- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Ondan bile vazgeçtim şuan az önce tartıştık yine ailesine toz kondurmuyo bıktım. Sen haklısın haklısın diyen adam ailesine laf söyletmiyo
Iyi de niye laf söylüyorsunuz ki,
Konuları kapatmak bu kadar mi zor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan bile vazgeçtim şuan az önce tartıştık yine ailesine toz kondurmuyo bıktım. Sen haklısın haklısın diyen adam ailesine laf söyletmiyo
Kiziniz kac yasinda? Ona hitaben boyle konusmaniz yanlis. Yoksa esiniz oyle demis boyle demis cok da onemli degil.
Ah o zaman geri kalan hic bir sey sorun degil bence icinizi ferah tutun2 yaşında ve o an magazada müzik çalıyordu ve çok hoşuna gitti oynamaya başladı bende onun o mutluluğunu görünce söyledim anlık art niyetle degil
Kızının da senin söylediğin tüm cümleleri anladığını mi düşündün? Bence sen bunu eşine " laf çakmak " için söyledin.Artik eşinle iletişim sekliniz bu olduğu için de "art niyetsiz ,anlık " oluyor bunlar...malkero bak burada iyi -kotu konulardan birbirimizi tanıyoruz.Abla olarak söylüyorum ister al ister alma; çok fevrisin ve en son soylenecegi ilk söylemek gibi bir yönün var ...biraz olsun bunları törpülemen sana sadece kocanla olusturdugun aile hayatında değil genel olarak mutluluk getirir.2 yaşında ve o an magazada müzik çalıyordu ve çok hoşuna gitti oynamaya başladı bende onun o mutluluğunu görünce söyledim anlık art niyetle degil
Akilli kadinsinKızının da senin söylediğin tüm cümleleri anladığını mi düşündün? Bence sen bunu eşine " laf çakmak " için söyledin.Artik eşinle iletişim sekliniz bu olduğu için de "art niyetsiz ,anlık " oluyor bunlar...malkero bak burada iyi -kotu konulardan birbirimizi tanıyoruz.Abla olarak söylüyorum ister al ister alma; çok fevrisin ve en son soylenecegi ilk söylemek gibi bir yönün var ...biraz olsun bunları törpülemen sana sadece kocanla olusturdugun aile hayatında değil genel olarak mutluluk getirir.
Sizde kabahat. Durup dururken laf sokmak için kızınızı kullanıp konu açmışsınız.Kızlar ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ve bayramın 2günü mecbur gidicem onların şehrine ve bugün kıyafet denerken kızıma dedim ki senin hatırına gidiyorum düğün gör dedim.
Ve eşim başladı yeter senin yüzünden ailemle görüşemiyoruz at artık kinini nefretini sıkıldım bu durumdan. Ve ben mağazayı terk edip eve geldim kızımı alıp.
Ki benim haklı olduğumu hep söyler ama benden onları affetmemi istiyor. Daha öncede çok affettim değersizleştim gözlerinde bardak taştı asla görüşmem bu saatten sonra.
Şimdi asla gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi.
Eşimde sen gelmesen bende gitmem diyor ki ben sen git diyorum.
Gitmek istemiyorum ama gitmesem haklı çıkaramam onları bak gelmedikardeşimizi uzaklaştırıyor diye sizce.... Ne yapmalı daha önce çok affettim don olayda asla dedim ama eşim bildiğiniz baskı yapıyor. Ben çok detaylı anlatmadım ama mağazada bildiğiniz estikçe gürledik
Kızının da senin söylediğin tüm cümleleri anladığını mi düşündün? Bence sen bunu eşine " laf çakmak " için söyledin.Artik eşinle iletişim sekliniz bu olduğu için de "art niyetsiz ,anlık " oluyor bunlar...malkero bak burada iyi -kotu konulardan birbirimizi tanıyoruz.Abla olarak söylüyorum ister al ister alma; çok fevrisin ve en son soylenecegi ilk söylemek gibi bir yönün var ...biraz olsun bunları törpülemen sana sadece kocanla olusturdugun aile hayatında değil genel olarak mutluluk getirir.
Yorumları şimdi okudum dediğiniz gibi istemeden olduysa kusura bakmayınDurup dururken ortaya laf atmışsınız. Siz kaşınmışsınız. Üstüne bir de adamı orda bırakıp çıkıp gittiniz mi