Bayram için hangisi daha uygun?

1.nin renkleri de güzel ama ben olsam 2.yi alırdım.modeli de güzel ve tek renk..kullanımı daha kolay.daha zarif ve daha zayıf gösteren bir renk.çivit mavisini severim.ayrıca 1.si dikkatli baktığımda rahibe kıyafeti gibi göründü gözüme.

belinde ki aksesuarın (kemer değil sadece bi toka) tesettüre ne gibi bi engeli olabilir orasını anlayamadım :44:baş örtüsü ile genelde başımı ve boynumu kapatıyorum.. tşk ederim yorumunuz için..

çünkü tesettür kıyafetin kadının vücut hatlarını (ince bel gibi) ön plana çıkarmaması lazım da ondan dolayı o toka bir engel...rica ederim.birbirimize hakikatleri söylemeliyiz.

arkadaşım orda duran bi parça benim belimin inceliğini nasıl ön plana çıkaracak allah aşkına..belinde kuşak yok kemer yok... çok tuhafsınız yani.. tesettürün ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini biliorum ben siz merak etmeyin..

ben sadece yorum yaptım sizin tesettür algınız farklı demekki .tepki göstermeniz yersiz..selametle...

ben sadece yorum yaptım sizin tesettür algınız farklı demekki .tepki göstermeniz yersiz..selametle...

ben size tesettür nasıl olur veya tesettüre uygun mu die sormadım ki... burda sizinle tesettürü tartışacak değilim.. farz olduğu üzere yüz ve eller hariç bol bi kıyafetle kapatılır.. ama tutup da belinde ki çiçeğin, yakasında ki böceğin buna engel olduğunu düşünmüyorum..yok artık yani!!

1.sini beğendim bende. açık renkli cıvıl cıvıl. tam baharlık

buraya bir konu açıyorsanız gelecek her türlü yoruma açık olmalısınız...tesettür zaten tartışılacak bir konu değil ki tartışalım...hadi kardeşim hadi selametle dedim yaa

Elbiseni almışsın , iyi günlerde kullan arkadaşım.
Çokta yakışmış maşallah.
Sadece sıcak günler için rengi biraz koyu dediğin gibi.
Ama gayet hoş duruyor ama 36 beden bol geliyor deyince hafif gıcık kapmadım değil bilesin

buraya bir konu açıyorsanız gelecek her türlü yoruma açık olmalısınız...tesettür zaten tartışılacak bir konu değil ki tartışalım...hadi kardeşim hadi selametle dedim yaa

sorduğum soruya karşılık gelecek yorumlara açığım...konuyu başka yerlere çekmeyin... farkındaysan benim açtığım konudasın, bi çıkıp gider misin artık? hoşcakal...

tşk.. bende kilo almaya çalışıorum işte, fazla zayıflıkda ii değil bulamıorum bişey, şekil a

sorduğum soruya karşılık gelecek yorumlara açığım...konuyu başka yerlere çekmeyin... farkındaysan benim açtığım konudasın, bi çıkıp gider misin artık? hoşcakal...

konu senin olabilir ama konuya kim cvp vercek vermicek sen belirleyemezsin..insanlar nedense duymak istediklerini duyamayınca saldırganlaşıyorlar sevgili müslüman arkadaşım.anlıyorum seni..neyse güle güle diyim ben de ne diyim yani..

Ben sana cvp veremezsin dedim mi güzel kardeşim.. sen bana burda tesettürle alakalı şeyler söylüyosun.. ksr bakma ama sordum mu ben bunu sana? tesettür anlayışın farklı diyosun.. duymak istediklerini duyamayınca saldırganlaşıyor diyosun da ne alakası var.. dikkat edersen elbisenin resmini koydum fakat görmeyen arkadaşlar 1. daha güzel falan yazıolar hala.. ve ben hepsinin msjını beğeniorum... o da onun düşüncesi... senin dediğin gibi olsaydı hayır benim aldığım güzel derdim insanlara... sen direk konuyu saptırıyosun.. ben sana hangisi diorum, sen bana tesettür anlayışın farklı diyosun.. tartışmak istemiorum seninle... Allaha emanet ol...

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz yahu??
Şuraya çarşaf giyen bir bayan gelse ikinizide beğenmeyecek, görecelidir bu konular ..
Gönül kırmak daha günah bence , uzatmayın artık

ben sadece kendi fikrimi söyledim zaten konu sahibiyle anlaştığımızı düşünüyorum bu konuda. Benim tarzım olmadığı için her ikisini de beğenmediğimi söyledim çünkü tesettür değilim üzgünüm.

Son düzenleme:
pamukannesi ben de 2. beğenmiştim (maviyi fazlaca seviyorum da) alıp giymişsin bile çok da yakışmış bence güle güle giy bu arada seni ilk kez görüyorum maşallah diyeyim
yorumları okuyunca elbise baya oturuyor sandım baya baya bolmuş zaten arkadaş belindekini kemer sanmış heralde ama o kesiminden öyle duruyor
sonuç olarak çok yakışmış üzerinde paralansın :)

Sözüm size değildi zaten.
Yorumuzu okumamıştım.
Kimseyede tarzını sormadım.
İnsanları bu şekilde değerlendirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…