• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram için bu elbiseyi aldım sizce nasıl ?

buradan çok güzel görünüyor eğer üzerinde de böyle güzel duruyorsa aksesuarlarla bayramda bayağı bir şık olacaksın :) Yalnız ayakkabının topukları biraz uzun , eğer çok gezeceksen rahat olmaz senin için

hayır canım ayakkabılar benzeri fermuarlı o kadar uzun değil tabisi çantanın aynısınıdan buldum ama ve ggden aldm arkadaşım

güle güle giyinin.çok şık.bende almak istiyorum ama güvenemiyorum beden sorunu olur diye.161 boyundayım 65 kiloyum.kumaşı nasıl.bazen M oluyor bazen L.

elbısen guzelmıs cnm buna benzer sıyah renk kotondan almıstım bende 50 tlye
dızustu oldugu ıcın her yerde gıyemıyorum
bu sanırım bıraz daha uzun benım boyumda 1.56
bundan da baska bır renk alabılırım
bana da urunun bulundugu lınkı atarmısın acaba ? tesekkurler.

Benim de buna çok benzeyen elbisem var. Ama benimkinin fiyonku daha büyük:8: Ben de mi bayramda giysem ki :9:

merhaba bence çok güzel bir elbise seçimi yapmışsınız aksesuarlara bu arada bayıldım eminim sizede çok yakışır.

Her bayram kumaş pantolon topuklu ayakkabı vs giyiniyordum bu bayram da böyle hem cici hemde rahat bi elbise aldım takacağım aksesuarlar ve giyeceğim ayakkabı resimdekinin tıpa tıp aynısıdır sadece topuğu biraz daha hafif sizce nasıl kötümü ?
yoksa şıkmı ?aklinialirimsmile

boyu bu çok kısa da değil uzunda değil

sonbaharkismuhtesemsiya.jpg

buda üst kısmı kollar fırfırlı

sonbaharkismuhtesemsiya.jpg

iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ...

elbise cok tatli bence uygun olmus. ama cantayi farkli kullan derim, bu cok abiye...

Back
X