Bayram kavga küslük tatil zehir

Koca hatırı, kocan için git, ya arkadaslar biz bayanlar bize bukadar eziyet, laf sokma, dışlama yaparlarken neden bizim hiçmi hatrimiz olmuyor, neden kocanın hatrı için gideceksin gitme, ben eşimin akrabalarına gitmiycem bana yapmadıkları kalmadı. Eşinin hatrı için bi zahmet azıcık çenelerini kapatacaklar artık bu işler hatır gönüle bakmıyor

Haksizsin.
1)Kadin yani esinin annesi ölmüs. Artik bu dunyada yok.
2)Gorumceler aciyla sacmalamis. Burada haklisin.
Ancaaak;
Esinin annesi ölmüş sen hala cocugun ustunden esine laf dokundurma derdindesin.
Yani eslerin once ben ben ben demeleri bana cirkin geliyo.
Esle bosanabiliyosun ama et tirnaktan ayrilmaz o da kardesi. Seni kayirmasi icin ayni karinda yattigi beraber buyudugu kardesini silsin istiyosun.
Gorumceler de senin icin el der haliyle.
Esini seviyosan git. Esinin secim yapmasi imkansiz ne sen ne onlar. Haklisin diyomus iste. Laf dokundurunca haksiz oluyosun.

Yani annesi ölmüş uzatmayin bence bu konuyu.Gorumceler de aciyla sizi suclamislar.Esiniz iyi biri yoksa o da gorumcelerle bir olup sizi suclayabilirdi.

Ben olsan esimin hatrina gider ama kotuluk gordugum insanlarla konusmaz buz gibi soguk olurdum. Biseyi de surekli dillendirince erkekler cok bunaliyor mesela gitmeye karar verilmis ama senin hatrina gidiyorum bak gör demeniz olmamis. Esiniz de biliyor sadece onun hatrina gittiginizi. Affetme meselesine gelince meraba meraba derim ama affetmem deyip cizginizi koruyun.

Kiziniz kac yasinda? Ona hitaben boyle konusmaniz yanlis. Yoksa esiniz oyle demis boyle demis cok da onemli degil.

2 yaşında ve o an magazada müzik çalıyordu ve çok hoşuna gitti oynamaya başladı bende onun o mutluluğunu görünce söyledim anlık art niyetle degil

2 yaşında ve o an magazada müzik çalıyordu ve çok hoşuna gitti oynamaya başladı bende onun o mutluluğunu görünce söyledim anlık art niyetle degil
Kızının da senin söylediğin tüm cümleleri anladığını mi düşündün? Bence sen bunu eşine " laf çakmak " için söyledin.Artik eşinle iletişim sekliniz bu olduğu için de "art niyetsiz ,anlık " oluyor bunlar...malkero bak burada iyi -kotu konulardan birbirimizi tanıyoruz.Abla olarak söylüyorum ister al ister alma; çok fevrisin ve en son soylenecegi ilk söylemek gibi bir yönün var ...biraz olsun bunları törpülemen sana sadece kocanla olusturdugun aile hayatında değil genel olarak mutluluk getirir.

Kızının da senin söylediğin tüm cümleleri anladığını mi düşündün? Bence sen bunu eşine " laf çakmak " için söyledin.Artik eşinle iletişim sekliniz bu olduğu için de "art niyetsiz ,anlık " oluyor bunlar...malkero bak burada iyi -kotu konulardan birbirimizi tanıyoruz.Abla olarak söylüyorum ister al ister alma; çok fevrisin ve en son soylenecegi ilk söylemek gibi bir yönün var ...biraz olsun bunları törpülemen sana sadece kocanla olusturdugun aile hayatında değil genel olarak mutluluk getirir.
Akilli kadinsin 👏☺️

Kızlar ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ve bayramın 2günü mecbur gidicem onların şehrine ve bugün kıyafet denerken kızıma dedim ki senin hatırına gidiyorum düğün gör dedim.

Ve eşim başladı yeter senin yüzünden ailemle görüşemiyoruz at artık kinini nefretini sıkıldım bu durumdan. Ve ben mağazayı terk edip eve geldim kızımı alıp.

Ki benim haklı olduğumu hep söyler ama benden onları affetmemi istiyor. Daha öncede çok affettim değersizleştim gözlerinde bardak taştı asla görüşmem bu saatten sonra.

Şimdi asla gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi.
Eşimde sen gelmesen bende gitmem diyor ki ben sen git diyorum.

Gitmek istemiyorum ama gitmesem haklı çıkaramam onları bak gelmedikardeşimizi uzaklaştırıyor diye sizce.... Ne yapmalı daha önce çok affettim don olayda asla dedim ama eşim bildiğiniz baskı yapıyor. Ben çok detaylı anlatmadım ama mağazada bildiğiniz estikçe gürledik
Sizde kabahat. Durup dururken laf sokmak için kızınızı kullanıp konu açmışsınız.

e okadar kotu ınsanlarmıs okadar affedıp pısman olmussunuz nıye dugune gıtmeye kalktınız kı zaten ?
once sız kararlı ve emın durmalısınız once sız kendınızden emın olun arada durdugunuz ıcın esınız sızı bır yone cekmeye calısmıs catısmıssınız bu kacınılmazdı zaten

Ya aptallığın saaflığımın kurbanı oluyorum o an gerçekten laf solaryum derdim yoktu sadece çok tatlıydı kızım be bu onun ilk düğünü olacak heyecanlanlandım. Nasıl bir izlenim çiziyorum bilmiyorum ama gercelçkten başımın dert ten kurtulamazsınız tek sebebi aptallığım

Durup dururken ortaya laf atmışsınız. Siz kaşınmışsınız. Üstüne bir de adamı orda bırakıp çıkıp gittiniz mi

Back
X