baksan 8 yaş var abi filan diyemem.sende bana yenge deme.artık öyle arayanda yok.yenge demez bana küçük kaynım.umrumdamı hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?