- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En guzelini yapmissiniz empati yapildigi surece sorunlarinda onune geciliyor iyi olsun kotu olsun bayram gunu yalniz kalmayi kimse haketmez herseyden once esininde gonlu olur dengesiz bir tavri olursa bir dahaki sefere ona gore davranirsiniz.Ya empati yaptim. Eşimle konuştum sen nasilrahat edeceksen oyle olsun dedi. Ama üzüldüğünü farkettim. Bizle beraber geliyor ama yolda akrabalarina birakacagiz. Biz bir gun benim ailemle vakit gecirecegiz. Sonradan o da yanimiza gelecek arkadan.
Boylelikle hem ailesinden birilerini ziyaret edecek hem biz ailemle yalniz kalabilecegiz hem de onu yalniz birakmayip yanimiza almis olacagiz.
Yrin bir gun biz de yaslanacagiz. Belki de yalnız kalacağız. Bize yapilmasini istemedigim bir hareket yapmak istemiyorum.
İyi biri diyemeyecegim kaynanam için ama eşimin mahzun olmasini istemiyorum. Ne olursa olsun annedir dedim. Hayirlisi insallah...
Ya empati yaptim. Eşimle konuştum sen nasilrahat edeceksen oyle olsun dedi. Ama üzüldüğünü farkettim. Bizle beraber geliyor ama yolda akrabalarina birakacagiz. Biz bir gun benim ailemle vakit gecirecegiz. Sonradan o da yanimiza gelecek arkadan.
Boylelikle hem ailesinden birilerini ziyaret edecek hem biz ailemle yalniz kalabilecegiz hem de onu yalniz birakmayip yanimiza almis olacagiz.
Yrin bir gun biz de yaslanacagiz. Belki de yalnız kalacağız. Bize yapilmasini istemedigim bir hareket yapmak istemiyorum.
İyi biri diyemeyecegim kaynanam için ama eşimin mahzun olmasini istemiyorum. Ne olursa olsun annedir dedim. Hayirlisi insallah...
En doğru kararı vermişsiniz.Allah razı olsun.Ya empati yaptim. Eşimle konuştum sen nasilrahat edeceksen oyle olsun dedi. Ama üzüldüğünü farkettim. Bizle beraber geliyor ama yolda akrabalarina birakacagiz. Biz bir gun benim ailemle vakit gecirecegiz. Sonradan o da yanimiza gelecek arkadan.