Bayram, Kaynanam ve Vicdanım

Tabikide götürmezdim. O da böyle bişey teklif edemezdi zaten.. Araları iyi değilmiş zaten ailenle,ne gerek var ailen rahat edemeyecek sen rahat edemeyeceksin.. Ailenizde tatilin tadını çıkarın,duygu sömürülerine takılmayın. Kimse kimseyi biyerlere taşımak zorunda değil.

Kp yoksa aman sakın dikkat edin derim ben. Bir kere gotururseniz hep gelmek ister bir sonraki seferde de vicdan yaptırır ya siz dayanamazsiniz yine ya da eşiniz gecen bayram geldi ama ne olacak gelsin diyebilir.. Bence riske gerek yok.

Ya empati yaptim. Eşimle konuştum sen nasilrahat edeceksen oyle olsun dedi. Ama üzüldüğünü farkettim. Bizle beraber geliyor ama yolda akrabalarina birakacagiz. Biz bir gun benim ailemle vakit gecirecegiz. Sonradan o da yanimiza gelecek arkadan.

Boylelikle hem ailesinden birilerini ziyaret edecek hem biz ailemle yalniz kalabilecegiz hem de onu yalniz birakmayip yanimiza almis olacagiz.

Yrin bir gun biz de yaslanacagiz. Belki de yalnız kalacağız. Bize yapilmasini istemedigim bir hareket yapmak istemiyorum.

İyi biri diyemeyecegim kaynanam için ama eşimin mahzun olmasini istemiyorum. Ne olursa olsun annedir dedim. Hayirlisi insallah...

Ya empati yaptim. Eşimle konuştum sen nasilrahat edeceksen oyle olsun dedi. Ama üzüldüğünü farkettim. Bizle beraber geliyor ama yolda akrabalarina birakacagiz. Biz bir gun benim ailemle vakit gecirecegiz. Sonradan o da yanimiza gelecek arkadan.

Boylelikle hem ailesinden birilerini ziyaret edecek hem biz ailemle yalniz kalabilecegiz hem de onu yalniz birakmayip yanimiza almis olacagiz.

Yrin bir gun biz de yaslanacagiz. Belki de yalnız kalacağız. Bize yapilmasini istemedigim bir hareket yapmak istemiyorum.

İyi biri diyemeyecegim kaynanam için ama eşimin mahzun olmasini istemiyorum. Ne olursa olsun annedir dedim. Hayirlisi insallah...
En guzelini yapmissiniz empati yapildigi surece sorunlarinda onune geciliyor iyi olsun kotu olsun bayram gunu yalniz kalmayi kimse haketmez herseyden once esininde gonlu olur dengesiz bir tavri olursa bir dahaki sefere ona gore davranirsiniz.

Bence kv gezmeyi sevdiği için kuyruk olmak istiyor ne işi var kv ailemin yanında

Şimdi iletişimleri nasıl bilmiyorum ancak kadın ilk defa bi talebi olmuşsa götürmek uygun olur oda anne sonuçta.dünürlerde görüşmüş olur.tabi bi tatsızlık çıkar burnunuzdan gelir bidaha böyle bi organizasyon yapmazsınız

Eski konunuzu hatirliyorum.dugun arifesi yasadiginiz tatsizliklar falan.sizin ailenizde de vardi sanirim patavatsizliklar.iki tarafta birbiriyle yarisir patavatsizlik konusunda.bence goturmeyin bayram bayram tadiniz kacmasin

En mantıklısı.Hem o göreceklerini görür,hem de siz ilk gün yalnız kalmış olursunuz.Yalnız da kalmaz.Güzel bir çözüm.

En doğru kararı vermişsiniz.Allah razı olsun.

Yalnız kalacağına götürürdüm ben olsam bayramlaşma amaçlı sonuçta ilk defa istemiş bide bende olsam vicdan yapardım kendimi onun yerine koyardım yani evladin ve gelinin istemese napardin.

Yahu kız daha bir aylık evli.kapı dısarı etmemiş , evden kovmamıs.ayda yılda bayramda bir gidebildiği ailesinin yanına götürmek istemiyor sadece.ne vicdanı!!! Ne alaka...

Belki annesiyle kardesleriyle gezip tozacaktı, kv. pesinden gelecek mecbur ,misafir cünkü.hıc iyi olmamış bence .bir aylık gelinsin sen canım benim.kocanı alıp gezmelere gideceksin, bayram ziyaretleri yapacaksın.ailenin de olur gezmesi, geleni, gideni ....kv.den biblo gibi oturacak mı bir kösede...

Insallah sonra yanımıza alacagiz dediginiz donerken almadır.yoksa sıkıntı olur öbür türlü.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X