- Konu Sahibi pamukannesi
-
belinde ki aksesuarın (kemer değil sadece bi toka) tesettüre ne gibi bi engeli olabilir orasını anlayamadım :44:baş örtüsü ile genelde başımı ve boynumu kapatıyorum.. tşk ederim yorumunuz için..
ben sadece yorum yaptım sizin tesettür algınız farklı demekki .tepki göstermeniz yersiz..selametle...
ben size tesettür nasıl olur veya tesettüre uygun mu die sormadım ki... burda sizinle tesettürü tartışacak değilim.. farz olduğu üzere yüz ve eller hariç bol bi kıyafetle kapatılır.. ama tutup da belinde ki çiçeğin, yakasında ki böceğin buna engel olduğunu düşünmüyorum..yok artık yani!!
buraya bir konu açıyorsanız gelecek her türlü yoruma açık olmalısınız...tesettür zaten tartışılacak bir konu değil ki tartışalım...hadi kardeşim hadi selametle dedim yaa
Elbiseni almışsın , iyi günlerde kullan arkadaşım.
Çokta yakışmış maşallah.
Sadece sıcak günler için rengi biraz koyu dediğin gibi.
Ama gayet hoş duruyor ama 36 beden bol geliyor deyince hafif gıcık kapmadım değil bilesin
sorduğum soruya karşılık gelecek yorumlara açığım...konuyu başka yerlere çekmeyin... farkındaysan benim açtığım konudasın, bi çıkıp gider misin artık? hoşcakal...
konu senin olabilir ama konuya kim cvp vercek vermicek sen belirleyemezsin..insanlar nedense duymak istediklerini duyamayınca saldırganlaşıyorlar sevgili müslüman arkadaşım.anlıyorum seni..neyse güle güle diyim ben de ne diyim yani..
ben sadece kendi fikrimi söyledim zaten konu sahibiyle anlaştığımızı düşünüyorum bu konuda. Benim tarzım olmadığı için her ikisini de beğenmediğimi söyledim çünkü tesettür değilim üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?